Avast tarjous

avast.com

Täältä löydät tietoa Avastin tuotteista ja palveluista tietoturvallisuuden parantamiseen. Turvallisuusohjelmistoja, VPN-palveluita ja vinkkejä tietoturvaan.

Avast alennuskoodi Suomi - huhtikuu 2024

Säästä nyt jopa 10% käyttämällä Avast tarjous ja tilaamalla Avast Pro Antivirus virustentorjuntajärjestelmä

Näytä tarjous

Hyödynnä tarjous ja saat nyt Avast Salasanat 10€ normaalia edullisemmin

Näytä tarjous

Huhtikuun Avast tarjous jolla saat 5€ alennuksen Avast Cleanup ohjelmasta

Näytä tarjous

Avast tarjous: Windows tietokone vain 69,99€ / vuosi

Näytä tarjous

Avast tarjous: 10 laitetta nyt vain 79,99€ /vuosi

Näytä tarjous

Avast kokeile vpn ilmaiseksi

Näytä tarjous

Saat 49% ale kun otat Avast SecureLine VPN -ohjelmisto kahdeksi vuodeksi

Näytä tarjous

Avast alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Avast tarjous: Jopa 40% alennusta Avastin tuotteista, vain sinulle Alennus jo vähennetty
80% Avast tarjous: Avastin Cyber Monday - jopa 80% alennuksia, älä missaa Alennus jo vähennetty
80% Avast tarjous: Avastin Black Friday - jopa 80% alennuksia, älä missaa Alennus jo vähennetty
80% Avast tarjous: Avastin Singles Day - jopa 80% alennuksia, älä missaa Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Verkkokaupan omilla sivuilla löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.3 tähteä / 58 Ääntä

Turvaa tietokoneesi kotona, töissä, matkalla ja kaikkialla maailmassa

Avast on yksi maailman johtavimmista virusturva -yrityksistä, jonka avulla onnistut pitämään tietokoneesi henkilökohtaiset tiedot turvassa. Firma suojaa tällä hetkellä jo yli 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa, joten kyse ei ole mistään turhasta lupauksesta. Tiesitkö, että kahviloiden ja julkisten tilojen suojaamattomat WLAN-verkot tekevät tietokoneesi tai mobiililaitteesi alttiiksi verkkohyökkäyksille? Tilaa nyt Avast järjestelmä suojaamaan tietokonettasi ja kaikki tietoliikenne on jälleen turvassa koneillasi. Viruksen poistaja pitää huolen siitä, että kyberrikollisten hyökkäykset kilpistyvät paksuun Avast seinään, eivätkä pääse herkuttelemaan sinun yksityisillä tiedoilla. Avast järjestelmä on myös loistava virustorjunta Mac -tietokoneisiin, sillä hakkerit ovat kehittäneet jo haittaohjelmia ja viruksia myös Apple -tietokoneisiin. Tämä on sinun mahdollisuutesi laittaa virustorjunta kuntoon jokaiselle tietokoneellesi.

Valitse paras viruksentorjunta sen käyttötarkoituksen mukaan

Avast -paketit ovat suunniteltu toimimaan eri käyttötarkoituksissa. Valitse Koti -paketti kodin tietokoneille, joka suojaa koneitasi myös internetin näkymättömiltä vaaroilta, epäilyttäviltä tiedostoilta ja uudelleenohjauksilta. Palomuuri suojaa haittaohjelmilta ja hakkereilta, sillä Avastilla on eniten sensoreita ympäri maailmaa. Avast yritysratkaisut ovat loistava idea tietoyhteyksien turvaamiseksi työpaikalla. Tietoturva on kerrankin kunnolla suojattu, kun käytössäsi on Avast yrityspaketti, sillä ilmainen virustorjunta ei missään tapauksessa riitä yrityksen tarpeisiin. Näin turvaat samalla tietokoneiden lisäksi myös sähköpostipalvelimet ja pidät salaisimmatkin yrityskaupat visusti salassa. Avastilla on ratkaisu myös koulujen tietokoneiden turvaamiseksi.

Lisäpalvelut tietokoneiden turvaamiseksi

Valitse Avast virusturva, eikä yksikään tietokonevirus enää tunkeudu koneellesi. Samalla kun klikkaat itsesi tietoturvan uudelle aikakaudelle, voit tilata myös monipuoliset lisäpalvelut helpottamaan tietokoneen käyttöä kotona. Avast SecureLine salaa kaikki lähettämät ja vastaanottamasi tiedostot, Avast Cleanup parantaa tietokoneen nopeutta ja suorituskykyä sekä vapauttaa levytilaa. Salainpuhdistaja hankkiutuu eroon vaarallisista ja ärsyttävistä laajennuksista, työkalupalkeista sekä kaapatuista hakusivuista ja Salasanat pitää kaikki tilisi turvassa yhden murtamattoman salasanan avulla.

Avast alennukset

Hyödynnä verkkosivujen vaihtuvat tarjoukset ja ennen kuin päätät tilata uuden virustorjuntaohjelman ja haittaohjelmien poisto voi alkaa, tarkista sivuston alennukset. Myös virustorjuntaohjelmia ja lisäpalveluita voit saada nykyään erilaisilla alennuksilla, jotka tekevät datatyöstä huomattavasti edullisempaa. Huolet karisevat ja lompakkoon jää rahaa muuhunkin.

Avast alennuskoodi turvaa elämäsi tärkeät tiedot - Nettikauppojen loistavat tarjoukset turvaavat lompakkosi

Selvitä paras ilmainen virustorjunta ja lataa se turvaamaan konettasi! Saleduck tietää miten erilaisissa ostoksissa säästetään rahaa, mutta aina edes ilmainen ei ole paras. Varmaa on kuitenkin se, että sivustoltamme löydät monipuoliset tarjoukset ja vaihtuvat alennukset netin parhaimmista kaupoista. Avast alennuskoodi saattaa suojata koneesi edullisemmin kuin koskaan, mutta pidä huoli, että mukaasi tarttuu myös toinen alennuskoodi elämän muihinkin tarpeisiin. Säästät rahaa jokaisissa tarpeellisissakin ostoksissa ja voit käyttää rahaa enemmän kuin koskaan ja nyt myös tabletin virustorjunta voi olla kunnossa käden käänteessä.

Avast kokemuksia

Avast käyttäjät ovat levittäytyneet ympäri maailmaa ja firma auttaa heitä lähes jokaisella mantereella. Avast asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä yrityksen tarjoaamaan suojaan ja turvaan ja varsinkin yritysasiakkaat ovat kertoneet kuinka paljon miellyttävämpää on työskennellä turvallisilla ja toimivilla koneilla.

Asiakaspalvelu

Tutki kysymyksiä ja vastauksia Avast keskusteluforumeilla, jossa ammattilaiset vastaavat kysymyksiin ja auttavat käyttäjiä heidän ongelmissaan. Voit myös täyttää sähköisen hakemuksen, jonka avulla on jätettävissä yhteydenottopyyntö.