Seiska tarjous ja tarjous?

Ajankohtaiset Seiska Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Seiska tarjous jolla jopa 49€ arvoiset tilaajalahjat sekä lehtitilaus tarjoushintaan!

Näytä tarjous!

Seiska lehti 9 numeron pakettina vain 2,75€/nro - Säästä 23,30€ ja saat parhaat tilaajalahjat

Näytä tarjous!

Hyödynnä upea Seiska tarjous ja vastaanota mahtavat tilaajalahjat! säästät lehtitilauksessasi jopa -50%

Näytä tarjous!

Seiska - Viihdeuutiset ja Live lähetykset Suomesta ja maailmalta

7 päivää lehti, eli tuttavallisemmin Seiska, on taatusti yksi Suomen tunnetuimmista juorulehti-medioista. Seitsemän päivää lehti tarjoaa sinulle parhaat juorut, viihdeuutiset, live-lähetykset ja videohaastattelut, tv-sarjojen juonipaljastukset sekä päivän ja viikon horoskoopit. Horoskooppi onkin kasvattanut suosiotaan vuosien varrella ja nivoutuu loistavasti yhteen muun viihdyttävän ja viihteellisen sisällön kanssa. Nappaa paras Seiska tarjous ja tee lehtitilaus jo tänään!

Seiska lehti ja tuoreimmat juorut jokainen viikko

7 päivää lehti on tuonut viihdeuutiset, julkkisjuorut, muotiarvostelut sekä paljon muuta viihdetietoa suomalaisten saataville jokainen torstai jo kymmenien vuosien ajan. Hyödyntämällä Seiska tarjous sinulla on aina mahdollisuus saada selville mitä suomalaiset julkkikset puuhaavat tai kuka maailmantähdistä on kohauttanut sanomisillaan. Mikäli lehti on jo tilattuna, vaihtoehtona on myös tilata lehti lahjaksi. Kun tarvitset hyviä lahjaideoita, kannattaa kääntyä Seiskan puoleen, sillä loistava tilaajalahja tekee lehtitilauksesta varmasti miellyttävän lahjan. Näin lahjasta riittää iloa myös myöhemmin, lahjan antamisen jälkeenkin!

Seiska.fi - Live-portaali ja kääk juorut netissä

7 päivää -lehden verkkosivuston etusivu tarjoaa sinulle aina uusimmat juorut, viihdeuutiset ja julkkismaailman uutiset vuorokauden jokaisena tuntina. Myös sivuston ja lehden osastot kuten muotipoliisi, matkalla ja rikos -osiot ovat luettavissa nettilehti palvelussa.

Osoitteesta seiska.fi löydät myös uusimmat ja ajankohtaiset seiska live-uutiset ja julkkislive -lähetykset. Bongaa täältä haastattelut, videot, uutiset ja tiedä heti mitä suomalaiset julkkikset puuhaavat. Kukapa ei vaikka muistaisi lehden ehkäpä eniten kirjoitettua julkimoa. Seiska kertoo sinulle taatusti mitä Johanna Tukiainen ja Matti Nykänen suunnittelevat. Kun tilaat lehdet netistä, säästät aikaa sekä rahaa. Monipuoliset lehtitarjoukset pitävät huolta, ettei sinun tarvitse ikinä maksaa täyttä hintaa lehden tilaamisesta. Seiska.fi osoitteesta sinun on myös mahdollista osallistua kaikkiin lehden järjestämiin kilpailuihin tai lähettää juttuvinkki, jolla voit tienata rahaa! Löydä sivustolta lisäksi ajankohtaisin 7 päivää lehtitarjous, tilaajalahjat sekä paljon muuta.

Hyödynnä Seiska alennuskoodi ja viihdyt paremmin edullisemmin

Saleduck listaa sivustolleen kaikki suomalaisten halutuimmat verkkokaupat ja näiden uusimmat tarjoukset päivittäin. Seiska alennuskoodi saattaa tehdä lehtitilauksesta todella edullisen, unohtamatta, että lukuisat muut alennukset saattavat säästää vuosittain jopa satoja euroja täysin normaaleissa arkipäivän ostoksissa. Nappaa alennuskoodi esimerkiksi eläintenruokaan tai lomamatkaan, sillä löydät varmasti loistavat säästömahdollisuudet sivuston monipuolisesta valikoimasta. Alekoodit kannattaa hyödyntää aina kun sellainen osuu kohdalle, sillä niiden käyttö on täysin ilmaista ja säästää rahaa! Lisäämällä saleduck.fi -sivuston selaimesi kirjanmerkkeihin, pysyt aina kärryillä uusimmista tarjouksista ja koodeista, jotka voivat kääntää taloutesi noususuhdanteeseen. Tilaa lukuisat lehdet tai vaikka kirjat kotiin toimitettuna, edullisemmin! Seiska tarjous on tehty kaikille suomalaisille! Avaa Seiska.fi ja lue uusimmat juorut muita edullisemmin.

Julkkisblogit

Haluatko tietää mitä suomalaiset julkkikset tekevät arkena? Klikkaa itsesi sivustolle 7 päivää blogit, joiden joukosta voit valita lempijulkimosi blogin ja seurata kuinka hän viettää arkeaan. Sama saattaa löytyä myös itse lehdestä, sillä suuri henkilöhaastattelu Seiskan keskiössä saattaa paljastaa suuriakin salaisuuksia julkkisten elämästä!

Horoskooppi, Ohjelmaopas ja juonipaljastukset

7 päivää lehti ja livesivusto tarjoavat sinulle myös kattavan ohjelmaoppaan sekä luonnollisesti asiaan kuuluvat juonipaljastukset Suomen suosituimmista sarjoista. Ohjelmaopas kertoo sinulle tunnin tarkkuudella, mitä televisiokanavilla on tarjota ja tv-arvostelut ovat apunasi valinnan teossa. Lue lehdestä myös artikkeli, joka kertoo uusista tv-sarjoista ja elokuvista. Tiedät mitä katsot kun mukanasi on Seiska-lehti.

Lue uusimmat juonipaljastukset ja tiedät mitä uusin Uusi päivä, Salatut Elämät tai Kauniit ja Rohkeat -jakso pitää sisällään. Tuorein Seiska on jokaisen torstain pelastus ja tarjous pitää huolen ettet maksa viihteestäsi senttiäkään liikaa!

Seiska tarjous ja tilaajalahjat

7 päivää lehti on mahdollista tilata kotiisi toimitettuna jopa alle kymmenen euron kuukausihintaan! Vaihtuvat tarjoukset ja kaupan päälle saadut monipuoliset tilaajalahjat tuovat sinulle hyvää mieltä ja viihdettä tunneiksi eteenpäin! Seiskan tilaajat saavat aina parhaat tilaajalahjat käyttöönsä ja näin lehtitilaus paranee entisestään. Saleduck alennuskoodi ja lehtitarjoukset tuovat saataville kaikki ajankohtaiset tilaajalahjat ja lehtitarjous-alennukset! Nappaa sopivin tarjous tai valitse suosikkitilaajalahja ja tilaa luettavaa jokaiseen makuun huippu edullisesti! Tilaa Seiska ja pidä itsesi ajantasalla viihdemaailman ykkösuutisista! Seiska.fi sivusto pitää sinut joka päivä ajan tasalla uusimmista julkkismaailman tapahtumista!

Seiska kokemuksia

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti, eikä syyttä! Monipuolinen sisältö takaa sen, että vaikka juorut eivät olisikaan pääasillisen kiinnostuksen kohde, kaikki viihtyvät. Liity tyytyväiseen joukkoon ja tilaa Seiska lahjaksi tai itselle! Me pidämme huolen, että tilaus ei rasita lompakkoa ja sinä saat joka viikko tuhdin paketin uutta viihdettä! Lehdet kannetaan tietysti kotiin asti, joten tämä paketti ei vaadi sinulta kuin muutaman klikkauksen.

Hyödynnä Seiska synttäritarjous - 10 numeroa ja tilaajalahja yhteensä vain 25€!

Näytä tarjous!

Seiska tarjous jolla 10 numeroa lehteä vain 24€!

Näytä tarjous!

Seiska tarjous mahdollistaa parhaat tilaajalahjat - tilaajalle 49€ arvoinen Aarikka -laukku kaupan päälle!

Näytä tarjous!

Käytä Seiska tarjous ja saa 39,90€ arvoinen Ivana Helsinki Bambi-kosmetiikkalaukku tilaajalahjaksi!

Näytä tarjous!

Tilaa Seiska ja säästä 39,90€ - Lehtitilaus ja reppu tilaajalahja vain 23,90€ hintaan

Näytä tarjous!