Alensa alennuskoodi

alensa.fi

Sivustolla Alensa.fi löydät laajan valikoiman piilolinssejä, aurinkolaseja ja silmälasitarvikkeita edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa helposti verkosta.

Alensa alennus Suomi - toukokuu 2024

Alensa alennuskoodi : Ilmainen toimitus

Katso alennuskoodi Suosittu 1

Toukokuun Alensa piilolinssit alkaen vain 3.49€

Näytä tarjous

Alensa tarjous: Ilmainen toimitus

Näytä tarjous

Alensa tarjous: Ray Ban aurinkolasit alkaen vain 62.90€

Näytä tarjous

Alensa TopVue Daily -linssit alkaen 6.99€

Näytä tarjous

Biofinity Toric Alensa -piilolinssit alkaen 20.49€

Näytä tarjous

Alensa outlet silmälasit alennuksessa jopa 60€

Näytä tarjous

Alensa alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Alensa alennuskoodi: Valitse täydellinen lahja Valentin-päiväksi - jopa 40% alennus Alennus jo vähennetty
40% Alensa alennuskoodi: Valitse täydellinen lahja Valentin-päiväksi - jopa 40% alennus Alennus jo vähennetty
80% Alensa alennuskoodi: Juhlista Sinkkujen päivää Alensan kanssa - jopa 80% alennusta Alennus jo vähennetty
80% Alensa alennuskoodi: Juhlista Sinkkujen päivää Alensan kanssa - jopa 80% alennusta Alennus jo vähennetty
80% Alensa alennuskoodi: Juhlista Sinkkujen päivää Alensan kanssa - jopa 80% alennusta Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@alensa.fi
Asiakkaiden kokemuksia kaupasta löytyy kaupan omilta sivulta. Kauppa on luotettava ja turvallinen.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.7 tähteä / 43 Ääntä

Alensa on kätevin tapa tilata piilolinssit netistä

Etsitkö helppoa, nopeaa ja huoletonta tapaa tilata piilolinssit netistä? Harmittaako, kun piilolinssit ovat taas päässeet loppumaan ja täytyy hakea kaupasta lisää? Haluaisitko, että piilolinssit toimitettaisiin kotiin nopeasti eikä niiden hankkimisesta tarvitsisi stressata?

Kauppa on piilolinsseihin keskittyvä verkkokauppa, jolla on laaja valikoima erilaisia piilolinssejä vaativiinkin tarpeisiin. Kaupalta löydät kertakäyttölinssit, kuukausilinssit, kaksi- ja moniteholinssit sekä monia muita linssejä! Kaupalta löydät piilarit arkikäyttöön ja juhlaan! Jos haluat vaihtaa tyyliä tai saada vaatteiden väriin sopivat silmät, löydät kaupalta myös värilliset piilolinssit!

Piilarit netistä on nyt helppo tilata Alenssan kautta, sillä toimituskin onnistuu jopa 1-2 päivän sisällä, riippuen valitusta toimitusajasta. Halvat piilolinssit saat myös kaupalta ja säästöpakkaukset ovat aina myynnissä, joten tilaamalla verkkokaupasta voit aina säästää!

Piilolinssien lisäksi lauppa on myös aurinkolasikauppa ja heidän valikoimistaan löytyy aurinkolaseja huippumerkeiltä kuten Ray Ban ja Oakley!

Piilarit netistä jokaiseen makuun

Kauppa myy jokaisen asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen sopivia linssejä. Tämän vuoksi kaupassa on laaja ja kattava valikoima erilaisia linssejä.

Valikoimista löytyy kertakäyttölinssit, jos haluat vaihtaa linssejä päivittäin. Kahden viikon linssit ja kuukausilinssit löytyvät myös kaupan valikoimista, jos haluat käyttää samoja linssejä kauemmin. Erityislinssit kuten tooriset linssit sekä kaksi- ja moniteholinssit kuuluvat myös verkkokaupan valikoimaan, joten tarvittaessa voit tilata erilaisiin tarpeisiin sopivia linssejä useammat kerralla!

Haluaisitko joskus leikitellä myös tyylillä? Ruskeat piilolinssit muuttavat tyylin ja kasvot hetkessä erilaiseksi! Kaupalta löytyy laaja valikoima värillisiä piilolinssejä, joilla muutat tyyliä kuin kameleontti! Vertaa piilolinssit kaupan sivuilla ja valitse omiin tarpeisiisi sopivat!

Piilolinssien lisäksi kaupalta löytyy myös aurinkolaseja jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Suositut pilottilasit ovat aina varma valinta ja tyylikkäät Ray Ban aurinkolasit sopivat niin miehille kuin naisillekkin! Sporttisempaan tyyliin sopii Oakley aurinkolasit! Aurinkolasit netistä on siis helppo tilata samalla kun tilaat piilolinssit!

Suosituimmat merkit

Kaupalla on vankka asiakaskunta, jonka suosikeiksi ovat nousseet monet merkit kuten Acuvue, PureVision, SofLens ja Air Optix. Klassiset naisten aurinkolasit kuten Ray-Ban Original Wayfarer ovat myös nousseet suosikeiksi! Miesten aurinkolasit taas ovat sporttisempia Oakley merkin laseja. Valikoimista löytyvät aviator aurinkolasit taas sopivat kaikille ja ovat aina tyylikkäät!

Alennuskoodi ja tarjoukset helposti Saleduckilta

Saleduck on kaupan luotettava kumppani, jolta saat eksklusiiviset tarjoukset ja alennukset helposti! Alennuskoodi saattaa säästää tilauksestasi monia euroja, joten koodien ja tarjouksien tarkkaileminen kannattaa ehdottomasti! Alennukset vaihtelevat ja saattavat joskus olla voimassa vain lyhyen aikaa, joten alennuksen huomatessasi kannattaa toimi nopeasti! Alekoodit ovat aina luotettavia ja toimivia, joten voit luottaa, että koodilla saat laadukkaat tuotteet, mutta edullisemmin, joten alennuskoodi Saleduckin kautta kannattaa aina käyttää!

Alensa kokemuksia

Kaupan laaja asiakaskunta on vakuuttunut kaupan laadukkaista tuotteista ja helposta palvelusta. Kauppa toimii yli 20:ssä Euroopan maassa, joten kokemuksia löytyy erilaisilta asiakkailta. Verkkokaupan suosio puhuukin itse puolestaan laadukkaana ja luotettavana toimijana, josta asiakkaat mielellään tilaavat. Myös laadukkaat brändit kuten Ray Ban ja Johnson & Johnson kertovat, että kauppa panostaa laatuun ja turvallisuuteen kaikissa tuotteissaan.

Maksutavat ja Alensa toimitus

Kaupassa voit maksaa pankki- luottokortilla (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron), tilisiirrolla tai PayPal tilillä. Toimitusaika on 1-8 työpäivää riippuen valitusta toimitustavasta. Toimitusmaksu riippuu valitusta toimitustavasta ja vaihtelee 4.90€ - 6.90€. Kauppa tarjoaa myös ilmaisen toimituksen yli 70€ tilauksille, jos toimitustavaksi on valittu Posti.

Alensa asiakaspalvelu

Alensan asiakaspalvelu auttaa mielellään jos sinulle tulee mitään kysyttävää liittyen palveluun. Voit ottaa kauppaan yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla. Verkkosivuilta löytyy myös usein kysytyt kysymykset osio, josta löydät vastauksia muita asiakkaita askarruttaneisiin kysymyksiin.

Lisää verkkokauppoja