Seiska tarjous

seiska.fi

Seiska tarjoaa viihdettä, julkkisuutisia ja juoruja Suomen kuulumisista. Sivustolta löydät kattavasti tietoa julkkisten elämästä ja tapahtumista.

Seiska alennuskoodi Suomi - toukokuu 2024

10% Seiska alennuskoodi

Katso alennuskoodi nus Suosittu 1

Saat nyt Seiska Ilmainen klubijäsenyys

Katso alennuskoodi idy

Toukokuun Seiska lehti tarjous jolla jopa 49€ arvoiset tilaajalahjat sekä lehtitilaus tarjoushintaan!

Näytä tarjous

Saat nyt Seiska lahja kaupan päälle arvo yli 70€

Näytä tarjous

Seiska alennuskoodi: Lähetä vinkki ja tienaa jopa 1000€

Näytä tarjous

Kampanjakoodi Seiska: 40% alennusta yhdestä lehdestä

Näytä tarjous

Seiska tilaus tarjous 20nro vain 54,90€ ja saat lahjan kaupan päälle

Näytä tarjous

Tuoreimmat Seiska juorut nyt edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Paras Seiska tarjous: tilaa 12 nro 39,90€ ja saat yllätyslahjan kaupan päälle

Näytä tarjous

Seiska 30nro 79,90€ + 2 lahjaa kaupan päälle

Näytä tarjous

Vertaa Seiska toimituskuluja

Seiska Ilmainen toimitus
Spartoo Ilmainen toimitus
Lookfantastic Ilmainen toimitus
Light In The Box Ilmainen toimitus
The Body Shop Ilmainen toimitus

Seiska alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Seiska tarjous: Jopa 40% alennusta valikoimamme tuotteista - Hemmottele rakastasi Alennus jo vähennetty
40% Seiska tarjous: Jopa 40% alennusta valikoimamme tuotteista - Hemmottele rakastasi Alennus jo vähennetty
80% Seiska tarjous: Seiska - Jopa 80% alennusta Cyber Monday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% Seiska tarjous: Seiska - Jopa 80% alennusta Black Friday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Uusia alekoodeja lisätään jatkuvasti, joten pääset aina säästämään ostoksestasi. Hyväksymällä ilmoitukset pysyt aina ajan tasalla.
Koodi kopioidaan automaattisesti kun avaat alennuksen. Muistathan liittää koodi ennen maksua.
Kotiinkuljetusvaihtoehto löytyy useimmissa verkkokaupassa, mutta lisämaksu saattaa tulla. Kaikki kuljetusehdot löytyvät kaupan omilta sivuilta.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.0 tähteä / 60 Ääntä

Seiska Viihdeuutiset ja Live-lähetykset Suomesta ja maailmalta

7 päivää lehti, eli tuttavallisemmin Seiska, on taatusti yksi Suomen tunnetuimmista juorulehti-medioista. Seitsemän päivää lehti tarjoaa sinulle parhaat juorut, viihdeuutiset, live-lähetykset ja videohaastattelut, tv-sarjojen juonipaljastukset sekä päivän ja viikon horoskoopit. Horoskooppi onkin kasvattanut suosiotaan vuosien varrella ja nivoutuu loistavasti yhteen muun viihdyttävän ja viihteellisen sisällön kanssa. Nappaa paras Seiska tarjous ja tee lehtitilaus jo tänään!

Seiska lehti ja tuoreimmat juorut jokainen viikko

7 päivää lehti on tuonut Seiska viihdeuutiset, julkkisjuorut, muotiarvostelut sekä paljon muuta viihdetietoa suomalaisten saataville jokainen torstai jo kymmenien vuosien ajan. Hyödyntämällä Seiska tarjous sinulla on aina mahdollisuus saada selville mitä suomalaiset julkkikset puuhaavat tai kuka maailmantähdistä on kohauttanut sanomisillaan. Mikäli lehti on jo tilattuna, vaihtoehtona on myös tilata lehti lahjaksi. Kun tarvitset hyviä lahjaideoita, kannattaa kääntyä Seiskan puoleen, sillä loistava tilaajalahja tekee lehtitilauksesta varmasti miellyttävän lahjan. Näin lahjasta riittää iloa myös myöhemmin, lahjan antamisen jälkeenkin!

Seiska.fi - Live-portaali ja kääk juorut netissä

7 päivää -lehden verkkosivuston etusivu tarjoaa sinulle aina uusimmat juorut, viihdeuutiset ja julkkismaailman uutiset vuorokauden jokaisena tuntina. Myös sivuston ja lehden osastot kuten muotipoliisi, matkalla ja rikos -osiot ovat luettavissa nettilehti palvelussa.

Osoitteesta seiska.fi löydät myös uusimmat ja ajankohtaiset seiska live-uutiset ja seiska julkkislive -lähetykset. Bongaa täältä Seiska uutiset, haastattelut, videot, ja tiedä heti mitä suomalaiset julkkikset puuhaavat. Kukapa ei vaikka muistaisi lehden ehkäpä eniten kirjoitettua julkimoa. Seiska lehti kertoo sinulle taatusti mitä Johanna Tukiainen ja Matti Nykänen suunnittelevat ja Seiska TV taas näyttää julkkishaastatteluita. Kun tilaat lehdet netistä, säästät aikaa sekä rahaa. Monipuoliset lehtitarjoukset pitävät huolta, ettei sinun tarvitse ikinä maksaa täyttä hintaa lehden tilaamisesta. Seiska.fi osoitteesta sinun on myös mahdollista osallistua kaikkiin lehden järjestämiin kilpailuihin tai lähettää juttuvinkki, jolla voit tienata rahaa! Löydä sivustolta lisäksi ajankohtaisin 7 päivää lehtitarjous, tilaajalahjat sekä paljon muuta.

Hyödynnä Seiska alennuskoodi ja viihdyt paremmin edullisemmin

Saleduck listaa sivustolleen kaikki suomalaisten halutuimmat verkkokaupat ja näiden uusimmat tarjoukset päivittäin. Seiska alennuskoodi saattaa tehdä lehtitilauksesta todella edullisen, unohtamatta, että lukuisat muut alennukset saattavat säästää vuosittain jopa satoja euroja täysin normaaleissa arkipäivän ostoksissa. Nappaa alennuskoodi esimerkiksi eläintenruokaan tai lomamatkaan, sillä löydät varmasti loistavat säästömahdollisuudet sivuston monipuolisesta valikoimasta. Alekoodit kannattaa hyödyntää aina kun sellainen osuu kohdalle, sillä niiden käyttö on täysin ilmaista ja säästää rahaa! Lisäämällä saleduck.fi -sivuston selaimesi kirjanmerkkeihin, pysyt aina kärryillä uusimmista tarjouksista ja koodeista, jotka voivat kääntää taloutesi noususuhdanteeseen. Tilaa lukuisat lehdet tai vaikka kirjat kotiin toimitettuna, edullisemmin! Seiska tarjous on tehty kaikille suomalaisille! Avaa Seiska.fi ja lue uusimmat juorut muita edullisemmin.

Julkkisblogit

Haluatko tietää mitä suomalaiset julkkikset tekevät arkena? Klikkaa itsesi sivustolle 7 päivää blogit, joiden joukosta voit valita lempijulkimosi blogin ja seurata kuinka hän viettää arkeaan. Suuntaa siis osoitteeseen www seiska fi kun haluat kurkistaa julkkisten sisäpiiriin, sillä Seiska blogit tuovat julkkikset kotiisi! Sama saattaa löytyä myös itse lehdestä, sillä suuri henkilöhaastattelu Seiskan keskiössä saattaa paljastaa suuriakin salaisuuksia julkkisten elämästä!

Horoskooppi, Ohjelmaopas ja juonipaljastukset

7 päivää lehti ja livesivusto tarjoavat sinulle myös kattavan ohjelmaoppaan sekä luonnollisesti asiaan kuuluvat juonipaljastukset Suomen suosituimmista sarjoista. Ohjelmaopas kertoo sinulle tunnin tarkkuudella, mitä televisiokanavilla on tarjota ja tv-arvostelut ovat apunasi valinnan teossa. Lue lehdestä myös artikkeli, joka kertoo uusista tv-sarjoista ja elokuvista. Tiedät mitä katsot kun mukanasi on Seiska-lehti.

Lue uusimmat juonipaljastukset ja tiedät mitä uusin Uusi päivä, Salatut Elämät tai Kauniit ja Rohkeat -jakso pitää sisällään. Ohjelmaoppaan lisäksi löydät lehdestä horoskoopit. Avaa siis lehti ja lue mitä mielenkiintoista Seiska horoskooppi pitää sisällään! Tuorein Seiska on jokaisen torstain pelastus ja tarjous pitää huolen ettet maksa viihteestäsi senttiäkään liikaa!

Seiska tarjous ja tilaajalahjat

7 päivää lehti on mahdollista tilata kotiisi toimitettuna jopa alle kymmenen euron kuukausihintaan! Vaihtuvat tarjoukset ja kaupan päälle saadut monipuoliset tilaajalahjat tuovat sinulle hyvää mieltä ja viihdettä tunneiksi eteenpäin! Seiskan tilaajat saavat aina parhaat tilaajalahjat käyttöönsä ja näin lehtitilaus paranee entisestään. Saleduck alennuskoodi ja lehtitarjoukset tuovat saataville kaikki ajankohtaiset tilaajalahjat ja lehtitarjous-alennukset! Nappaa sopivin tarjous tai valitse suosikkitilaajalahja ja tilaa luettavaa jokaiseen makuun huippu edullisesti! Tilaa Seiska ja pidä itsesi ajantasalla viihdemaailman ykkösuutisista! Seiska.fi sivusto pitää sinut joka päivä ajan tasalla uusimmista julkkismaailman tapahtumista!

Seiska kokemuksia

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti, eikä syyttä! Monipuolinen sisältö takaa sen, että vaikka juorut eivät olisikaan pääasillisen kiinnostuksen kohde, kaikki viihtyvät. Liity tyytyväiseen joukkoon ja tilaa Seiska lahjaksi tai itselle! Me pidämme huolen, että Seiska tilaus ei rasita lompakkoa ja sinä saat joka viikko tuhdin paketin uutta viihdettä! Seiska viihde onkin helppoa ja nopeaa tilata kotiin!

Seiska asiakaspalvelu

Jos sinulle herää kysymyksiä liittyen lehteen tai lehden tilaukseen, Seiska asiakaspalvelu auttaa! Ota siis yhteyttä asiakaspalveluun ja saat vastauksen kysymykseesi.

Lisää verkkokauppoja