NettiKulta alennuskoodi

nettikulta.fi

Sisältö kertoo laajasta valikoimasta kultakoruja ja -esineitä. Löydät täältä kauniita ja laadukkaita koruja eri tilaisuuksiin. Tutustu valikoimaan nyt!

Alennuskoodit NettiKulta Suomi - huhtikuu 2024

Hyödynnä tarjous ja tilaa NettiKulta sivustolta Ilmainen turvapussi kultaesineidesi lähettämistä varten!

Näytä tarjous

Huhtikuussa bonuksena NettiKulta palvelun käyttäjälle 10€ lahjakortti S-ryhmälle!

Näytä tarjous

Käytä NettiKulta tarjous ja vastaanota jopa 38,99€ per gramma myymästäsi kullasta

Näytä tarjous
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 42 Ääntä

NettiKulta muuttaa kultasi rahaksi

Pyöriikö nurkissasi turhia kultakoruja, joita et ole aikoihin käyttänyt? Tai onko sinulla hyllyt täynnä kullattuja esineitä, jotka vain keräävät pölyä? Ratkaise onglema ja muuta kulta rahaksi. Lähettämällä kultaesineet NettiKulta palveluun, saat kultasi arvosta rahaa tilillesi. Tämä palvelu lupaa sinulle parhaan hinnan myymästäsi kullasta. Voit myydä vanhat kultakorut tai muut kultaesineet, joita et enää tarvitse, ja saada niiden tilalle rahaa!

NettiKulta kokemuksia

NettiKullan palvelu on hyvin nopeaa, saat rahat tilillesi jo 24 tunnin sisällä. Nappaa paras hinta kullasta, ja myy romukulta tämän palvelun kautta. Pääset eroon turhasta roinasta, ja saat siitä vielä hyvän hinnan. Korujen myynti voi tuoda sinulle paljon rahaa. Voit käyttää ansaitsemasi rahat vaikka lomamatkaan. Lue muiden kullan myyjien kokemuksia NettiKulta sivustolta ja näe, miten tuottoisaa kullan myynti voikaan olla!

Miten NettiKulta toimii?

Tämä yritys ostaa kaikki vanhat kultatuotteesi, riippumatta niiden kunnosta. Voit lähettää kultasi NettiKulta yhtiölle, ja saada suuren summan rahaa tilillesi. Kullan myynti netissä on helppoa. Ensin suuntaa osoitteeseen nettikulta.fi ja tilaa turvapaketti kullan lähetykseen. Saatuasi paketin, laita kulta pakettiin ja lähetä se annettuun osoitteeseen. Paketti on vakuutettu, joten voit huoletta alkaa odotella rahoja tilillesi.

Romukullan hinta

NettiKulta lupaa kultatuotteillesi parhaan hinnan. Kullan kilohinta on nähtävissä hintataulukossa sivustolla. Tarkista taulukosta kullan hinta 14k, 18k tai jopa 24k. Tiedät tarkasti, mitä tulet saamaan lähettämästäsi kullasta. Jos sinulla on kaapit täynnä turhia kultakoruja, nyt on viimeistään aika lähettää nämä tuotteet NettiKulta palveluun, ja saada rahaa vanhoista esineistä. Sinunkin kannattaa harkita, onko aika myydä ylimääräinen kulta. Hinta, jonka saat, voi olla yllättävän korkea.

Muuta kulta rahaksi

Myy kultaa ja saa siitä paras mahdollinen hinta. 14 karaatin kulta ja 18 karaatin kulta ovat monien myymiä vaihtoehtoja. Niiden hinta vaihtelee kullan ostajien välillä, mutta NettiKulta tarjoaa yhden parhaista hinnoista myymillesi tuotteille. Hankkiudu siis eroon turhasta kullasta ja ota sen sijaan kullan arvosta rahaa tilillesi. Myymiesi tuotteiden kunnolla ei ole väliä, sillä NettiKulta kierrättää ostamansa kultatuotteet.

NettiKulta asiakaspalvelu

Tämä kullan ostopalvelu toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Jos kysyttävää ilmenee, Nettikulta asiakaspalvelu vastaa mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimen välityksellä. Turvapakettisi lähetystä voi helposti seurata postin lähetystunnuksen avulla, jotta tiedät missä kultasi liikkuu. Myy sinäkin kultaa ja ota siitä talteen hyvä hinta.

Lisää verkkokauppoja