Eckerö Line alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Eckerö Line Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Eckerö Line äkkilähdöt ja kylpylälomat Riikaan, Tartoon, Pärnuun, Saaremaalle ja Tallinnaan jopa -20%!

Näytä tarjous!

Uskomattoman edullliset kesäkuun tarjoukset, joilla Eckerö Line päiväristeily jopa -30%!

Näytä tarjous!

Eckerö Line sivustolta tarjoukset, joilla hotellimatkat Tallinnaan alk. 39€!

Näytä tarjous!

Varaa edullinen Eckerö Line miniristeily, reittimatka tai päiväristeily ja koe upea Tallinna!

Kaipaatko nopeaa maisemanvaihdosta? Mietitkö mitä tehdä viikonlopun vapaapäivinä? Haluatko ottaa nopean irtioton edullisesti ja helposti? Eckerö Line Finlandia laiva kuljettaa sinut lahden toiselle puolelle vain kolmessa tunnissa. Olipa haaveissasi sitten kylpyläloma Pärnussä, päivä Tallinnassa risteily tai vain muutaman tunnin merimatka, tämä täyden palvelun laivayhtiö on apunasi. Sivuston kautta voit varata joko yksittäisen lauttamatkan valitsemallasi lisäpalveluilla, hotellipaketin, kylpylä tai kaupunkimatkan tai vain risteilyn, jolloin voit viettää laivalla koko päivän. Hyödyntämällä päivittäin vaihtuvat Eckerö Line tarjoukset tai alennuskoodit voit saada lomasi jopa puoleen hintaan.

Ota irtiotto arjesta ja valitse risteilyt Eckerö Linen matkassa! Matka laivalla Tallinnaan ei ole koskaan ollut näin helppo ja edullinen. Mikäli kuitenkin veri vetää vieläkin etelämmäksi, voit tarkistaa myös muut risteilyt Helsingistä. Kohteita ja matkamuotoja on paljon, yhdestäkään ei tarvitse kuitenkaan maksaa liikaa! Olipa kyseessä sitten rentouttava viikonloppuloma tai pidemmät lomamatkat, kaikki onnistuvat yhdellä laivalla.

Matkoja kaikkialle Baltiaan - Koe Tallinna, Riika, Tartto ja varaa risteily itämerellä

Eckerö Linen Tallinna - Helsinki -reitti on avainreittisi kaikkialle Baltiaan. Tämä Suomessa toimiva laivayhtiö, harjoittaa autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Finlandia-laiva liikennöi Itämerellä jopa neljän päivälähdön verran ja palvelut keskittyvät sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen. Tämän lisäksi yritys tarjoaa kattavat turistipalvelut Virossa. Eckerö Line terminaali sijaitsee aina aivan keskustan tuntumassa Tallinnassa ja Helsingissä. Tallinnassa Vanhakaupunki on vain muutaman sadan metrin päässä, kun puolestaan Helsingin Jätkänsaaren satamasta siirryt vaivattomasti raitiovaunulla keskustaan alle 10 minuutissa. Eckerö Line Finlandia laivan aikataulu on päivittäin sama. Valitse vain sopiva tarjous tai hyödynnä tarjouskoodi ja lähde matkaan!

Baltia tarjoaa jännittäviä matkakohteita jokaiselle matkustajalle. Kylpyläloma on noussut yhdeksi suomalaisten suosikiksi, sillä hulppeat puitteet ja edullinen hintataso tekevät matkustamisesta todella mielekästä. Hotellimatka Tallinnaan on nykyään myös loistava tyyli toteuttaa nopeat kaupunkilomat pois harmaan arjen keskeltä. Tarkista mahtavat mahdollisuudet, joita Baltian maat tarjoavat ja lähde reissuun!

Kaupunkimatkat vai kylpyläloma?

Halutessasi hemmotella itseäsi tai tutustuaksesi tarkemmin kaupunkien nähtävyyksiin voit varata hotelli- tai kylpyläpaketin. Voit valita joko yhden tai useamman yön yöpymisen monista eri pakettimatkojen vaihtoehdoista. Pakettimatkoihin sisältyy aina majoitus, aamiainen sekä valitut lisäpalvelut. Katso myös kanta-asiakkaiden laiva ja hotellitarjoukset tai etsi edullisimmat kylpylät Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Halutessasi ota mukaan auto, aja Baltian rannikolle tai koe Viro aivan uudella tavalla. Nyt on helppoa painella lahden yli laivalla Tallinnaan ja lähteä rentouttaviin seikkailuihin ympäri Baltiaa. Monet matkatoimistot eivät pärjää edullisille Eckerö Line hinnoille, joten tämä on sinun mahdollisuutesi toimia. Halvat matkat ovat nyt vain muutaman klikkauksen päässä.

Päiväristeilyt ja reittimatkat

Eckerö Line päiväristeily kuljettaa sinut Tallinnaan heti aamulla ja voit viettää upean päivän ennen suuntaamista takaisin lahden toiselle puolelle. Ihastele Vanhankaupungin nähtävyyksiä, tee ostoksia Rocca al Maren ostoskeskuksissa tai nauti lounasta yhdessä kaupungin loistavista ravintoloista. Toteuta edulliset matkat ottamalla Tallinnan risteily alle ja painele laivalla Viroon! Siitä voi alkaa matka kohti tuntematonta tai voit myös jäädä nauttimaan kaupungin lukuisista shoppailumahdollisuuksista.

Halutessasi räätälöidä sinulle sopivat aikataulut tai tarvitessasi yhdensuuntaisen lipun, voit valita reissun reittimatkat -tarjonnasta. Mikäli tahdot nauttia vain risteilystä, valitse Eckerö Linen miniristeily ja viettää päiväsi merellä nousematta maihin. Ajankohtaisin tarjous voit mahdollistaa kummatkin vaihtoehdot alle 20 euron!

Eckerön Line alennuskoodi, parhaat alelähdöt & tarjoukset laivamatkoihin, risteilyihin sekä hotellimatkoihin

Edullisten matkahintojen lisäksi Eckerö Line tarjoukset säästävät sinulle kymmeniä euroja itse laivalla. Finlandia-alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä tax-free -ostoksia laivassa. Eckeroline.fi sivustolta voit halutessasi tilata myös tuotteita ennakkoon ja noutaa ostoksesi myymälästä. Ennakkotilaus säästää aikaasi laivalla ja voit noutaa tuotteet suoraan terminaaliin saapuessasi. Eckerö Linen laivalla toimivan tax-free -liikkeen hinnaston löydät terminaalista tai aulasta heti laivaan astuttuasi. Eckerö Line kampanjakoodi, tarjous tai tax-free alennus ja lukuisat tarjoukset voivat säästää sinulle helposti -5% - 20%.

Saleduck.fi sivusto etsii sinulle parhaat alennukset, alennuskoodit ja erikoishinnat. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme tarjota sinulle alekoodit kaikkiin laivamatkoihin, jolloin sinulle jää enemmän aikaa matkasta nauttimiseen. Katso sivuiltamme ajankohtaisimmat alet päivittäin! Olipa tarpeenasi sitten Tallinnan matkat tai mahtavat hotellitarjoukset, me autamme sinua löytämään molemmat helpommin kuin koskaan.

Eckerö Line kokemuksia

Eckerö Linen asiakkaat palaavat yhä uudestaan risteilemään mukaville laivoille. Edulliset hinnat, loistavat matka-ajat sekä laadukas viihde- ja ostostarjonta laivoilla ovat loistava valttikortti tälle suomalaisten suosimalle risteilyfirmalle. Liity sinäkin mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja lähde irrottelemaan!

Varaaminen

Voit varata ja maksaa matkasi helposti netistä. Valitse vain haluamasi lähtöpäivät tai klikkaa suoraan varausvaiheeseen löytämästäsi kampanjasta. Netin kautta vältyt turhilta varausmaksuilta ja voit tulostaa lippusi sekä muut kupongit postikuluitta omasta mailista!

Laivayhtiö tarjoaa mahdollisuuden ottaa auton mukaan kaikille lähdöille lisämaksusta. Verkkokaupasta voit helposti varata ja maksaa matkasi ilman toimitusmaksuja, jolloin sinun tarvitsee tehdä vain lähtöselvitys terminaalissa. Auto on mahdollista ottaa mukaan kaikille lähdöille.

Lisäksi voit varata buffet ruokailun tai maittavan aamiaisen sekä hytin laivalta.

Maksutavat

Kaikki verkkokaupasta varatut reitti- paketti- tai päiväristeilymatkat voi maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelulla, Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai Eurocardilla. Maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä. Jo maksetuista varauksista ei myönnetä alennuksia jälkikäteen. Ennen maksamista on hyvä tarkistaa vaativatko tarjoukset kanta-asiakaskorttia tai tiettyjä todisteita.

Matkaehdot

Eckerö Line vaatii asiakkaalta ajantasaiset matkustusasiakirjat ja tiedot. Mikäli asiakas kieltäytyy luovuttamasta pyydettyjä tietoja, voidaan laivaan pääsy evätä eikä maksua palauteta. Tarjoukset ja niihin liittyvät tarjousehdot kannattaa tarkistaa kuitista varausvaiheessa. Kaikkien matkojen ikäraja on 18-vuotta. Alle 18-vuotiaat voivat matkustaa ainoastaan holhoojan tai, tämän kirjallisesti valtuuttaman, yli 22 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Tarkista tarkemmat matka-ehdot sekä vaadittavat asiakirjat joko Eckerö Linen asiakaspalvelusta tai internet sivustolta.

Lähtöselvitys

Laivan Check-in avautuu kaksi tuntia ennen lähtöä. Terminaali on avoinna laivojen lähtöaikojen puitteissa.

Päivä Tallinnassa -risteily nyt alkaen vain 14€ Eckerö Line tarjouksella!

Näytä tarjous!

Käytä Eckerö Line tarjous ja saat nyt Viron risteilyt jopa -50%!

Näytä tarjous!

Pyydä tarjous ryhmälle tai kokoukselle ja saat ilmaisen matkalahjakortin mainitsemalla Eckerö Line alennuskoodin!

Katso alennuskoodi

Black Fridayn ajan KAIKKI Eckerö Line Tallinnan risteilyt & laivamatkat vain alk. 1€!

Näytä tarjous!

Kolmen vuorokauden joulupaketit Tallinnassa Eckerö Line sivustolta vain alk. 168€!

Näytä tarjous!