NOKIA tarjous

hmd.com/fi_fi

HMD Global tarjoaa kestäviä ja turvallisia Nokia-puhelimia sekä lisävarusteita. Käyttäjäystävälliset äly- ja peruspuhelimet keskittyvät suorituskykyyn ja luotettavuuteen.

Alennuskoodit NOKIA Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

NOKIA tarjous: Jopa 40% alennus - Nokian tuotteet kesäsesongin myynnissä.

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

HMD alennettu Nokia T10 Kid Edition

Näytä tarjous

HMD alennettu Android-älypuhelimet

Näytä tarjous

HMD tarjous Perinteiset puhelimet

Näytä tarjous

Kestävä muotoilu

HMD:n Nokia-puhelimet tunnetaan kestävyydestään, jotka kestävät päivittäisen käytön vaivatta. Lisäksi laitteet on suunniteltu ympäristöystävällisiksi ja kierrätettäviksi.

Erinomainen akunkesto

HMD:n Nokia-puhelimissa on vaikuttava akunkesto, joka pitää sinut yhteydessä pidempään. Vähemmän latauksia ja enemmän käyttöaikaa.

Saumaton ohjelmistopäivitykset

Nokia-puhelimet tarjoavat säännöllisiä ja ajantasaisia ohjelmistopäivityksiä, jotka takaavat parhaan suorituskyvyn ja turvallisuuden. Voit luottaa siihen, että laitteesi on aina ajan tasalla.

Monipuoliset lisävarusteet

HMD tarjoaa kattavan valikoiman lisävarusteita Nokia-puhelimilleen. Löydät kaiken tarvittavan suojakuorista kuulokkeisiin ja paljon muuta.

Investointi tulevaisuuteen

HMD:n Nokia-puhelimet tarjoavat loistavan vastineen rahalle ja ovat suunniteltu kestämään pitkään. Tämä tekee niistä oivan valinnan pitkän aikavälin investointina.

Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

3.7 tähteä / 83 Ääntä

.