CyberLink alennuskoodi

cyberlink.com

Sivustolla on tietoa CyberLinkin monipuolisista ohjelmistoista, kuten videonmuokkausohjelmista ja mediasoitinsovelluksista. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja löydä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

Alennuskoodit CyberLink Suomi - huhtikuu 2024

Käytä CyberLink tarjous ja saat editointiohjelman ilmaisen kokeiluversion!

Näytä tarjous

Hyödynnä CyberLink tarjous, jolla ohjelmistot tietokoneelle jopa -75% alennuksella!

Näytä tarjous

CyberLink tarjous jolla kuvankäsittelyohjelma alkaen vain 49,99€!

Näytä tarjous
Roope

Hei! Olen Roope,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

3.9 tähteä / 37 Ääntä

Laadukkaat kuvankäsittely- ja videoiden editointiohjelmat edullisesti

CyberLink on yritys, joka tuo markkinoille edulliset ja laadukkaat tietokoneohjelmistot moneen eri tarkoitukseen. Audio- ja video-teknologian edelläkävijänä CyberLink tuo ohjelmistoja kaikille laitteille, joten ei ole väliä onko sinulla kannettava tietokone, pöytäkone, tabletti tai älypuhelin, tästä valikoimasta löytyy elämääsi helpottava ohjelmisto joka laitteeseen. Monipuoliset ohjelmistot tähtäävät helpottamaan käyttäjien elämää kokonaisvaltaisesti. CyberLink mediasoitin lukee DVD- ja Blu-Ray-tiedostoja sekä muita uusimpia video- ja audio-formaatteja. Tarkoituksena on varmistaa saumaton mediaelämys jokaiselle laitteelle missä ikinä liikutkin. Muilla yrityksen ohjelmistoilla on helppo käsitellä kuvaa, ääntä sekä videota, luoda Blu-Ray- ja DVD-levyjä ja tehdä ammattimaisia mediakokonaisuuksia. Kaikki tämä, tai tee vaikka oma mobiilisovellus! Ohjelmistot ovat suunniteltu myös urakäyttöön, sillä liike-elämän ohjelmistoilla järjestät videotapaamiset ja pidät esitelmiä helposti ja vaivattomasti. CyberLink valikoimasta on helppo ostaa myös pilvipalvelu, jonka avulla varmuuskopiointi onnistuu kaikista käyttämistäsi laitteista. Yrityksellä on myös kaksi pilvipalveluyhteisöä, joiden avulla voit jakaa innovatiiviset työsi ja mediakokonaisuudet muun maailman nähtäville. Samalla näet myös muiden käyttäjien elokuvia, musiikkia ja videoita ja saatat saada inspiraatiota odottamattomistakin lähteistä! Avaa CyberLink verkkokauppa ja päästä sisäinen taiteilija valloilleen myös luovaan työmaailmaan!

Monipuoliset ohjelmistot pitävät mediakokonaisuuksista huolta

CyberLink valikoimassa on ohjelmisto moneen eri tarkoitukseen, jotta sinä voisit yhdistää kaikki resurssisi mahdollisimman tiiviiksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki tietokoneohjelmistot toimivat saumatta yhdessä. Kuvankäsittely onnistuu aina kun käytössäsi on lisensoitu ohjelmisto, jonka yksikään tarpeellinen työkalu ei ole lukittu käyttäjän ulottumattomiin. PhotoDirector 8 on kuvankäsittelyohjelma, jolla onnistuu sekä mainoskuvien, että hääkuvien muokkaaminen. Käytössäsi olevat työkalut mahdollistavat nopeat muokkaukset helposti sekä myös aikaa vaativat, tarkat kuvankäsittelyt. Ilmainen kuvankäsittelyohjelma ei ikinä korvaa täyttä ohjelmistoa. PowerDirector 15 on taas editointiohjelma, jonka avulla muutat kuvaamasi videot sekä musiikin yhdeksi saumattomaksi, houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. AudioDirector 7 taas on studio-ohjelma ja äänitysohjelma, jonka avulla myös musiikin editoiminen käy käden käänteessä. Teet musiikista helposti elokuviisi sopivaa ja leikkaat sekä yhdistelet klippejä toisiinsa kätevästi. Ohjelmistoja on huomattava määrä lisää, eikä ole väliä onko tarpeenasi videotapaaminen tai värikorjaus, kaikki onnistuu näillä työvälineillä! Valikoimassa on jopa kuvankäsittelyohjelma mac -tietokoneelle, joten mitä vielä odotat! Tilaa nyt ja nauti ammattilaistenkin suosimista mediaohjelmistoista edullisesti.

CyberLink alennukset

Ennen kuin tilaat kaipaamaasi ohjelmistoa, kannattaa katsoa läpi verkkokaupan monipuoliset alennukset. Samalla vertailet eri hintaisia ohjelmistoja ja niiden sisältöä. Näin näet heti, mikä ohjelmisto palvelee parhaiten sinun tarpeitasi ja tiedät mistä saat eniten vastinetta rahoillesi. Voit myös ladata ohjelmistoista ilmaisversioita kokeiltavaksesi ennen ostoa!

Käytä CyberLink alennuskoodi ja loistavat tarjoukset joilla saat ohjelmistot edullisemmin

Kun tavoitteenasi on löytää ammattimaisia ohjelmistoja tietokoneelle, ei kannata rynnätä suin päin kaupoille. Saleduck kerää joka päivä vaihtuvat ja päivittyvät tarjoukset sadoista verkkokaupoista yhdelle sivulle, jotta sinä voisit tehdä ostoksia helpommin. Selaa vain yhtä sivua kategorioiden mukaan ja näet suosittujen verkkokauppojen parhaat alennukset listattuna yhdelle sivulle. CyberLink alennuskoodi saattaa tehdä ohjelmistojen hankkimisesta huomattavasti normaalia edullisempaa, mutta Saleduck.fi -sivustolla on alennuskoodi tarpeeseen kuin tarpeeseen. Käytä hyödylliset alekoodit hyväksi aina kun teet nettiostoksia, sillä niiden käyttö ei maksa sinulle mitään, mutta säästät pidemmällä tähtäimellä helposti satoja, ellei tuhansia, euroja rahaa!

CyberLink kokemuksia

Tuhannet ja tuhannet media-alan ammattilaiset ympäri maailmaa käyttävät CyberLink ohjelmistoja päivittäisessä työssään. Kasvavan yrityksen potentiaali on huomattu Aasiasta Amerikkaan ja sen eksponentiaalinen kasvu kertookin toimivista ja halutuista tuotteista. Liity helposti mukaan tähän tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, sillä nyt voit tilata ammattimaisia ohjelmistoja edullisesti netistä ilman turhia huolia. Laita läppäri laulamaan!

Maksutavat

Maksa uusi ohjelmistosi helposti Visa, MasterCard, Visa Electron, American Express, Maestro ja Diner's Club maksukorteilla. Voit halutessasi käyttää myös turvallista PayPal -tiliä tai Nordean nettipankkia.

Asiakaspalvelu

Ongelmien ilmetessä, voit ottaa yhteyttä CyberLink verkkokauppaan kätevällä sähköisellä lomakkeella. Monipuoliseen lomakkeeseen voit myös liittää tiedostoja, mikäli ongelmasi selvittäminen sitä vaatii. Saat aina asiantuntevan ja monipuolisen vastauksen teknologia-alan ammattilaisilta.

Lisää verkkokauppoja