Käyttöehdot

Ehdot

Nämä käyttöehdot ("Ehdot") koskevat Saleduck.fi. verkkosivua, saatavilla pöytäkone ja kannettavien ja muiden älykkäiden laitteiden, ("sivusto") määräysvallassa Saleduck.fi jonka omistaa Saleduck Asia Sdn Bhd. Saleduck on tuotemerkki, jonka omistajana on Saleduck Asia Sdn Bhd.

Sivusto on palvelua joka palvelee meidän kävijöitä ja asiakkaita. Sinun käyttö sivustosta ohjaa nämä ehdot. Käyttämällä sivustoa, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tästä syystä kehotamme sinua tarkistamaan ehdot, kun käytät sivustoa. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, meidän sivujen käyttö ei ole sallittua. Katsomme sinun hyväksyvän käytännössä selostetun käyttöehdot vieraillessasi sivustollamme.

Hyväksymällä nämä ehdot, takaat, että olet 18-vuotias tai vanhempi. Jos olet alle 18-vuotias, mutta vähintään 13-vuotta, voit käyttää tämän sivuston huoltajan valvonnassa joka suostuu noudattamaan näitä ehtoja.

Olemme sitoutuneet suojelemaan sivuston kävijä yksityisyyttä.

1. Yleistä

Saleduck.fi-sivustoa ylläpitää Saleduck Asia Sdn Bhd (Kauppakamari numero: 1175343-M (Alankomaat) ja Alv-tunniste: 000668971008), osoite on Unit 25-11, Tower A, The Vertical II, 8 Jalan Kerinchi, Bangsar South, 59200, Kuala Lumpur, Malaysia. Saleduck Asia Sdn Bhd pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Kaikista mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä verkkosivulla.Saleduck Asia Sdn Bhd on jäljempänä “Saleduck”. 

Saleduck.fi ja sen tarjoamat palvelut ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan asiakkaille Suomessa. Saleduck ei vastaa seurauksista, jotka aiheutuvat verkkosivun tai sen palveluiden käytöstä Suomen ulkopuolella. Saleduck.fi ja sen tarjoamat palvelut on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Saleduck pyrkii varmistamaan, että palveluja koskevat ja sivuilla esitettävät tiedot ovat täsmällisiä ja paikkansapitäviä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa verkkosivuilla olevia tietoja tai alennuskoodeja/tarjouksia koska tahansa ilmoittamatta tästä etukäteen.  

2. Käyttäjän velvollisuudet

Lähettämällä materiaalia meille sähköpostitse tai Saleduck.fi-sivuston välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa, että; lähetetty aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; ennen aineiston lähettämistä käyttäjä on käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet; ja käyttäjä omistaa aineiston tai käyttäjällä on rajoitukseton oikeus antaa se Saleduckille, ja että Saleduck voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan sivustolle ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja käyttäjä ei esitä lähettämäänsä aineistoon perustuvia väitteitä Saleduckia kohtaan ja sitoutuu hyvittämään Saleduckille kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy käyttäjän lähettämän aineiston johdosta.

3. Käytön määräaikainen keskeyttäminen ja lopettaminen

Saleduck pidättää oikeuden keskeyttää verkkosivun ja sen palveluiden käyttö määräaikaisesti, joko osittain tai kokonaisuudessaan, mikäli verkkosivun tai sen palveluiden käyttö rikkoo näitä käyttöehtoja.

4. Vastuun rajoitus

Saleduck.fi -sivut ja niiden sisältö on Saleduckin sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Saleduck.fi-sivut tarjotaan "sellaisena kuin ne ovat". Saleduck ei takaa sivujen toimivan keskeytyksettä tai virheettömästi. Saleduck pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. Saleduck ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisesta tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä.

Saleduck ei anna mitään takuuta sivujen virheettömyydestä, saatavuudesta, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Saleduck.fi vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Saleduck ei takaa missään vaiheessa, että verkkosivuilla olevat alennuskoodit ja tarjoukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee tarkistaa näiden paikkansapitävyys ennen ostosten tekemistä verkkokaupan sivustolla. 

5. Linkit kolmannen osapuolen verkkosivuille

Saleduck.fi saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille verkkosivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdollisiin käyttöehtoihin ennen käytön aloittamista. Kolmansien osapuolien sivut eivät ole Saleduck.fi:n hallinnassa, eikä Saleduck.fi:llä ole mahdollisuutta vaikuttaa niiden sisältöön. Saleduck.fi ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta. 

6. Immateriaalioikeudet

Saleduck.fi-sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa, jonka oikeudet omistaa Saleduck.fi ja Saleduck Asia Sdn Bhd. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivuston sisällön kopioiminen, siirtäminen, jakaminen tai tallentaminen, joko kokonaisuudessaan tai osittain, missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Saleduck.fi:n etukäteistä kirjallista suostumusta. 

7. Uutiskirjeen tilaaminen

Voit tilata uutiskirjeemme täyttämällä sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen tilaus kenttään, jonka löydät mm. kotisivultamme. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt vastaanottamaan lähettämämme uutiskirjeen. Jokainen uutiskirje sisältää linkin, jonka kautta voit lopettaa uutiskirjeiden saamisen. Voit lopettaa uutiskirjeiden tilaamisen myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@saleduck.com.

8. Ylivoimainen este

Saleduck ei ole vastuussa rikkomuksesta, esteestä tai viivästyksessä näiden käyttöehtojen määrittelemien velvoitteiden täyttämisessä mikäli syy on sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. 

9. Valitukset

Suosittelemme ottamaan yhteyttä vastuussa olevaan mainostajaan. Toimimme välittäjänä ja emme ole vastuussa mainostajan tai verkkokaupan tuotteiden / palveluiden tarjouksista.