Nettilamppu.fi alennuskoodi ja tarjoukset

nettilamppu.fi
4.5 tähteä / 102 Ääntä

Alennuskoodit Nettilamppu.fi Suomi - kesäkuu 2021

Nettilamppu.fi alennuskoodi: € 10.- alennusta koko tilauksesta

Katso alennuskoodi 021 Suosittu 1

Nettilamppu.fi alennuskoodi: Älyvalaistus alkaen € 9.90.-

Näytä tarjous

Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen toimitus

Näytä tarjous

Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen neuvonta

Näytä tarjous

Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen toimitus

Näytä tarjous

Paras Nettilamppu.fi alennuskoodi tosite

5Nettilamppu.fi suosituimmat tosite- ja tarjouskoodit Alennus Voimassa
Nettilamppu.fi alennuskoodi: € 10.- alennusta koko tilauksesta € 10.- 01/08/2021
Nettilamppu.fi alennuskoodi: Älyvalaistus alkaen € 9.90.- € 9.90.- 01/08/2021
Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen toimitus Ilmainen 01/08/2021
Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen neuvonta Ilmainen 01/08/2021
Nettilamppu.fi alennuskoodi: Ilmainen toimitus Ilmainen 01/08/2021

Eksklusiivinen Nettilamppu.fi alennuskoodi: € 12.- alennusta kaikesta

Tilaa vähintään: 90 eurolla
Koodilla: Lunastat alennuksen
Voimassa: Vain 20 kesäkuuhun asti

Sulje

Katso alennuskoodi

Nettilamppu alennuskoodi: 15% alennusta valikoiduista brändeistä

Säästät: 15 prosenttia
Brändit: Vaihtelevat viikottain
Kampanjanimi: Designviikot 2021

Sulje

Näytä tarjous

Nettilamppu.fi alennuskoodi: 15% alennusta koko tilauksestasi

Osta vähintään: 200 eurolla
Koodilla: Lunastat alen ja ilmaisen toimituksen
Toimituskulut: Ilmaisia koodilla

Sulje

Katso alennuskoodi

Nettilamppu.fi alennuskoodi: 10% alennusta koko verkkokaupasta

Osta vähintään: 120 eurolla
Mitä tuotteita: Yksittäisiä poissuljettuja
Päättyy: 17 helmikuuta

Sulje

Katso alennuskoodi

Nettilamppu.fi alennuskoodi: 10% alennusta koko valikoimasta

Kampanja: Ystävänpäivä 2021
Minimitilausarvo: Ei olemassa
Kassalla: Lunastat alennuksen

Sulje

Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Kyllä, verkosta löytyy tällä hetkellä 5 aktiivista ja varmistettua tarjousta. Valitse sinulle sopivin.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Soita numeroon +358 9 3157 9451

Nettilamppu on Euroopan suurin valaisimien ja lamppujen verkkokauppa

Nettilamppu.fi on Euroopan johtava valaisimien verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy yli 20 000 tuotetta. Etsitpä sitten lamppua tai valaisinta kotiin, mökille, toimistolle tai liiketilaan, löydät Nettilampusta varmasti unelmavalaistuksesi. Valtava tuotevalikoimamme kattaa sisävalaisimet, ulkovalaisimet, LED-valaisimet, lamput, kattotuulettimet, koristevalaisimet ja koko joukon muita valonlähteitä.

Mikäli tarvitset apua valaistuksen suunnitteluun tai yksinkertaisesti vain lisätietoa tietyn tuotteen sopivuudesta juuri sinun tarpeisiisi, auttaa asiantunteva henkilökuntamme sinua mielellään. Oletpa sitten remontoimassa kotiasi, rakentamassa taloa tai yksinkertaisesti vaihtelun tarpeessa, osaa Nettilampun ammattimainen asiakaspalvelutiimi suositella sinulle tarpeisiisi sopivaa valaistusta.

Laadukkaat sisä- ja ulkovalaisimet kotiisi toimitettuna

Nettilamppu.fi:stä löydät huoneesta ja tyylistäsi riippumatta makuusi sopivan kattovalaisimen, pöytävalaisimen, jalkalampun, kohdevalaisimen, seinävalaisimen tai kristallikruunun. Valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia sisätilojen vaijerijärjestelmiä, joiden avulla valaistusta on helppo säätää hetkessä aina tilanteeseen sopivaksi. Nettilampusta löydät myös upotettavat ja pinta-asennettavat valaisimet niin keittiöön ja ruokailutilaan, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.

Nettilamppu.fi:n laaja ulkovalaisinten valikoima kattaa erilaiset pylväsvalaisimet, maavalaisimet, lyhtypylväät, terassivalaisimet, aurinkokennovalaisimet ja seinävalaisimet. Etsitpä sitten valoja pihalle tai puutarhaan, löydät varmasti runsaasti erilaisia sopivia vaihtoehtoja. Erityistä turvallisuutta pimeään vuodenaikaan tuovat liiketunnistimella varustetut ulkovalaisimet, jotka aktivoituvat hämärän tultua valaisemaan tiesi kotiin. Nettilampusta voit hakea inspiraatiota myös suihkulähteen tai uima-altaan valaistukseen.

Älyvalaistuksella voit parantaa elämänlaatuasi erityisesti syksyisin ja talvisin

Älyvalaistus on jo pitkään ollut trendi, josta näyttää tulevan pysyvä ilmiö. Älykkäillä valaisinratkaisuilla on mahdollista vaikuttaa vireystilaansa värilämpötilaa säätelemällä, sillä kylmä valkoinen valo piristää oloa, kun taas lämmin keltainen valo rentouttaa ja helpottaa nukahtamista. Mikä parasta, älyvalaistuksen säätö onnistuu helposti joko kaukosäätimen tai ladattavan sovelluksen avulla, jolloin oikea tunnelma on mahdollista saavuttaa sohvalta nousematta. Valaistusta säätämällä kodin turvallisuutta voidaan myös poissaollessa lisätä paikallaolosimulaatioiden avulla.

Kotisi muuttaminen älykkääksi onnistuu näppärästi, sillä Nettilamppu.fi:n valikoimasta löydät myös runsaasti älylamppuja, joilla voit päivittää vanhat suosikkivalaisimesi älyaikaan helposti ja nopeasti, vain kiertämällä uuden lamppusi kiinni valaisimeen. Älyvalaistus ei myöskään rajoitu pelkästään sisätiloihin, vaan monipuolisella muokattavuudella on hyötynsä myös ulkona. Esimerkiksi terassijuhlien valaistusta on mahdollista säätää sopivaksi kätevän puheohjauksen avulla.

Oikein valittu valaistus säästää energiaa ja rahaa

Suunnittelemalla valaistuksen huolellisesti ja valitsemalla kotiisi tai yrityksesi tiloihin laadukkaat, energiaa säästävät lamput, säästät luonnon lisäksi selvää rahaa. Energiansäästölamput kuluttavat parhaimmillaan 80 prosenttia vähemmän sähköä kuin hehkulamput, ja kestävät lisäksi käytössä kymmenen kertaa pidempään. Jos valoa tarvitaan vain hetken aikaa kerrallaan, kuten esimerkiksi WC-tiloissa tai komeroissa, on hehkulamppua parempia vaihtoehtoja halogeeni- ja LED-lamput. Halogeenilamput säästävät energiaa noin 30 prosenttia hehkulamppuihin verrattuna.

Nykyaikaiset LED-lamput kestävät käyttöä jopa 50 kertaa kauemmin kuin perinteiset hehkulamput ja kuluttavat hyvin niukasti energiaa. Laadukas LED-valaisin voi säästää jopa 90 prosenttia energiakustannuksista ilman, että valaistusteho huononee.

Nettilamppu.fi alennuskoodi säästää selvää rahaa ostoksistasi

Nettilamppu.fi tarjoaa jatkuvasti vaihtelevia kampanjoita ja alennuskoodeja, joita käyttämällä saat hankittua unelmiesi valaistuksen alennettuun hintaan. Parhaat Nettilampun tarjoukset ja alennukset on koottu Saleduckin sivuille, joten niiden tarkistaminen sujuu nopeasti ja näppärästi! Alennuskoodien käyttö on yksinkertaista, sillä sinun täytyy vain klikata itsesi Nettilampun sivuille ja syöttää koodi sille varattuun kenttään tilausvaiheessa. Osa tarjouskampanjoista ei vaadi erityistä alennuskoodia, vaan tuotteiden hinnat on valmiiksi alennettu verkkokaupassa.

Nettilamppu.fi:n jatkuvasti päivittyvässä tarjouskategoriassa myydään tuotteita jopa -70% alennuksella. Houkuttelevimmat tarjoukset koskevat yleensä tuotteita, joita on enää hyvin rajallinen kappalemäärä varastossa. Nopeat siis syövät jälleen hitaat! Erityisen hyvien kauppojen metsästäjät tarkistavat aika ajoin Nettilamppu.fi:n poistotuotteet, joiden joukosta on mahdollista napata laatuvalaisimia ja valaistustarvikkeita erityisen kilpailukykyiseen hintaan.

Lisää verkkokauppoja