Nordic Green Energy alennuskoodi

nordicgreen.fi

Tutustu kauniisiin ja laadukkaisiin Skandinaavisiin viherkasveihin ja sisustustarvikkeisiin Nordic Green -verkkokaupassa. Löydä kotiisi viihtyisyyttä ja raikkautta vihreiden kasvien avulla.

Alennuskoodit Nordic Green Energy Suomi - huhtikuu 2024

Kilpailuta sähkösopimus ja säästät jopa -10% - Katso huhtikuun Nordic Green Energy tarjous!

Näytä tarjous

Katso Nordic Green Energy tarjous ja säästät jopa 0,69 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa!

Näytä tarjous

Nordic Green Energy tarjous takaa 14 päivän ilmaisen peruutusoikeuden kaikille uusille sähkösopimuksille!

Näytä tarjous

Nordic Green Energy tarjous - Sähkösopimus ilman kuukausimaksua!

Näytä tarjous

Nordic Green Energy Sähkösopimus Ilman kuukausimaksua : Opiskelija-alennus

Näytä tarjous

Nordic Green Energy alennuskoodi: Aina 100% vihreä sähkö

Näytä tarjous

Nordic Green Energy: spot + marginaali 0,42 snt/kWh + kuukausimaksu 3,99€ /kk

Näytä tarjous

Nordic Green Energy nyt vain 3,99 €/kk

Näytä tarjous

Nordic Green Energy alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Nordic Green Energy alennuskoodi: 40% alennusta Nordic Green Energyn tuotteista – naptaa nyt Alennus jo vähennetty
80% Nordic Green Energy alennuskoodi: Sinkkujen päivänä: jopa 80% alennus laadukkaista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% Nordic Green Energy alennuskoodi: Sinkkujen päivänä: jopa 80% alennus laadukkaista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% Nordic Green Energy alennuskoodi: Sinkkujen päivänä: jopa 80% alennus laadukkaista tuotteista Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 38 Ääntä

Ekologinen ja vihreä sähkö - Nordic Green Energy toimittaa suomalaisille kotitalouksille

100% alkuperämerkittyä uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä

Nordic Green Energy on luotettava sähkönhankinnan kumppani, joka takaa aina ekologisen sähköntuotannon asiakkailleen sijainnista riippumatta. Nordic Green Energy haluaa sähkönhankinnan olevan mahdollisimman helppoa ja ympäristöystävällistä ja takaa jokaiselle asiakkaalle 100% vihreää sähköä koko asiakkuuden ajaksi. Kun haluat kantaa kortesi kekoon ympäristötalkoissa, aloita sähköstä ja valitse Nordic Green. Aurinkopaneeli ei toimi pohjoisen kerrostalossa, mutta se ei tarkoita ettei kotitalous voisi olla ekologinen.

Vihreä sähkö on tulevaisuudessa tärkeää ja tulee olemaan yhä isompi osa sähkönhankintaa. Nordic Green Energy takaa, että käyttämällä vihreää sähköä voit osaltasi pienentää ekologista jalanjälkeäsi ilman hiiltä tai ydinvoimaa.

Valitse sopiva ekosähkö ja sopimusmuoto

Nordic Green Energy antaa asiakkaalleen mahdollisuuden valita, miten tuotettua sähköä asiakas heiltä ostaa. Asiakas saa kattavan tietopaketin kätevästi Nordic Greenin kotisivuilta, jotka kertovat jokaisen vaihtoehdon hyvistä puolista ja tuotannosta. Firman asiakkaana saat myös valita sopimusmuodon. Valitse sähkötarjous joko määräaikaisista tai toistaiseksi voimassa olevista sopimuksista ja solmi uusi ekologisempi ja ympäristöystävällisempi sähkösopimus!

Vesivoima, tuulivoima vai ekoenergia

Valitse kolmesta ekologisesta sähkövaihtoehdosta itsellesi paras. Vaihtoehtoina Nordic Green Energyn valikoimassa on vesivoima, tuulivoima ja ekoenergia. Valikoimasta löytyy myös aurinkoenergia. Vesivoima tuo 100% vihreää ympäristömerkittyä vesisähköä pohjoisen joista ja järvistä ilman hiilidioksidipäästöjä ja ydinjätettä. Vesivoima vastaa nykyään myös viidenneksestä koko Suomen energiatuotannosta. Tuulivoima on yksi maailman puhtaimmista tuotantomuodoista ja aivan kuten vesivoimakin, se toimitetään 100% vihreänä alkuperämerkittynä sähkönä ilman teollisuusjätettä. Tuulivoimasta ei synny päästöjä ilmaan, veteen eikä maahan. Suomen Luonnonsuojeluliitto on sertifioinut Nordic Greenin tuuli- ja vesivoimalla tuotetun ekoenergiasähkön ja se auditoidaan Ekoenergian sihteeristön laatiman toimenpidelistan mukaisesti. Jokainen ekoenergia-merkittymegawattitunti lahjoittaa 0,10€ Ekoenergian ilmastorahastoon.

Aina kilpailukykyiset hinnat ja hintalupaus

Ekologisuus ei aina ole tuplaten kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot ja sähkön hinta vaihtelee myös maailman ilmiöiden mukaan eikä aina ole kontrolloitavissa. Nordic Green Energy työskentelee jatkuvasti edullisten sähkön hintojen puolesta. Kun haussa on uusi sähkösopimus, riippumatta ajasta tai paikasta, Nordic Greenin asiakkaana saat aina edullista alkuperämerkittyä vihreää sähköä yhdellä markkinoiden parhaimmalla hinnalla. Sähkön kilpailutus on taloudellisesti tärkeää, mutta nyt voit vaikuttaa myös koko maapallon tulevaisuuteen. Sähkösopimuksen solmiminen onnistuu kätevästi internet-lomakkeella, joihin on valmiiksi laskettu hinnat ja sopimusmuoto helposti ymmärrettävässä muodossa. Pörssimuutokset ja talven pakkaset eivät vaikuta sähkön hintaan vaan maksat sen mikä sopimuksessa on sovittu, täysin oman kulutuksesi mukaan. Sähkön kilpailuttaminen saattaakin siis säästää sinulle useita euroja, joten kilpailuta sähkö!

Satoja tuhansia positiivisia Nordic Green Energy kokemuksia

Pohjoismaissa toimiva yritys palvelee jo huomattavaa osaa Ruotsin ja Suomen kotitalouksista. 130 000 kotitaloutta hyödyntää jo firman palveluita ja 95% asiakkaista on positiivisia Nordic Green Energy kokemuksia. Tämän lisäksi yritys toimittaa vihreää sähköä myös 6300 yritykselle ja 320 julkiselle asiakkaalle. Täytä sähkösopimus netissä tai soita suoraan asiakaspalveluun ja tilaa. Tilaaminen onnistuu kätevästi muutamassa minuutissa, ja pian sinullakin on kokemuksia Nordic Green Energy -sähköstä.

Parhaat tarjoukset kun käytössä on vielä Nordic Green Energy alennuskoodi

Saleduck päivittää aina uusimmat Nordic Green Energy tarjoukset, jotta juuri sinä tiedät milloin on edullisinta vaihtaa sähköntarjoajaa. Hintavertailu onnistuu helposti kun vierailet säännöllisesti Saleduckin sivuilla ja käytössäsi on alennuskoodi tai kampanja. Saleduckin kautta pääset tilaamaan haluamaasi sähköä helposti, nopeasti ja aina takuuvarman edullisesti. Hyödyntämällä myös tarjoukset ei Nordic Green Energy hinnasto huimaa päätä! Vertaa sähkön hinta ja huomaa, että Nordic Green Energy on edullinen. Sähkötarjoukset takaavat aina edullisimman vaihtoehdon asiakkaalle eikä sähkön kilpailutus ole enää aina tarpeen. Klikkaa siis ensin auki Saleduckin sivut ja käytössäsi voi olla Nordic Green Energy kampanjakoodi!

Ilmainen asiakaspalvelu

Tavoitat Nordic Greenin asiakaspalvelun arkisin täysin ilmaiseksi. Voit kysyä mitä tahansa mieleesi juolahtaa firman sähköstä ja asiakaspalvelu myös neuvoo sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Mikäli vakuutuit, voit solmia kätevästi uuden sähkösopimuksen suoraan puhelimessa.

Sähkön hinta muuttuu - uutiskirje kertoo miksi

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla Nordic Green Energyn toiminnasta Pohjoismaissa ja saat uutta tietoa sähkömarkkinoiden kehityksestä ja miten sähkön hinta muuttuu ja miksi. Nordic Green Energy keskustelu on mielenkiintoista ja uutiskirjeen avulla pysyt perillä alan keskustelussa. Sähkövertailu on tarpeetonta kun käytössä on Nordic Green Energy-sähkö. Tilaa siis sinäkin uusi sähkösopimus ja huomaat miksi Nordic Green Energy kokemukset ovat positiivisia!

Lisää verkkokauppoja