Telia tarjous

telia.fi

Telia alennuskoodi Suomi - syyskuu 2023

Telia puhelimet alkaen 99‚ā¨

Näytä tarjous

Telia tarjoukset eritt√§in huippuja: S√§√§st√§ jopa 1000‚ā¨

Näytä tarjous

Telia liittymätarjous jolla saat C Moren ilmaiseksi

Näytä tarjous

Telia liittym√§t puhelimelle alkaen 6.90‚ā¨

Näytä tarjous

Telia dot liittym√§ alkaen 5‚ā¨ kuukaudessa

Näytä tarjous

Telia dot liittymä ilmaiseksi 14 päivän ajaksi

Näytä tarjous

Telia 5g hinta alkaen 29.99‚ā¨ kuukaudessa

Näytä tarjous

Telia tarjoukset ‚Äď Saat 3 vuoden maksuajan ilmaiseksi laitteille

Näytä tarjous

Telia mobiilinetti todella edulliseen hintaan juuri sinulle

Näytä tarjous

Telia salainen huipputarjous juuri sinulle

Näytä tarjous

Telia alennuskoodit, jotka juuri missasit:

10 000‚ā¨ Katso Telia liittym√§tarjoukset ja voita 10 000‚ā¨ lahjakortti 17-09-2023
50‚ā¨ Telia tajous: 50‚ā¨ lahjakortti kaupan p√§√§lle 30-08-2023
28% Telia televisioita jopa 28% alennuksessa 03-08-2023
40% Telia jopa 40% ale kuulokkeista 03-08-2023
33% Telia valikoima älykelloja jopa 33% ale 03-08-2023

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Saleduck tarjoaa tällä hetkellä yhteensä 10 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun esimerkiksi Minun Teliassa, chat-palvelussa tai sosiaalisessa mediassa. Lisäksi voit soittaa asiakaspalvelun numeroon 020 690 400
Matilda

Matilda

Editor

4.8 t√§hte√§ / 57 √Ą√§nt√§

Telia kauppa tarjoaa edullisesti niin liittymiä kuin laitteita

Telia on teleoperaattori, joka tarjoaa monipuolisesti liittymiä, elektroniikkalaitteita, nettiä ja viihdettä kaikenlaisiin tarpeisiin kaikenlaisille asiakkaille. Verkkokauppa ja liikkeet ympäri Suomen tarjoavat esimerkiksi laadukkaat liittymät, puhelimet ja televisiot edulliseen hintaan, joten Telian tuotteet ovat saatavilla Suomen jokaiseen kolkkaan. Lisäksi alennuskoodi ja liittymätarjous ovat usein saatavilla tuotteille, jonka ansiosta edulliset tuotteet ovat saatavilla entistä edullisemmin. Myös Black Friday on erittäin tärkeä tarjous, jonka aikaan kaupat tarjoavat huimia Black Week -etuja kaikille asiakkaille.

Laitteet monissa tuoteryhmissä

Telia tarjoaa todella paljon laadukkaita laitteita jokaiseen tarpeeseen. Laitteita ovat muun muassa puhelimet, tabletit, tietokoneet, televisiot, kaiuttimet, kuulokkeet, pelaamis-tarvikkeet, älykellot, älykoti-laitteet ja nettilaitteet. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi iphone, ipad, airpods pro, imac, ps5, tv chromecast ja sähköpotkulauta, joita Telia tarjoaa edullisesti verkkokaupassaan. Myös tv ja tv digiboksi mahdollistavat edullisen viihteen katselun ja kaikkien suoratoistopalvelujen katsomisen helposti televisiosta. Lisäksi Telia tarjoaa kaikenlaisia tarvikkeita tuotteilleen, kuten suojakotelo ja laturi älypuhelimille sekä paljon muuta. Kaiken lisäksi laitteet ovat saatavilla kolmen vuoden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla, joten näihin huippuedullisiin tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tarttua.

Laajakaista ‚Äď nopea netti kotiin

Telia laajakaista on tarjoaa nopean netin erilaisiin tarpeisiin eri koteihin, sillä tarjolla on monia erilaisia ja eri kokoisia nettejä erilaisiin koteihin niin pelikäyttöön, perussurffailuun, striimaamiseen kuin ison perheen jokaiselle laitteelle. Netillä ei ole avausmaksua ja peruutusaika on 14 päivää. Netin nopeus ja yhteys ovat todella hyvät ja laadukkaat, jolloin netti ei pätki tai lataa hitaasti sitä käyttäessä. Netti on todella helppo tilata, sillä sinun tulee vain tarkistaa netin saatavuus osoitteessasi Telian verkkosivuilla, valita netin koko ja tilata netti sekä modeemi laajakaistan jakamiseen Telia verkkokaupasta. Lisäksi liittymän voi myös aina päivittää halutessaan nopeampaan, jos se on mahdollista osoitteessasi. Tee nopeustesti, joka kertoo nettisi nopeuden, jos et ole varma asiasta. Nettiliittymät ovat useissa eri nopeuksissa, joten voit valita itsellesi parhaan koon. Kokoja ovat S, M, L, XL ja XXL, jotka ovat 10 Mbit/s ja 1000 Mbit/s nopeuksien välillä, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy paras koko. Lisäksi laajakaistoja on eri tyyppisiä, kuten 5g, valokuitu, kaapeli, mobiili ja taloyhtiö. 5g on nopein saatavilla oleva mobiiliyhteys, jonka tarjoama kokemus on kiinteän laajakaistan tapainen ja joka riittää kodin jokaiselle laitteelle. Valokuitu on kaikista nopein nettiyhteys, joka takaa huippulaadun. Kaapeli on klassikko, joka yhdistää kodin nettiin television antennijohdon avulla Telian kaapeli tv -verkon kautta. Mobiili on suosittu langaton 4g nettiliittymä, joka on liikkuva laajakaista 5g tapaan. Taloyhtiönetti kiinteä laajakaista, joka on taloyhtiösopimuksen ansiosta edullisempi jokaiselle asukkaalle. Lisäksi hybridilaajakaista on yksi nopea laajakaista, jossa yhdistyy kiinteä laajakaista ja mobiilinetti. Liittymäasiakkaaksi kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä heille on paljon etuja, kuten kanavapaketit ilmaiseksi, sillä juuri nyt cmore on saatavilla ilmaiseksi kolmeksi kuukaudeksi.

Telia puhelinliittymät jokaisen tarpeeseen

Telia tarjoaa todella paljon erilaisia puhelinliittymiä älypuhelimille. Liittymiä ovat muun muassa 5g, 4g ja käytön mukaan liittymät, joita on lisäksi saatavilla eri nopeuksilla ja sopimuksilla. Netti sekä puhelut ja viestit ovat kotimaassa yleensä aina rajattomia ja netti EU- ja ETA-maissa on rajallinen liittymästä riippuen. Niinpä liittymän käyttö onnistuu todella mukavasti niin Suomessa kuin Euroopassa. Voit tarkistaa toimiiko 5g alueellasi 5g kartta -palvelulla. Kaikki liittymät ovat helppo hankkia Telian verkkokaupassa tai liikkeessä ja sim-kortin saa nopeasti 1-2 päivässä postitse. Lisäksi Telia Dot on uusi puhelinliittymä, jota asiakas hallitsee itse sovelluksen kautta, minkä ansiosta voit määrittää itse liittymiesi asetuksia ja seurata reaaliaikaista laskutusta, milloin säästät aina 10%. Myös prepaid netti on yksi mahdollinen liittymä. Prepaid -paketteja on saatavilla monia erilaisia ja niille voi aina tarvittaessa ladata saldoa. Prepaid lataus onnistuu helposti lataussovelluksen tai verkkokaupan kautta ja siellä onnistuu myös prepaid saldon tarkistus.

Asiakaspalvelu ja apu

Telia tarjoaa erittäin laadukasta asiakaspalvelua monien eri kanavien kautta, jotta jokainen asiakas saisi tarvitsemaansa apua. Asiakastuki tarjoaa vastauksia yleisiin kysymyksiin sekä kirjaudu oma telia ja sen omatsivut mahdollistavat asiakkaita hoitamaan asioitaan ja esimerkiksi käyttämään chat -palvelua. Lisäksi myös Telia myymälät, helppi ja sosiaalinen media tarjoavat apua. Asiakaspalvelu numero on 020 690 400 ja asiakaspalvelu aukioloajat ovat ma-pe 9-17. Asiakaspalvelu tarjoaa apua kaikkiin tilanteisiin, joita ovat esimerkiksi laskutus, vikailmoitus, peruutus, laitevakuutus irtisanominen ja tv irtisanominen. Telia nettisivuilla on myös häiriökartta, josta voi tarkistaa esimerkiksi millainen kuuluvuus juuri nyt on. Tämä kuuluvuuskartta ilmoittaa nopeasti, jos joku häiriö on parhaillaan valloillaan. Lisäksi Telialla on paljon huippulaatuisia palveluita asiakkailleen, kuten viestintäpalvelu vip, oma sähköposti, numeropalvelu, osake, takuu, hyvitys, vakuutus, pay ja e lasku.

Lisää verkkokauppoja