Lenson alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Lenson Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Ilmainen toimitus sekä jopa -40% alennus piilolinsseistä käyttämällä Lenson alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

Lenson alennuskoodi jolla -10% alennusta piilolinsseistä ja tarvikkeista - lisäksi ilmainen toimitus!

Katso alennuskoodi

Kaikki aurinkolasit -10% alennuksella käyttämällä Lenson alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

Ilmainen toimitus Lenson verkkokaupasta!

Näytä tarjous!

Lenson sivustolta silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla jopa -35%!

Näytä tarjous!

Lenson verkkokaupasta piilolinssit jopa -40%!

Näytä tarjous!

Lenson verkkokauppa - edulliset piilolinssit netistä

Lenson.com on uskomattoman edullinen tapa tilata viimeisimmän trendin mukaiset aurinkolasit tai piilolinssit netistä. Sieltä saat kuukausilinssit, kertakäyttölinssit tai vaikka raikkaat värilliset piilolinssit.

Eikä tässä vielä kaikki! Mikäli piilolinssien käyttöön kaipaa vaihtelua, tarjoaa Lenson myös **silmälasit & aurinkolasit. **Valikoimasta löytyvät kaikki tunnetut laatumerkit kuten Biomedics, Focus Dailies, Ray-Ban ja Prada. Lisää halvalla mukaan vielä piilolinssinesteet ja tarvikkeet. Hyödyntämällä Lenson alennuskoodi, voit säästää uutuuksissakin jopa -10%, -20% tai -30% !

Lenson alennuskoodi ja tarjoukset

Saleduck.fi avulla saat kotiisi parhaat tuotteet edullisimmin. Etsimme sinulle tuoreimmat tarjoukset ja alennuskoodit, jotka voit kopioida mukaasi ja käyttää tilaushetkellä. Vertaa piilolinssit, etsi sinulle sopivat linssit vahvuuksilla tai ilman ja nappaa paras tarjous sivustoltamme. Seuraa hintojen tippumista ja jää odottelemaan kotiinkuljetusta. Alennuskoodi Lenson verkkokauppaan toimii näin: avaa tältä sivulta alekoodi, kopioi se, siirry verkkokauppaan ja aktivoi alennuskoodi kassalla maksun yhteydessä. Nyt huomaat alennuksen! Koodit ovat käytettävissäsi veloituksetta ja etusi voi kasvaa jopa -50% hinnanpudotukseen!

Kokemuksia Lenson sivuston valikoimasta

Piilolinssit netistä kaikkiin tilaisuuksiin

Piilolinssit sopivat erityisesti aktiiviseen elämään, jossa silmälasit eivät pysy mukana. Voit valita sopivimmat esimerkiksi käyttömäärän mukaan: jatkuvaan käyttöön sopivat yötäpäivää-linssit ja kuukausilinssit. Silloin tällöin piilareita käyttävä valitsee halvat kertakäyttölinssit. Piilolinsseillä voit myös helposti muokata lookiasi, koeta vaikka värillisiä piilolinssejä ja huomaat eron! Piiilarit tai väripiilolinssit voit valita kymmenien vaihtoehtojen joukosta.

Aurinkolasit netistä tunnetuimmilta merkeitä

Onko sinunkin aurinkolasiesi joukossa jo klassiset Ray-Ban -lasit? Tai sporttiset Adidas -aurinkolasit? Mikä tahansa onkaan sinun suosikkimallisi, täältä löydät sen! Ehkä myös uuden suosikin! Tuotteiden joukosta saat myös aurinkolasit vahvuuksilla. Tilaa lasit netistä ja saat ne takuulla halvalla.

Silmälasit - vahvuuksilla tai ilman

Varaa ennen hankintaasi näöntarkaastus, jonka perusteella tiedät, tarvitsetko moniteholinssit sekä osaat valita sinulle sopivat silmälasit vahvuuksilla. Tilatessasi silmälasit Lensonilta, pakettiin kuuluu mm. kehykset ja kotelo, linssit, ilmainen toimitus ja palautus, ja 365 päivän avoin kauppa, 2 vuoden takuu sekä heijastuksenesto- ja kovapinnoite. Saatko kaiken tämän samalla hinnalla perinteiseltä optikolta? Lenson alennuskoodi saattaa antaa sinulle vielä lisäalennuksen jo alennetuista silmälasien hinnoista.

Laskettelulasit

Mm. Oakley, Cébé, POC, Bollé ja Dirty Dog ovat merkkejä, joiden laadukkaita laskettelulaseja Lensonin virtuaalihyllyt pursuavat. Nappaa tyylikkäät lasit mukaan ja suuntaa rinteeseen!

Piilolinssien tai lasien tilaaminen, toimitusaika sekä alennus maksuvaiheessa

Tilaaminen onnistuu, kun sinulla on optikolta saatu määräys linsseihin. Valitse listalta käyttämäsi merkki ja anna sitten ruudulle linssiesi arvot. Sitten vain ilmoitat nimesi ja haluamasi maksutavan. Nyt tilauksesi toimitetaan postilaatikkoosi! Toimitusaika tuotteille on noin 2-4 arkipäivää.

Monipuoliset maksutavat & Ilmainen toimitus Lenson

Lenson oy toimittaa tilauksesi kotiisi edullisesti ja vaivatta. Tilatessasi ennen klo 16:00, niin pakettisi lähetetään jo samana päivänä! Kaikki on pakattu huolellisesti niin, että saat tuotteen kuin tuotteen alkuperäisessä, loistavassa kunnossa.

Voit maksaa ostokset suomalaisilla luottokorteilla, verkkopankkimaksulla tai valitsemalla edullinen lasku tai osamaksu vaihtoehto. Muista syöttää alekoodi ennen maksun vahvistamista. Tarjoushintoihin alennus on laskettu automaattisesti hintaan.

Kokemuksia Lenson Suomi

Lenson on turvallinen ostospaikka netissä, josta saat nopeasti, helposti ja edullisesti kaikki optikkotuotteet. Takaamme, että maailmasi kirkastuu! Valitse suosikki tuotteesi, hyödynnä alennuskoodi ja hanki edulliset piilolinssit, silmälasit tai laskettelulasit kätevästi netistä.

Lenson alennuskoodi vähentää jopa -40% kaikista piilolinsseistä - myös ilmainen toimitus!

Katso alennuskoodi

Helmikuun alennuskoodi Lenson verkkokauppaan vähentää -5€ tilauksestasi!

Katso alennuskoodi

Hyödynnä Lenson alennuskoodi ja saa jopa -40% alennusta piilolinsseistä sekä ilmaiset toimitukset!

Katso alennuskoodi

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille hyödyntämällä Lenson alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

Lenson alennuskoodi, jolla Ilmainen toimitus ja jopa -70% alennusta koko valikoimasta!

Katso alennuskoodi