Meidän tarinamme

 

Meistä

Saleduck on monikulttuurinen startup-yritys, jonka missiona on auttaa nettishoppailijoita kaikkialla maailmassa säästämään rahaa ostoksissaan. Domingo Karsten perusti yrityksen vuonna 2008 Amsterdamissa, jonka jälkeen sivustomme ovat vallanneet jo 13 maata ympäri maailmaa. Saleduck aloitti tarinansa Belgiasta vuonna 2012, jonka jälkeen laajensimme toimintamme ensin seitsemään Euroopan maahan ja myöhemmin myös Aasiaan. 

Tänä päivänä toimistomme sijaitsevat Alankomaiden pääkaupungissa Amsterdamissa sekä Malesian Kuala Lumpurissa, joissa ankka-tiimimme 43 jäsentä työskentelevät päivittäin löytääkseen parhaat diilit Euroopan ja Aasian kuluttajille.

 

Meidän tiimimme

Saleduckilla on jo yli 40 työntekijää kuudestatoista eri kansallisuudesta. Yrityksemme nuorekkaasta ja dynaamisesta tiimistä 30 henkilöä työskentelee Amsterdamin pääkonttorilla ja 13 henkilöä Kuala Lumpurissa.

1-world-map.png 

 

Haluatko liittyä joukkoomme?

Alla löydät saleduck Suomen avoimet työpaikkamme ja halutessasi voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme: 

 

Online markkinoinnin hajoittelijaa

 

Lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen fi@saleduck.com ja olemme sinuun yhteydessä!

 

Muiden markkinoiden avoimet työpaikat sekä lisätietoja löydät osoitteesta www.saleduck.com/careers 

 

Yritysvastuu ja hyväntekeväisyys

Koska yrityksemme tärkein arvo on muiden auttaminen, teemme aktiivisesti hyväntekeväisyystyötä erilaisten järjestöiden ja yhdistysten kanssa.

Saleduck tukee useita paikallisia järjestöjä ja toimijoita, kuten eläinjärjestöjä, urheilukerhoja sekä erilaista harrastetoimintaa harjoittavia yhteisöjä. Voidaksemme tukea toimintaa ja lisätä yhdistysten tietoisuutta, järjestämme erilaisia leikkimielisiä kilpailuita, äänestyksiä sekä stinpendimahdollisuuksia. Näin haluamme lisätä tietoisuutta seurojen ja järjestöiden toiminnasta sekä rohkaista myös muita auttamaan.

 

        Icon-Sponsoring.png    Icon-Charity.png   icon-Voting.png   Icon-Labels.png   Icon-Donations.png

 

Onko sinulla mielessä täydellinen yhteistyöehdotus meille tai etsittekö seurallenne uusia sponsoreita?

Lähetä meille ehdotuksesi osoitteeseen fi@saleduck.com tai ota meihin yhteyttä lomakkeen kautta ja vastaamme sinulle 24tunnin kuluessa.