DigitalOcean alennuskoodi

digitalocean.com

Alennuskoodit DigitalOcean Suomi - huhtikuu 2024

20GB luotettavaa pilvipalvelu tallennustilaa ja muita etuja vain 4,5€ kuussa hyödyntämällä DigitalOcean tarjous!

Näytä tarjous

Huhtikuun DigitalOcean tarjous jolla 40GB SSD-muistia pilvipalvelusta vain 18€ kuukaudessa!

Näytä tarjous

Käytä DigitalOcean tarjous ja saat 22€ arvosta krediittiä kun ystäväsi kirjautuu palveluun!

Näytä tarjous
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.0 tähteä / 51 Ääntä

Luotettava ja toimiva pilvipalvelu kaikille tiedostoille huippuedullisesti

DigitalOcean on uudenlainen pilvipalvelu, joka hyödyntää tallennustilana SSD-teknologiaa, joka toimii kuin muistikortti ilman liikkuvia osia. Tallenna nyt kaikki tiedostosi yhteen, turvalliseen paikkaan, josta ne on helppo hakea käyttöön tarpeen vaatiessa. Ei enää huolia siitä, onko kovalevy liian täynnä tai jos ulkoinen kovalevy tippuu lattialle. Kun tiedostosi ovat tallennettuina pilvipalveluun, pääset niihin myös käsiksi missä ikinä liikutkin. Olitpa sitten työmatkalla tai lomamatkalla, saat tiedostosi aina varmaan talteen ja otat ne esiin yhtä helposti. Valokuvien tallennus on helpompaa kuin koskaan, etkä tarvitse ylimääräisiä muistikortteja mukaasi jokaiselle lomamatkalle. Valokuvien varmuuskopiointi on myös helppoa, kun sinulla on käytössäsi pilvitilaa, jonne voit tallentaa kuvat oman tietokoneesi lisäksi. Muistitikku ja sähköposti ovat hyviä tapoja tallentaa tiedostoja, mutta ne syövät tilaa muilta tiedostoilta ja sähköposteilta. Tiedostoja on myös hankalampi löytää edellä mainituista, joten pilvipalvelu on aina paras vaihteohto kun tarpeenasi on esimerkiksi tiedostojen varmuuskopiointi. Valitse DigitalOcean kun haluat luotettavaa tallennustilaa, joka toimii nopeasti ja on suunniteltu myös ohjelmoijien ja isompien tiedostojen sekä projektien tarpeisiin. Ohjelmointirajapinta onkin suunniteltu suurempien hankkeiden nopeaan lataamiseen.

Uskomattoman suuri tallennustila käsiesi ulottuvilla missä tahansa

Kärsiikö tietokoneesi hitaudesta? Onko kovalevysi jatkuvasti täynnä tiedostoja eikä tallennustilaa tunnu riittävän uusille tiedostoille? Hyödynnä nyt DigitalOcean pilvipalvelun uskomattoman suuri tallennustila ja suorita kovalevyn tyhjennys ja tietokoneen puhdistus yhdellä kertaa. Saat järjestelmän käyttäjänä jopa 16 terabittiä muistia käyttöösi, mikä takaa käytännössä loppumattoman tallennustilan koko loppuelämäksi. Ilmainen pilvipalvelu on kätevä pienemmille tiedostoille, mutta kun haluat tallentaa paljon tiedostoja nopeasti, DigitalOcean on markkinoiden paras valinta. Salamannopea siirtonopeus varmistaa sen, että sinulla ei kulu aikaa peukaloiden pyörittelyyn vaan saat tiedostosi verkkoon jopa 40Gbs nopeudella! Pilvipalvelun käyttö on myös ekologinen vaihtoehto kiinteille kovalevyille ja muistitikuille, sillä näin et osta fyysistä tuotetta, mutta saat rahallesi enemmän vastinetta kuin fyysisen tuotteen käyttäjänä. Ota käyttöösi uskomattoman suuri tallennustila uskomattoman pienellä rahalla!

DigitalOcean alennukset

Kun etsit toimivaa pilvipalvelua, DigitalOcean on markkinoiden paras valinta. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa vaihtuvat alennukset, sillä saatat saada etuja tai tarjouksia, jotka helpottavat tilin avaamista ja tekevät käytöstä edullisempaa. Ole aina säästäväinen ja käytännöllinen, se onnistuu nyt todella helposti.

Hyödynnä DigitalOcean alennuskoodi ja loistavat tarjoukset - Tallennustilaa ja kaikkea mitä elämääsi tarvitset

Saleduck on tarjousten ammattilainen, joka tietää miten elämän jokaisella osa-alueella säästetään rahaa. Anna meidän välittää sinulle nettikauppojen parhaat tarjoukset ja alennukset, joiden avulla voit tehdä säästöjä viikon arkisimmissakin ostoksissa. Koiranruoka, vaatteet ja tallennustila saattavat kaikki lähteä mukaasi huomattavasti normaalia edullisemmin kun seuraat Saleduck.fi -sivustoa aktiivisesti. DigitalOcean alennuskoodi tekee virtuaalielämästäsi tietokoneella jouhevampaa ja toisen verkkokaupan alennuskoodi voi tuoda sinulle edullisesti lisää tallennettavaa.

DigitalOcean kokemuksia

DigitalOceania käyttävät muun muassa teknologia-alan ammattilaiset kuten Xerox, Ericsson ja HP. Voitkin olla näin varma, että palvelu on kaikkea mitä se lupaa ja palvelee tarkoituksiasi varmasti. Asiakkaat ja yritysasiakkaat kertovat toimivansa helposti DigitalOceanin kanssa, sillä tallennustila ei lopu kesken ja isompienkin tiedostojen siirtäminen sujuu kuin tanssi.

Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua järjestelmän käyttämisen kanssa tai törmäät ongelmaan, täytä sähköinen lomake ja firman asiakaspalvelijat ottavat sinuun yhteyttä ammattitaitoisen vastauksen kanssa.