Moi tarjous

moimobiili.fi

Moi alennuskoodi Suomi - syyskuu 2023

Moi alennuskoodi: puhelut ja tekstarit yhteens√§ enint√§√§n 4‚ā¨ Suomessa sek√§ Eu-maissa

Katso alennuskoodi dia Suosittu 1

K√§yt√§ tarjous ja tilaa Moi Peruspaketti - 3 simmi√§ joilla 12 gigaa yhteist√§ dataa vain 18‚ā¨ kuukaudessa

Näytä tarjous

Hy√∂dynn√§ syyskuun Moi tarjous ja rajaton datapaketti on sinun maksaen vain 12‚ā¨ kuukaudessa

Näytä tarjous

Moi tarjous: Rajaton puhepaketti vain 10‚ā¨ kuukaudessa

Näytä tarjous

Moi alennus: Reilu 5G nyt vain 19-27‚ā¨

Näytä tarjous

Moi liittymä edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Moi alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Fri Saat kaikki edulliset Moi Black Friday tarjoukset nyt 28-11-2022
ilmainen Viaplay! Ilmainen Viaplay palvelu 2kk Moi mobiilipalveluiden tilaajalle! 13-01-2017
15‚ā¨ 10 tunnin Puhepaketti Moi liittym√§√§n vain 15‚ā¨/kk ! 02-09-2016
15‚ā¨ Rajaton data vain 15‚ā¨ kuukaudessa Moi liittym√§√§n ! 02-09-2016

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Kaupalla on tällä hetkellä yhteensä 6 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Saat liittymäsi heti ostoksen jälkeen.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

4.6 t√§hte√§ / 46 √Ą√§nt√§

Moi - kaivattu operaattori jolta saat mobiililiittymät selvästi halvemmalla

Onko perheessäsi käytössä useat matkapuhelinliittymät samaan aikaan, mutta nuorilla puhelinliittymä kulutaa enemmän dataa kuin perheen vanhemmilla? Moi Mobiili on kehitetty sinulle, joka haluat pienentää laskuja, joita matkapuhelimet perheessäsi sinulle aiheuttavat. Moi Mobiili kokemuksia laskujen pienenemisestä on jo monella, joten kokeile sinäkin!

Moi on uusi operaattori, joka suunnitteli palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti. Operaattori on sinulle, joka käytät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimestasi tabletteihin. Moin liittymät ovat aina 4G LTE liittymiä, joten surffailet aina nopeimmassa verkossa.

Moin erottaa muista operaattoreista tilin simmien, eli liittymien, jaettu data- ja puhepaketti. Näin jokaista liittymää ei tarvitse optimoida puheaika- tai datapaketeilla. Yhteen tiliin voi lisätä niin monta liittymää kuin haluaa tai perheesi tarvitsee ja pystyt hallitsemaan niitä helposti internetissä tai mobiilisovelluksella.

Huippunopea 4G verkko eli dna rajaton 4g

Moi valitsi nopeimman mobiiliverkon liittymilleen, ja käyttää DNA:n 4G LTE verkkoa, joka kattaa yli 90% suomalaisista. Tässä verkossa videot toimivat nopeasti, pelaaminen sujuu mutkitta ja voit rakentaa sillä jopa kodin langattoman verkon.

Sillä ei ole väliä, onko käytössäsi älypuhelin tai tabletti, koska moi takaa sinulle nopean 4g netin, joka Moin tapauksessa on erinomaisesti toimiva dna 4g. Perheessäsi ohjelmat kuten Spotify tai sohvaperunoiden Netflix saattavat kuluttaa paljon nettiä, minkä vuoksi Moilla on käytössä dna 4g verkko sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. Lisäksi dna liittymät sisältävät huikeita etuja, kuten edulliset puhelut ja viestit sekä erinomainen dna kuuluvuus.

Moilla dna puhelinliittymät toimivat niin kuin käytössäsi olisi yksi 4g liittymä. Pähkinän kuoressa Moi liittymä toimii siten, että käytössäsi on nopea 4g verkko, jossa datan käyttö jakautuu perheen eri jäsenten ja laitteiden kesken, oli sitten kyseessä useampi perheenjäsen tai laite, kuten 4g tabletti ja kännykkä.

Peruspaketti - 3 simmiä ja 12 gigaa yhteistä dataa

Moi operaattorin peruspaketti kattaa 3 simmiä eli liittymää eri mobiililaitteille joihin saat 12 gigaa yheistä dataa. Näin esimerkiksi perheessä datan suurkuluttajat voivat käyttää esimerkiksi enemmän kuin toiset perheenjäsenet, data jakaantuu automaattisesti. Mikäli data tuntuu loppuvan, voit tilata tiliisi rajattoman datan, ja näin sen ylittymisestä ei tarvitse huolehtia!

Kun kännykät tai tabletit valtaavat enemmän tilaa kotitaloudessasi, lisäsimmi on helppo tilata ilman, että jo perheesi käytössä olevat dna puhelinliittymät kärsivät. Moi liittymä takaa loistavat dna tarjoukset ja laadukkaan netin perheestäsi jokaiselle! Unohda siis aika, jolloin dna prepaid oli ostettava, koska data on nyt jaettavissa usean laitteen kesken.

Mikäli haluat Moi tiliisi enemmän simmejä eli liittymiä, saat tilattua niitä kätevästi Mun Moi tilinhallinnasta tai tilata lisäsimmejä heti ensitilauksella. Lisäsimmi on hinnaltaan vain 6 euroa kuukausittain, ja se tuo tiliisi 4 gigaa lisää dataa. Simmejä voi tilata niin monta kuin vain tarvitset!

Rajaton data haluttaessa

Mikäli perheessäsi on datarohmu, joka kuluttaa huomattavan määrän dataa kuukausittain esimerkiksi leffoja katselemalla tai pelaamalla, voit hankkia simmikohtaisen rajattoman datan vain 15 eurolla kuussa! Rajaton data maksaa siis sinulle vain 9 euroa enemmän.

Datarohmun on mahdollista nauttia netistä edullisesti myös ulkomailla, sillä data roaming on nykyään edullista 15.6.2017 tehtyjen EU lakiuudistusten vuoksi. Unohda siis prepaid liittymät, sillä voit nyt käyttää dataa rauhallisesti ja edullisesti myös ulkomailla!

Puhe ja viestit

Puheista ja viesteistä maksetaan käytön mukaan tai halutessasi voit ostaa puhepaketin, joka on myös yhteisesti jaettavissa kaikkien simmien kesken. 15 eurolla saat 10 tuntia puhetta, ja saat ostettua useamman puhepaketin tarvittaessa.

Mun Moi tilinhallinta näyttää, kuinka paljon nettiliittymä tai puhelinliittymä perheessäsi kuluttavat.

Mun Moi tilinhallinnasta näet simmiesi kulutusta ja muokkaat itse palveluitasi. Kaikki on omissa käsissäsi! Näät helposti reaaliajassa, montako minuttia, viestiä ja gigaa kukin simmisi on käyttänyt ja pystyt mukauttamaan helposti ja nopeasti liittymien tilauksia sen mukaisesti. Datan loppuessa laita rajaton netti päälle tai lisää puhepaketti tai ota ne pois päältä, helposti internetissä tai mobiilisovelluksella!

Moi alennuskoodi ja tarjous

Voit säästää tähän operaattoriin vaihtamalla useita kymmeniä euroja kuukaudessa, ja alennuskoodi Moi verkkokauppaan tekee sinulle vielä ekstrasäästöä! Kampanjakoodi ja ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat näet Saleduckin sivuilta, ja kannattaakin käydä täällä tsekkaamassa ennen operaattoritilauksen tekoa!

Aloita ostoksien teko Saleduck verkkosivustolta, jota löydät parhaimmat tarjoukset ja alennukset, kun haluat tehdä ostoksia edullisesti. Saleduck tarjoaa ajankohtaisimmat ja parhaimmat alekoodit, kun haluat säästää rahaa.

Moi kokemuksia

Moi verkkosivustolla voit lukea, kuinka lukemattomat määrät käyttäjiä kertovat, kuinka tyytyväisiä he ovat olleet Moin palveluihin. Verkkosivustolla sinun on mahdollista katsoa videoita, joissa asiakkaat kertovat positiivisista asiakaskokemuksistaan. Lisäksi voit verrata nykyistä liittymääsi Moihin jos perheenjäsenilläsi on käytössä esimerkiksi sonera liittymät tai elisa liittymät. Moi Mobiili kokemukset ovat positiivisia ja tähän liittymään ollaan tyytyväisiä. Moi liittymät sopivat vaikkapa koko perheelle, joten liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja tilaa Moi liittymä!

Helpoin tapa maksaa laskut

Mun Moin avulla laskut pysyvät tallessa, ja voit katsella niitä aina halutessasi ja seurata laskujen saldoja milloin haluat. Ensioston yhteydessä sinulta kysytään korttisi tiedot, ja laskut veloitetaan automaattisesti kortiltasi. Näin ne eivät pääse unohtumaan ja et maksa turhia muistutusmaksuja. Kiinteä kuukausimaksu veloitetaan kuun alussa sekä edellisen kuun juoksevat kustannukset kuten paketin ylittävät minuutit, viestit ja gigat.

Lisää verkkokauppoja