Bigbank lainatarjous

bigbank.fi

Katso Bigbankin tarjoamat laina- ja säästövaihtoehdot. Tutustu myös muihin rahoituspalveluihin.

Alennuskoodit Bigbank Suomi - huhtikuu 2024

Ota käyttöösi Bigbank tarjous ja saat luottokoron alkaen vain 8,9%!

Näytä tarjous

Saa määräaikaistalletuksille jopa 2,5% korko käyttämällä huhtikuun Bigbank tarjous!

Näytä tarjous

Hyödynnä Bigbank tarjous ja käytössäsi on tyytyväisyystakuu lainallesi!

Näytä tarjous
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

3.9 tähteä / 28 Ääntä

Edullista lainaa netissä jopa 30000€

Tuliko elämässäsi tilanne, jossa tarvitset hieman enemmän lainaa äkilliseen hankintaan? Uusi auto tai lomamatka pitäisi maksaa heti, mutta rahat uupuvat. Bigbank on ratkaisu suurempaankin hankintaan, sillä saat lainaa jopa 30 000 euroa mihin ikinä lainaa tarvitsetkin. Kun tarvitset suurempaa lainaa heti, vastaus on Bigbank.

Täytä nettihakemus - valitse itse lainasumma ja laina-aika

Bigbank tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 10 000 euroa 6-72 kuukauden laina-ajalla. Ja jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada lainaa jopa 30 000 euroa 120 kuukauden laina-ajalla! Kuulostaako uskomattomalta? Usko pois ja kaiken tämän voit tehdä kätevästi netissä. Valitset vain Bigbank laskurista juuri sinulle sopivan lainan ja laina-ajan ja laskuri laskee kuukausierän automaattisesti. Lainan korko näkyy heti kuukausierän alapuolella. Täytä sähköinen lainahakemus netissä ja saat alustavan lainatarjouksen sähköpostiisi lähetettyäsi hakemuksesi. Kun tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa ja olet saanut ja hyväksynyt viimeisen lainatarjouksen, saat rahat tilille ja voit keskittyä toteuttamaan hankintaasi. Oli kyse sitten elämyksestä, isosta hankinnasta kotiin tai mistä vain oletkin haaveillut, voit toteuttaa sen nyt Bigbankin avulla.

Tienaa rahaa käyttämällä Bigbank määräaikaistalletukset

Bigbankin palveluihin kuuluvat myös määräaikaistalletukset. Talletuksille ominaista on hyvä tuotto ja vähintään vuoden talletuksissa muita pankkeja korkeammat talletusten korot. Näin voit tienata rahaa vain tallettamalla sitä! Tuotto on aina kiinteä eikä ole riippuvainen rahoitusmarkkinoiden tapahtumista tai heilahteluista. Tämä on hyvä mahdollisuus aloittaa säästäminen todella helposti. Bigbank määräaikaistalletusten korot ovat usein huomattavasti paremmat kuin muilla suomalaisilla pankeilla.

Edullinen Bigbank korko

Toisin kuin monilla pikavippi-firmoilla, Bigbankilla luotetaan aina edulliseen korkoon. Kun lainallasi on edullinen korko ja pitkä maksuaika, voit keskittyä elämiseen huolehtimisen sijaan. Kokonaiskustannukset pysyvät näin kurissa ja todellinen vuosikorko on aina tiedossasi alusta asti. Kulutusluotto autoa varten? Onnistuu ja nyt tiedät miten, tämä laina on ihmisiä varten.

Tyytyväisyystakuu lainalle

Täysin uusi palvelu lainamarkkinoilla on Bigbankin tyytyväisyystakuu. Mitä se sitten tarkoittaa? Ehkä lainapäätös oli tehty nopeasti tai löysit paremman lainan tai asia, jota varten laina otettiin ei ole enää saatavilla. Tämä ei haittaa enää, sillä Bigbankilla on käytössään tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen lainaasi, voit palauttaa lainan ilman kuluja 60 päivän kuluessa lainan myöntämisestä. Tämä vaihtoehto todella helpottaa lainan ottamista ja stressiä. Voit huoletta hakea lainaa nyt ja huokaista helpotuksesta.

Löydä Bigbank alennuskoodi ja käytä parhaat tarjoukset

Saleduck etsii sinulle aina ajankohtaiset tarjoukset ja tiedät heti kun käytössäsi on sinulle sopiva alennuskoodi. Uusi lainatarjous päivitetään heti sivustolle ja sinun ei tarvitse muuta kuin tarkistaa sivu tasaisin väliajoin. Pysyt tietoisena, kun sivustolle ilmestyy uusi kuponkikoodi tai tarjous, joka soveltuu juuri sinun käyttöösi. Luotettavat pankkipalvelut ja Saleduck kulkevat käsi kädessä. Kun etsit lainaa netistä, muista Saleduck.

Bigbank kokemuksia

Bigbank on saanut loistavia arvosteluja esimerkiksi saksalaisen talouslehti Handelsblattin sivuilla ja myös Kauppalehti on listannut pankin määräaikaistalletukset korkovertailussaan todella korkealle. Bigbankin ennennäkemättömän toimivat palvelut ovat myös yksi syy sen suurelle suosiolle, muilta pankeilta harvoin saa tyytyväisyystakuuta lainalle. Tästä pankki onkin saanut paljon kiitosta, kuten myös edullisista koroistaan ja määräaikaistalletuspalveluistaan.

Asiakaspalvelu

Bigbankin asiakaspalvelu palvelee suomeksi arkisin kolmella eri tavalla. Perinteiset puhelinsoitot ja sähköpostit onnistuvat kuten muissakin pankeissa, mutta Bigbankiin voit olla yhteydessä myös Skypen välityksellä. Saat aina asiantuntevaa apua ja vastaukset kysymyksiisi.

Lisää verkkokauppoja