Logitech kampanjakoodi

logitech.com

Logitech on maailmanlaajuinen yritys, joka valmistaa tietokone- ja mobiililaitteiden tarvikkeita, kuten näppäimistöjä, hiiriä ja web-kameroita.

Alennuskoodit Logitech Suomi - kesäkuu 2024

Logitech ilmaiset toimitukset langattomat laitteet alkaen 39,00 €

Näytä tarjous

Logitech VIP-jäsenyys brändin uutuudet

Näytä tarjous

Logitech kestävä kehitys hiilipäästöt

Näytä tarjous

Laadukkaat langattomat headsetit

Logitech tarjoaa laadukkaita, langattomia headsettejä erinomaisella äänenlaadulla ja melunvaimennustekniikalla. Nauti liikkumisvapaudesta ilman johtoja.

MX Brio ultra HD 4K

MX Brio -webkameralla saat terävää ultra HD 4K -videokuvaa. Parasta kuvanlaatua esimerkiksi videoneuvotteluihin ja suoratoistoon.

Ergonominen Lift-hiiri

Lift Vertical Ergonominen hiiri tarjoaa mukavuutta ja vähentää rasitusta käsillesi. Sopii erinomaisesti pitkiin työpäiviin.

Kierrätetyt materiaalit

Logitech käyttää kierrätysmuovia uusissa tuotteissaan, mikä edistää kestävää kehitystä. Valitse ympäristöystävälliset vaihtoehdot.

Huippuluokan suunnittelu

Logitechin tuotteet ovat voittaneet useita muotoilupalkintoja. Jokaisen tuotteen takana on huolellinen ja innovatiivinen suunnittelu.

Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.5 tähteä / 136 Ääntä

.