Teekauppa alennuskoodi

teekauppa.fi

Tutustu valikoimaan laadukkaita teetarvikkeita ja -lajikkeita. Löydä suosikkisi laajasta valikoimasta erilaisia teelaatuja ja tarvikkeita teehetkeen.

Alennuskoodit Teekauppa Suomi - huhtikuu 2024

Huhtikuun Teekauppa tarjous jolla valikoidut teelaadut -15%!

Näytä tarjous

Uudet teelöydöt alkaen 3,95€ käyttämällä Teekauppa tarjous!

Näytä tarjous

Teekauppa top20 teelaadut edullisesti hyödyntämällä Teekauppa tarjous!

Näytä tarjous

Teekauppa 20% alennus kahvipavuista

Näytä tarjous

Teekauppa jopa 15% alennuksen vihreää teetä

Näytä tarjous

Teekauppa jopa 20% alennus mustasta teestä

Näytä tarjous

Teekauppa alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Teekauppa alennuskoodi: Jopa 40% alennusta Teekaupan mahtavilla tarjouksilla Alennus jo vähennetty
20-80% Teekauppa alennuskoodi: Jopa 20-80% alennusta Teekaupan teetuotteista - Liity mukaan Alennus jo vähennetty
20-80% Teekauppa alennuskoodi: Jopa 20-80% alennusta Teekaupan teetuotteista - Liity mukaan Alennus jo vähennetty
20-80% Teekauppa alennuskoodi: Jopa 20-80% alennusta Teekaupan teetuotteista - Liity mukaan Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimituksen kesto riippuu toimitusmuodosta. Normaali kesto on 2-5 arkipäivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja löytyy.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@teekauppa.fi
Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.8 tähteä / 68 Ääntä

Paras valikoima teetä - Teekauppa on teekauppa netissä

Teekauppa.fi on teen ystävien rakastama verkkokauppa. Täältä löydät useat eri teelajit ja -maut maailmalta. Musta tee, vihreä tee, valkoinen tee, oolong, puerh tee, mate, rooibos ja yrttiteet. Voit myös tarkastella eri teelaatuja maittain ja valita omasi. Omassa lähiruokakaupassasi ei taida olla aivan yhtä laajaa ja edullista valikoimaa? Siksi kannattaa luottaa Teekauppaan. Katso, mitkä ovat suomalaisten pidetyimmät teet. Valitse omasi niistä tai jostain vähän eksoottisemmasta - Teekauppa tarjoaa unohtumattomia aistielämyksiä jokaisen makuun!

Vihreä tee ja muut teelaadut saman katon alta

Eri teelaaduilla on erilaisten makujen lisäksi erilaiset terveysvaikutukset. Vihreä tee edistää aineenvaihduntaa, auttaa painonpudotuksessa ja alentaa kolesterolia. Se säilyttää aina tuoreen värinsä ja makunsa lehtien lämpökäsittelyn ansiosta. Valkoinen tee tehdään ainoastaan teepensaan yläosan nupuista ja kärkilehdistä. Lehdet saavat lakastua ja kuivua keräämisen jälkeen ja näin niillä on hyvin selkeä, omanlaisensa maku. Luonnollinen kuivuminen tapahtuu useimmiten ulkoilmassa ja näin teen lehdet myös hapettuvat kevyesti. Musta tee on teelaaduista eniten käsitelty. Se on myös länsimaiden yleisin teelaatu ja sen kanssa sopii nautittavaksi esimerkiksi maito, hunaja ja muut lisukkeet. Etelä-Afrikan autiomaayrtti on pääainesosa Mate Rooibos Lapacho -teehen. Sillä on tupakkaa tai puuta muistuttava maku sekä piristävä, että rentouttava vaikutus. Teessa ei ole kofeiinia, joten se sopii myös herkemmille vatsoille. Mate Rooibos sisältää myös runsaasti C-vitamiinia.

Laadukkaat teevälineet tekevät irtoteen käsittelystä helpompaa

Teekaupan valikoimiin kuuluvat myös luonnollisesti teevälineet. Bambulusikka soveltuu teen sekoittamiseen, korkkipullo pitää irtoteen aromit tallessa ja teesiivilät takaavat, että teelläsi on mahdollisimman rikas maku. Tilaa Teekaupasta laadukkaat Zero Japan japanilaiset teekannut. Kannut ovat esteettisiä ja sopivat hyvin sisustukseen ja sen lisäksi teen hauduttaminen onnistuu niissä todella helposti. Teekannut ovat helpot puhdistaa, ne kestävät mikron ja astianpesukoneen eivätkä tiputtele teetä pöydälle.

Katso parhaat Teekauppa tarjoukset ja löydä sopiva alennuskoodi

Saleduck.fi etsii sinulle parhaat alennuskoodit ja tarjoukset, joiden avulla teet tilauksesi halvemmalla. Tunne teen virkistävä tai rauhoittava vaikutus vuoden jokaisena ajankohtana - edullisesti! Tee on arjen nautinto, jonka voi tehdä nautinnollisemmaksi laadukkaalla teellä ja kunnon välineillä. Seuraa Saleduckin Teekauppa -sivua ja löydät aina uudet tarjoukset. Käytä alennuskoodi ja säästä rahaa rauhoittavassa teeharrastuksessa.

Teekauppa kokemuksia

Teekauppa palvelee kaikkia teen ystäviä. Liikkeellä on fyysinen toimitila Helsingin Kluuvissa, mutta voit myös soittaa suoraan liikeeseen kysyäksesi neuvoja erilaisista teelaaduista. Saat aina vastauksen ja ohjeet kysymyksiisi, etkä varmasti pety tilaamaasi teehen tai välineisiin.

Nopea toimitus Teekauppa.fi

Teekauppa toimittaa tilauksesi perille luotettavasti ja nopeasti. Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksille.

Turvalliset maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassa Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla. Maksaminen onnistuu myös yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkeissa tai vaihtoehtoisesti Maksukaista Laskulla.

Lisää verkkokauppoja