Nordnet tarjous ja alennuskoodi

nordnet.fi

Nordnet tarjoaa sijoituspalveluita, kuten osakekauppaa ja rahastoja. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin säästämiseen ja sijoittamiseen helposti verkossa.

Alennuskoodit Nordnet Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Nordnet tarjous: Jopa 40% alennus valituista tuotteista - Säästä Nordnetilla!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Maksuton asiakkuus Nordnet nettipankissa hyödyntämällä heinäkuun tarjous!

Näytä tarjous

Sijoita rahastoihin alkaen vain 15€/kk käyttämällä Nordnet tarjous!

Näytä tarjous

Avaa maksuton osake- ja rahastosalkku verkkopankkitunnuksilla Nordnet nettipankkiin!

Näytä tarjous

Laadukas asiakaspalvelu

Nordnet.fi tarjoaa ystävällistä ja tehokasta asiakaspalvelua jokaisessa tilanteessa. Asiakaspalvelutiimi on aina valmiina auttamaan nopeasti ja asiantuntevasti.

Laajat sijoitusmahdollisuudet

Nordnet.fi tarjoaa kattavat ja monipuoliset sijoitusmahdollisuudet, mukaan lukien osakkeet, rahastot ja ETF:t. Sijoittajilla on runsaasti vaihtoehtoja sijoitustavoitteidensa saavuttamiseksi.

Kilpailukykyiset hinnoittelut

Nordnet.fi tarjoaa kilpailukykyiset hinnoittelumallit sijoituspalveluilleen. Tämä mahdollistaa edullisemmat kaupankäyntikuluja asiakkaille.

Helppokäyttöinen alusta

Nordnet.fi:n käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen alusta tekee sijoitusten hallinnasta yksinkertaista. Alusta on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneille sijoittajille.

Luotettavuus ja turvallisuus

Nordnet.fi panostaa voimakkaasti sijoitustesi turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Käyttäjän varat ja tiedot ovat aina suojassa parhailla mahdollisilla tietoturvatoimilla.

Nordnet alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Nordnet tarjous: Jopa 40% alennusta Nordnetin Äitien päivätarjouksessa Alennus jo vähennetty
40% Nordnet tarjous: Jopa 40% alennusta Nordnetin ystävänpäivätarjouksessa Alennus jo vähennetty
80% Nordnet tarjous: Jopa 80% alennus Nordnetin Cyber Monday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% Nordnet tarjous: Jopa 80% alennus Nordnetin Black Friday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% Nordnet tarjous: Jopa 80% alennus Nordnetin Singles Day -tapahtumassa Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.8 tähteä / 42 Ääntä

Nordnet on Suomen suositelluin pankki sijoittajalle

Nordnet on pohjoismainen osake- ja rahastovälittäjä, jossa voit käydä kauppaa osakkeilla, warranteilla, optioilla ja rahastoilla. Verkkosivu on monena vuonna valittu parhaimpien online- osakkeenvälittäjien kärkeen. Joka vuosi suosiotaan kasvattava Nordnet on eriyisen suosittu nuorten sijoittajien keskuudessa, joten laita sinäkin raha-asiasi kuntoon ja aloita sijoittaminen jo tänään! Tiesitpä sijoittamisesta paljon tai et ollenkaan, Nordnet tarjoaa rahkeet kaikentasoisille sijoittajille. Erittäin helppokäyttöiset verkkosivut, selkeät ohjeet sekä asiantunteva asiakaspalvelu auttavat sinua kasvamaan paremmaksi sijoittajaksi. Älä siis istuta rahojasi pankkitilillä vaan, laita ne kasvamaan korkoa, ja vuosien päästä sinulla on mukava potti säästöjä kasassa. Säästä vaikka unelma-autoasi varten tai jo mukavampia eläkepäiviä varten!

Nordnet kampanjat ja tarjoukset

Pankki on monissa välittäjävertailuissa valittu halvimmaksi vaihtoehdoksi osakesäästäjälle. Et maksa Nordnetissä kuukausi- tai säilytyspalkkioita, ja välityspalkkio on alkaen vain 3 euroa. Nordnet hinnasto on markkinoiden halvimpia, ja esimerkiksi välityspalkkiot eivät vie turhan paljon säästämiseen tarkoittamia rahojasi. Nordnet tarjoaa ajoittain kampanjatoimeksiantoja, jolloin välityspalkkiot ovat 0€! Kokoamme nämä tarjoukset ja kampanjat sinun löydettäväksesi Saleduckin Nordnet verkkokauppa katsaukseen!

Sijoittamisen alkuun Nordnetissä

Osakesäästäminen ei ole vaikeaa, vaikka monet ihmiset niin kuvittelevatkin. Pääset sijoittamisessa helposti alkuun avaamalla arvo- osuustilin eli salkun tälle verkkosivulle. Tarvitset vain pankkitunnuksesi ja voit tehdä kaiken verkossa, ilman käyntiä pankissa. Avattuasi arvo- osuustilin voit käydä kauppaa arvopapereilla kuten osakkeilla, warranteilla ja optioilla sekä säästää rahastoihin omatoimisesti netissä.

Seuraavaksi talletat rahaa ja voitkin valita sinulla parhaiten sopivan sijoitusmuodon. Nordnet.fi tarjoaa paljon palveluita, joista saat ideoita säästämisen ja sijoittamisen tueksi. Näin helppoa sijoittamisen aloittaminen todella on!

Osakesijoittaminen

Moni ihminen karttaa osakesijoittamista, sillä kokee sen olevan riskialtista ja aikaavievää. Sillä saavutetaan todistetusti kuitenkin suurimmat tuotot. Nordnetistä löydät paljon tietoa ja vinkkejä sijoittamisesi tueksi, esimerkiksi Nordnet blogin, jotta sijoittaminen ei tuntuisi niin epävarmalta ja pääsisit korkeisiin tuottoihin.

Nordnet rahastot

Rahastoilla sijoitat helposti arvopapereihin. Rahastosijoittana sinun ei myöskään tarvitse seurata yhtiöiden ja markkinoiden tapahtumia niin aktiivisesti kuin osakesijoittajan. Rahastojen asiantuntijat huolehtivat hajautuksesta ja huolehtivat muutoksista osakkeissa niiden ollessa tarpeellisia. Rahastojen merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0€, ja maksat vain rahastoyhtiön veloittamat rahaston hallinnointikulut. Rahastovalikoima on laaja, sillä rahastoja on yli 30 eri rahastoyhtiöltä, ja täältä löytyy esimerkiksi Nordnet superrahasto.

Talletustili

Nordnetin talletustili toimii kuin tavallinen säästötili, mutta ei sisällä tiettyä talletussummaa tai nostorajoituksia. Se tarjoaa turvallisen tavan aloittaa säästäminen ja voit esimerkiksi sijoittaa osan rahoistasi osakkeisiin ja osan turvallisemmalle talletustilille. Asiakkuus on täysin maksuton ja tilille ei ole korkoportaita tai talletusvaateita.

Lapselle säästäminen

Kun lapselle alkaa säästää ajoissa, pienilläkin varoilla voi kerryttää suuren summan rahaa jolla yllättää oma lapsi, lapsenlapsi tai kummilapsi aikuisella iällä. Nordnetissä aloitat säästämisen lapselle ilman turhia palvelumaksuja. Tämä pankki valittiin vertailussa halvimmaksi vaihtoehdoksi sijoittaa lapselle osakkeisiin. Voit valita arvopaperisalkkuusi osakkeita tai rahastoja, tai sijoittaa rahat talletustilille. Sijoittaminen eri muodoissa on aina järkevää, sillä ethän halua inflaation vähentää rahasi arvoa pitkän ajan kuluessa. Mikäli sinulle on siihen mahdollisuus, sijoita vaikka kuukausittain saamasi lapsilisät ja lapsesi tulevaisuus on turvattu, ja hän voi vaikka halutessaan lähteä ulkomaille huippuyliopistoon opiskelemaan.

Ei kuukausi- tai säilytysmaksuja

Nordnetissä et maksa turhia kuukausimaksuja tai säilytysmaksuja, sillä koti- ja ulkomaisten arvopapereiden säilytys on ilmaista.

Halvat kaupankäynnin välityspalkkiot

Nordnetissä välityspalkkiot ovat alkaen vain 3 euroa. Sivustolla on 4 eri palkkiotasoa, jonka mukaan kaupankäynnin välityspalkkiot määräytyvät. Palkkiotasot taas määräytyvät toimeksiantojesi lukumäärän mukaan. Mitä enemmän teet toimeksiantoja kuukausittain, sitä halvemmaksi ne sinulle muuttuvat.

Nordnet kokemuksia

Tämä pankki on Suomen suositelluin pankki sijoittajille. Nordnetin sijoittajat kokevat valinneensa oikean pankin sijoituksilleen, ja haluavat suositella sitä muille ihmisille. Moni aloittelija on innostunut sijoituksen pariin juurkin Nordet -palvelun kautta. Sijoittaminen ei ole vain oppineiden alaa, vaan se kuuluu aivan kaikille!

Lisää verkkokauppoja