Wise alennuskoodi

wise.com

Vertaile rahansiirtoja, vaihda valuuttaa ja hanki monikäyttöinen kansainvälinen pankkitili Wise-palvelun avulla. Palvelu sopii hyvin ulkomailla asuville tai matkustaville.

Alennuskoodit Wise Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Wise alennuskoodi: 20-40% alennus Wise-kaupassa - Säästä kesäostoksissa!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Siirrä rahaa jopa 7 kertaa edullisemmin Wise palvelun kautta

Näytä tarjous

Käytä Wise debit card ulkomailla ilman lisäkuluja

Näytä tarjous

Ilmainen käyttäjätili Wise tilinumero ja kortti

Näytä tarjous

Osta Wise debit kortti nyt hintaan € 8.-

Näytä tarjous

Black Friday

Black Friday on se uskomaton päivä, jolloin voit löytää mielettömiä diilejä. Se tuo ainutlaatuisia tarjouksia ja etuja myös Wisen sivustolle. Voit hyötyä Black Fridayn alhaisista hinnoista rahansiirron yhteydessä. Älä siis menetä mahdollisuutta huomattavan säästön tekoon vaan pysy ajan tasalla Black Fridayn ajankohdasta ja sen tuomista tarjouksista.

Blogi

Pysyt ajan tasalla maailman menoista Wisen blogin kautta. Sieltä löydät uutisia koskien itse yhtiötä sekä monia hyödyllisiä artikkeleita matkustamisesta, ulkomailla asumisesta sekä vaikka oman talouden huolehtimisesta. Chekkaa vinkit tulevaa matkaa valmistautumista varten maakohtaisesti blogista löytyvästä laajasta listasta tai helpota uuteen maahan saapumista ja asettautumista lukemalla tietoa esimerkiksi viisumin hakemisesta.

Tuki

Onko sinulla kysyttävää tai ongelmia Wisen käytön kanssa? Ei hätää, sillä asiantuntevaa apua on saatavilla, kun sitä tarvitset. Voit etsiä vastauksia usein kysytyt kysymykset osastolta, jossa yleisiin kysymyksiin on vastattu tai ottaa suoraan yhteyttä tukitiimiin. Näin saat tukea aina ongelmien tai epäselvyyksien ilmetessä, etkä joudu selvittämään asioita yksin.

Sosiaalinen media

Wise löytyy myös sosiaalisen median kanavien puolelta. Voit seurata sen matkaa joko Facebookin, Instagramin tai Twitterin kautta. Näin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista uutisista etkä varmasti ohita tärkeitä julkaisuja, jotka voivat auttaa sinua raha-asioiden hoidossa. Opit myös lisää siitä, miten Wise toimii säännöllisten postausten avulla, jotka ovat saatavilla mistä ja milloin vain.

Ilmainen tili

Wisen käyttäjäksi rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista eikä veloita jäsenmaksuja tai sido sinua mihinkään. Tilin luominen käy vain minuuteissa ja se onnistuu monin eri tavoin. Voit luoda tilin sähköpostin avulla tai kirjautua sisään jo olemassa olevilla Googlen, Facebookin tai Applen tunnuksilla. Näin saat Wisen käyttöön nopeasti ja veloituksetta.

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Wise on entinen Transferwise, ja kaikki tarvittavat yhteystiedot löytyvät palvelun omien nettisivujen kautta.
Transferwise kokemuksia, nykyään vain Wise, pystyy lukemaan palvelun omien sivujen kautta, Palvelu on luotettava.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 55 Ääntä

Yksinkertaisuutta matkusteluun ja ulkomailla asumiseen

Wise on jo monille tutuksi tullut digitaalinen pankki, joka mahdollistaa rahansiirron ulkomaille jopa 8 kertaa pankkeja halvemmin. Sen perustivat kaksi Virolaista ystävää, jotka Lontoossa asuessaan tuskailivat eri maiden pankkien välisen rahansiirron korkeiden kulujen kanssa ja päättivät kehittää paremman ja edullisemman keinon rahan siirtämiseen ulkomaille. Tästä kehittyi Wise. Se onkin tällä hetkellä yksi edullisimmista vaihtoehdoista rahan siirtämiseen tai vastaanottamiseen eri maiden välillä, jonka ansiosta ulkomaille muutto tai siellä asuminen käy yksinkertaisemmin. Monet usein matkoja tekevät henkilöt ovatkin ottaneet hyödyn irti sen tarjoamista ominaisuuksista, jolloin eri valuuttojen ja maiden välillä liikkuminen hoituu helposti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Voit siirtää rahaa Argentiinasta Suomeen tai Intiasta Uuteen-Seelantiin hetkessä ja edullisesti alhaisen siirtomaksun turvaamana. Rahansiirtojen lisäksi asiakkailla on mahdollisuutena monivaluuttatilin avaaminen, joka mahdollistaa monien valuuttojen tilillä pitämisen ja niiden muunnon. Monivaluuttatilillä voit säilyttää samanaikaisesti jopa 54 eri valuuttaa, joiden vaihto toiseen valuuttaan vie vain pari sekuntia. Et siis joudu turvautumaan pankkien korkeisiin palvelumaksuihin ja usein epämiellyttäviin kursseihin, vaan voit itse seurata kurssien vaihtumista ja vaihtaa valuutasta toiseen kannattavana aikana. Pysyt siis kontrollista raha-asioista, etkä maksa siirroista tai valuuttamuunnoksista turhia piilossa olevia summia, vaan tiedät tarkalleen kaikki kulut jo etukäteen.

Shoppailua joka puolella maailmaa

Tilin luominen on ilmaista ja hoituu vain minuuteissa joko netissä tai sovelluksessa joko sähköpostia tai Google, Facebook tai Apple tiliä käyttäen. Rahan vastaanottamista ja kortin tilaamista varten tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen, etkä mitään muuta. Voit siis avata tilin mistä ja milloin tahansa, etkä joudu jonottamaan paikallisen pankin ovella ja käymään taistelua suuren paperi kasan lukemisen ja allekirjoittamisen kanssa. Jakamalla tilitiedot voit vastaanottaa rahaa, kuten palkan työnantajalta, kuin paikallinen sekä voit itse lähettää rahaa jopa 80 maahan. Työskentelet siis mistä päin maailmaa tahansa ja vastaanotat palkan työstäsi vaivatta. Pääset karkuun kylmiä ja pimeitä talvikuukausia vaikka Thaimaan aurinkoon, jossa teet töitä suoraan rannalta käsin. Maksukortin saatuasi shoppailet ongelmitta 200 eri maassa. Kortin käyttö onnistuu millä tahansa valuutalla ja aina oikeaa valuuttakurssia seuraten, pienimmällä mahdollisella veloituksella. Voit jäädyttää korttisi ja ottaa sen uudelleen käyttöön milloin tahansa, jonka ansiosta pysyt aina kontrollissa. Rahan lisäys tilillesi hoituu joko omaa pankkitiliä, luotto- tai pankkikorttia tai Apple Payta käyttäen.

Turvallisuus ennen kaikkea

Wise huolehtii rahojesi turvallisuudesta monin keinoin ja konstein. Yhtiötä valvotaan ympäri maailmaa viranomaisten puolesta sen varmistamiseksi, että se toimii aina toimilupien mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät suoraan sivustolta, josta voit lukea tarkemmin siitä, miten säännöstely toimii eri maissa ja kuka sen hoitaa. Rahat ovat turvassa säilytyksessä eri rahoituslaitoksissa, mikä tarkoittaa, että ne pidetään erillään yhtiön omista tileistä eikä sen kumppaneilla siten ole niihin pääsyä normaalin liiketoiminnan puitteissa. Yhtiö ei myöskään lainaa asiakkaidensa varoja eteenpäin toisin kuin tavanomaiset pankit. Sillä on myös petokseen erikoistuva tiimi, joka työskentelee kellon ympäri pitääkseen rahasi turvassa myös hienovaraisilta ja kehittyneiltä petoksilta. Tilisi ja maksutapahtumat on suojattu 2-vaiheen todennuksella, jolloin vain sinä pääset käsiksi tiliisi ja sen sisältämiin varoihin. Myös asiakkaan omat tiedot pidetään turvassa ja yhtiö luottaa läpinäkyvään kommunikointiin asiakkaidensa kanssa siitä, miten henkilökohtaisia tietoja kerätään ja säilytetään. Näin asiakkaat voivat käyttää tiliä ja sen palveluita rauhallisin mielin tietäen, että varat ovat turvassa jokaisen tapahtuman aikana.

Apua jokaiseen käyttöön

Haluatko avata tilin myös yrityksellesi? Yritystilin avulla maksat työntekijöille, vastaanotat oman palkan sekä seuraat kustannuksia ja tuloja samasta paikasta. Voit vähentää hallinnointikuluja ja turhaa työtä keskittämällä yritykseen liittyvän rahavirran yhteen ja samaan paikkaan. Voit myös jakaa pääsyoikeuden myös muille tiimin jäsenille, jolloin työmäärän jako käy helpommin kuin ennen. Lisää vinkkejä joko yritystiliin tai mihin tahansa rahaan, matkustamiseen ja ulkomaihin liittyvään asiaan löytyy sivuston blogista. Pääset siis myös käsiksi Wisen tiimin asiantuntevaan ja kallisarvoiseen tietoon, jota voit itse hyödyntää oman tilisi kautta, olit sitten perustamassa uutta kansainvälistä yritystä tai lähdössä reissulle ulkomaille. Nauti elämästä ilman turhia rajoja Wisen avulla ja päätä itse siitä, missä asut ja elät.

Lisää verkkokauppoja