Kulta center alennuskoodi

kulta-center.com/fi

Täältä löydät laajan valikoiman koruja ja kelloja eri tyyleissä ja hintaluokissa. Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen lahja tai itselle hemmotteluun!

Kulta center alekoodi Suomi - heinäkuu 2024

Kulta center alennuskoodi 20%

Katso alennuskoodi A20 Suosittu 1
Uusi

Kulta center alennuskoodi: Säästä jopa 20-40% Kulta Centerin kesämyynnissä!

Katso alennuskoodi tty

Kulta center outlet tuotteet jopa 61% alennuksessa

Näytä tarjous

Kulta center Apple tuotteet 4% alennuksessa

Näytä tarjous

Kulta center kello outlet tarjoaa tuotteita jopa 60% alennuksella

Näytä tarjous

Kulta center tarjous: Ilmainen toimitus

Näytä tarjous

Laaja brändivalikoima

Kulta-Center on virallinen jälleenmyyjä monille kansainvälisille ja kotimaisille huippumerkeille, kuten Rolex, Omega ja Hamilton. Tarjolla on laaja valikoima laadukkaita tuotteita jokaiselle tyylille ja tarpeelle.

Asiakaskeskeinen palvelu

Jo vuodesta 1933 asti asiakastyytyväisyys on ollut Kulta-Centerin tärkein arvo. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja kriittinen palaute otetaan vakavasti, jotta palvelua voidaan jatkuvasti parantaa.

Kompetenssi ja pitkä historia

Kulta-Center on yli 90 vuoden kokemuksella varustettu perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kelloja ja koruja. Tästä pitkäaikaisesta kokemuksesta ammentaen yritys pystyy yhdistämään perinteet ja uudistumiskyvyn.

Kilpailukykyiset hinnat

Vaikka Kulta-Center myy vain laadukkaita tuotteita, hinnat pysyvät kohtuullisina. Verkkokaupassa ja kivijalkamyymälöissä on tarjolla edullisia vaihtoehtoja ilman laadusta tinkimistä.

Täyden palvelun kellosepänliike

Kulta-Center tarjoaa laajan valikoiman kellosepän palveluita, kuten patterien vaihdot ja rannekkeiden lyhennykset. Tämä tekee siitä täydellisen paikan kaikkien kellojen huoltoon ja korjaukseen.

Ihmiset haluavat myös tietää

Uusia alekoodeja lisätään jatkuvasti, joten pääset aina säästämään ostoksestasi. Hyväksymällä ilmoitukset pysyt aina ajan tasalla.
Koodi kopioidaan automaattisesti kun avaat alennuksen. Muistathan liittää koodin ennen maksua.
Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja tilauksiinsa. Kulta center panostaa tuotteiden laatuun ja asiakkaiden tyytyväisyyteen suuresti.
Toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää ja toimitus on ilmainen. Lisäksi vaihto- ja palautusoikeus on myös ilmainen.
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00-16.30. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, WhatsApp -sovelluksella, Facebook Messenger -viestisovelluksella tai sähköpostilla. Puhelinnumero on +358 44 7575 000 ja sähköposti on asiakaspalvelu@kultacenter.fi
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.3 tähteä / 40 Ääntä

.