Contiki alennuskoodi

contiki.com

Alennuskoodit Contiki Suomi - huhtikuu 2024

Contiki Kanadan Kalliovuoret: Seikkailumatkat (20% alennuksella)

Näytä tarjous

Contiki Kreikan Saarihyppely: Lomamatkat (25% alennuksella)

Näytä tarjous

Contiki Euroopan Löytöretki: Kulttuurimatkat (Alkaen €1,807)

Näytä tarjous

Contiki alennuskoodit, jotka juuri missasit:

-25% 15 yön Euroopan kiertomatka nyt -25% käyttämällä Contiki alennuskoodi! PPCLMD3389
-25% Käytä Contiki alennuskoodi ja saa -25% alennus yli 8 yön laskettelumatkoista! PPCLMD3381
-25% Iso-Britannian ja Irlannin kiertue nyt -25% hyödyntämällä Contiki alennuskoodi! PPCLMD3379
-30% Contiki alennuskoodi jolla -30% Euroopan Inspiraatio -matkoista! PPCLMD3385
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

3.8 tähteä / 39 Ääntä

Nuorten aikuisten matkanjärjestäjä toteuttaa halvat matkat vaikka toiselle puolelle palloa

Onko talvi sinulle liikaa ja mielessä siintää esimerkiksi Australia tai Uusi Seelanti? Tai ehkä tarpeenasi on löytää Eurooppa kiireisen arjen keskellä ja rentoutua hetkeksi. Contiki järjestää monipuolisia matkoja kaikille nuorille aikuisille, jotka haluavat matkustaa vapaammin ja löytää matkakohteet sekä nähtävyydet omalla tavallaan. Contikin mukana voit valita 8 erilaista tapaa matkustaa, joista yksi varmasti sopii sinun matkustustyyliisi täydellisesti. Mikäli haluat toteuttaa energiset kaupunkilomat, festivaalimatkat, rantalomat tai vaikka risteilyt ja retkeilymatkat, kaikki onnistuvat helposti Contikin avulla. Matkanjärjestäjä tietää, että edulliset matkat rakentuvat helposti kun käytössä ovat halvat lennot ja edulliset hotellit. Löydä myös oikea hostelli, alenna matkasi hintaa entisestään ja tapaa muita matkustajia samassa tilanteessa kuin sinä itse! Valitse kohdelistalta Aasia, Yhdysvallat, Etelä-Amerikka tai jokin muu lukuisista vaihtoehdoista. Klikkaa omat preferenssisi aktiivisiksi sivuston hakutyökalusta ja sivusto tarjoaa sinulle matkavaihtoehdot toiveidesi mukaisesti. Hintavertailu on helppoa, sillä näät heti kuinka paljon säästät mistäkin matkasta ja kuinka paljon matkan loppusummaksi jää. Kun haluat löytää edulliset lennot, parhaat hotellit ja äkkilähdöt maailmalle, Contiki on paras ja mukavin vaihtoehto.

Lento ja hotelli yhdessä, valmiiksi räätälöidyssä paketissa sinun toiveiden mukaan

Kun olet valinnut mieleisesi matkustustyylin, saat eteesi huikean määrän matkavaihtoehtoja joihin on räätälöity matkat ja majoitus valmiiksi. Nät heti myös alennukset, joita matkoistasi saat. Contikin avulla onnistuu rentouttava viikonloppuloma ja vaikka kuuma, seikkailuntäyteinen häämatka. Contiki vertaa lennot, matkat ja muut vaihtoehdot sinulle valmiiksi ja räätälöi valmiin matkapaketin suoraan eteesi. Unohda halpalennot ja vaikeaselkoiset lentoyhtiöt, nyt saat miellyttävää palvelua ja selkeät ehdot sekä matkat joka paikkaan. Hotellit ja lennot ovat nyt yhdessä paketissa ja tiedät tarkkojen kuvausten ansiosta aina mitä saat, kuinka paljon ja missä päin maailmaa. Tämä matkaportaali on suunniteltu nuorille, jotka haluavat matkustaa omalla tyylillä, muiden samanmielisten nuorten kanssa.

Contiki alennukset

Lentotarjoukset ja hotellitarjoukset ovat kaikki nyt yhdessä paikassa, helposti selailtavissa paketeissa. Contiki tietää, että monipuoliset alennukset ovat yleensä se, mitä matkustaja tarvitsee lähteäkseen tien päälle. Katso myös mihin kohteeseen on seuraava äkkilähtö ja voit säästää kymmeniä prosentteja matkasi hinnasta vain muutamalla klikkauksella kun olet oikeaan aikaan liikkeellä.

Lennot ja matkat kuntoon hyödyntämällä Contiki alennuskoodi ja valikoiman parhaat tarjoukset

Kun tavoitteenasi on löytää edulliset lentoliput ja halvat hotellit, Saleduck on ystäväsi. Olemme kokeneita matkustajia, aivan kuten Contiki matkaportaalikin. Siksi keräämme monet vaihtuvat tarjoukset ja alennukset yhdelle sivulle, jotta muutkin ihmiset pääsisivät matkustamaan normaalia edullisemmin. Vertaa hotellit helposti sivustomme avulla ja tilaa lennot netistä edullisemmin kuin koskaan aiemmin. Contiki alennuskoodi mahdollistaa edulliset matkat ja halvat lennot Eurooppaan juuri silloin kun niitä tarvitset. Avaa sivustomme aina kun suunnittelet matkaa, sillä valikoimassamme on aina matkan hintaa alentava alennuskoodi tai kampanja moniin kohteisiin.

Contiki kokemuksia

Contikin käyttäjät ovat pääsääntöisesti noin 18-35-vuotiaita nuoria aikuisia. He matkustavat juuri oman makunsa mukaisesti ja ovat todella tyytyväisiä Contikin tarjoamiin palveluihin. Yksi suurin syy matkustamiselle Contikin kautta ovat paitsi edulliset hinnat, mutta myös samanhenkinen matkaseura. Contikin matkoilla he tietävät löytävänsä samanhenkisiä matkustajia samanikäisistä nuorista aikuisista, joiden kanssa viihdytään pidempiäkin aikoja ja tullaan ehkä elinikäisiksi ystäviksi.

Asiakaspalvelu

Haluatko keskustella matkastasi matkanjärjestäjän kanssa? Voit nyt ottaa yhteyttä Contiki asiakaspalveluun helposti puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa. Saat nopeasti selkeän vastauksen, jonka avulla lähdet matkalle vaivattomammin kuin koskaan.