Norton alennuskoodi

norton.com

Tietoturvapalveluita tarjoava sivusto, joka auttaa suojaamaan laitteesi viruksilta ja haittaohjelmilta. Turvallisuutta verkossa yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Alennuskoodit Norton Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Norton alennuskoodi: Jopa 40 % alennus Norton-tuotteista - Kesän Saison Sales! Deal Title: Ihanat alennukset Norton-tuotteista - jopa 40 % pois!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Käytä heinäkuun Norton tarjous jolla Norton Security Deluxe viidelle laitteelle -25% alennuksella vuodeksi!

Näytä tarjous

Norton tarjous jolla Security Deluxe maksuton kokeiluversio ilmaiseksi tietokoneellesi!

Näytä tarjous

Norton Security Starter nyt vain 48,90€ ensimmäiselle vuodelle käyttämällä tarjous!

Näytä tarjous

Laaja suojauspaketti

Norton 360 tarjoaa virustorjunnan lisäksi VPN:n, salasanojen hallinnan ja paljon muuta yhdessä ratkaisussa.

Pelaajien suojaus

Norton 360 for Gamers suojaa laitteesi, pelitilisi ja digitaaliset omaisuutesi useilla suojauskerroksilla.

Palkittu suojaus

Norton 360 on voittanut useita palkintoja, kuten AV-TESTin vuoden 2022 paras suojaus -palkinnon.

Tietoturva pilvitallennuksella

Norton 360 Deluxe tarjoaa 75GB pilvitallennustilaa varmistaen, että tietosi ovat turvassa.

Turvallinen VPN

Norton Secure VPN estää hakkereita näkemästä online-aktiivisuuttasi sekä julkisissa että kotiverkoissa.

Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.7 tähteä / 56 Ääntä

Yksi maailman parhaista tietoturvayhtiöistä turvaa tietokoneesi ja verkkoliikenteesi

Norton on yksi maailman tunnetuimmista tietoturvayhtiöistä ja sillä on myös yksi siviilimaailman suurimmista tietoturva-asiantuntijoiden tiimeistä. Kyseiseen tiimiin kuuluu joukko tietoturva-alan asiantuntijoita, jotka varmistavat tietokoneesi turvallisuuden jo vuosien ammattitaidolla. Tietoturva-asiantuntijat, virusten metsästäjät, uhkien analysoijat ja tutkijat sekä valvojat ja analysoijat taistelevat uusia uhkia vastaan kehittävät järjestelmää, jotta sinun virusturva olisi ajan tasalla. Miksi Norton on sitten niin tunnettu? Yksi hyvä syy tähän on esimerkiksi se, että Nortonilla on enemmän PC Magazine Editors' Choice Award -palkintoja kuin millään muulla tietoturvayrityksellä. Tietoturva on siis kotonasi aina kunnossa, kun käytössäsi on Norton paketit ja palvelut.

Viruksen poistaja ja mobiililaitteiden virustorjunta samassa

Norton ei ainoastaan suojaa enää tietokonettasi, sillä nyt myös esimerkiksi tabletin virustorjunta tulee samassa paketissa! Ilmainen virustorjunta ei enää riitä suojaamaan nykypäivän jatkuvasti kehittyviä haittaohjelmia ja viruksia vastaan, joten tarvitset kunnon ohjelman suojaamaan henkilötietojasi. Yksikään tietokonevirus ei tule tämän seinämän läpi kun käytössäsi on Norton palomuuri. Virustorjunta Mac -tietokoneilla on myös tarpeellista nykyään, eikä hätää, sillä samalla paketilla suojaat niin Mac -tietokoneet kuin iOS-laitteetkin. Yhdellä paketilla onnistuu nyt siis virustorjunta puhelimessa sekä tietokoneella että haittaohjelmien poisto! Valitse omiin tarkoituksiisi soveltuva paketti, esimerkiksi kotiin tai töihin ja tilaa kiinteällä vuosimaksulla.

Virusvapaa laite tai rahat takaisin

Norton antaa asiakkailleen kovan lupauksen, sillä se on todella varma tuotteensa toimivuudesta. Tilaushetkestä alkaen Nortonin ammattilainen auttaa asiakasta välttämään kaikki virukset hänen omistamallaan laitteella tai asiakas saa rahansa takaisin. Viruksentorjunta ei ole leikin asia, kun tietokoneella hoidetaan esimerkiksi vero- tai pankkiasioita. Miten tämä lupaus siis toimii? Jos virus onnistuu tunkeutumaan Nortonin uskomattoman paksun ja monisäikeisen muurin läpi, firman maailmanlaajuinen asiantuntijatiimi tarjoaa ensiluokkaista tukea sen poistamiseksi tilaushetkestä lähtien. Jos poistaminen ei onnistu, asiakkaan rahat palautetaan.

Norton alennukset

Myös Nortonilla on alennuksia asiakkailleen, jotka kannattaa hyödyntää aina tilatessa uutta virustorjuntajärjestelmää tietokoneelle ja mobiililaitteille. Alennukset ovat usein jopa neljänneksen tiputuksia torjuntapakettien hinnoista! Tarkista alennukset ennen kuin aloitat shoppailun, sillä saatat saada vähemmällä rahalla enemmän kuin aikaisemmin! Uusi kannettava tietokone kannattaa nykyään suojata ostopäivästä alkaen eikä jättää suojausta myöhemmälle.

Turvaa virutaalielämäsi käytttämällä Norton alennuskoodi - Liitä pakettiin parhaat elektroniikan tarjoukset

Saleduck pitää virustorjuntaa tärkeänä asiana ja kaikkien tietoliikenneteiden pitäisi olla turvattuja jokaiselle käyttäjälle. Paras ilmainen virustorjunta ei enää riitä nykypäivän uhkia vastaan, minkä takia keräämmekin monet elämääsi helpottavat tarjoukset ja alennukset yhdelle sivulle helposti selailtavaan muotoon. Hyödynnä Norton alennuskoodi, etkä maksa enää turhan paljoa tietokoneen turvaamisesta. Valikoimassamme on alennuskoodi muuhunkin tarpeeseen ja jos haluat turvata esimerkiksi kehosi pyöräilyssä, monet alekoodit alentavat tarvitsemiesi tuotteiden hintaa lähes aina.

Norton kokemuksia

Ilmainen kokeiluversio on hyvä tapa tutustua Nortonin toimintaan ja järjestelmään. Asiakkaat ovat huomanneet nopeasti koneidensa nopeutuvan asennettuaan Norton viruksentorjuntajärjestelmän tietokoneelleen. Usein asiakkaat huomaavat, että on hyvä tilata vuosimaksulla varustettu virallinen paketti, jonka avulla on helppo suojata vaikka koko perheen tietokoneet. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä Nortonin tuotteisiin, eivätkä haluaisi vaihtaa toiseen yritykseen.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteiden käytöstä, niiden toiminnasta tai yrityksestä itsestään, voit olla yhteydessä Norton asiakaspalveluun sähköisellä lomakkeella, jonka täyttämällä saa puhelinnumeron asiantuntijalle. Voit myös käydä ongelmia läpi sivuston chatissa, jossa asiantuntijat auttavat ympäri vuorokauden.