Fortum alennuskoodi

fortum.fi

Hei! Fortum tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja, sähköä, lämpöä ja muita palveluita. Tutustu heidän tarjontaan Suomen markkinoilla.

Alennuskoodit Fortum Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Fortum alennuskoodi: Jopa 40% alennus Fortumin kesäsesongin tarjouksista!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Hyödynnä heinäkuun Fortum tarjous ja saat 50€ hyvityksen sähkölaskulle!

Näytä tarjous

Sähkönhinta vain 4,99c / kWh käyttämällä Fortum tarjous!

Näytä tarjous

Kiinteähintainen 2 vuoden aloitusjakso sähkösopimukselle - käytä Fortum tarjous!

Näytä tarjous

Fortum Vakaa - Saat -50€ alennusta sähkösopimuksestasi!

Näytä tarjous

Oma fortum -palvelu

Seuraa sähkönkulutustasi eri aikajaksoilla. Vertaa helposti edellisiin vastaaviin aikajaksoihin.

Täysin hiilineutraali sähkö

Fortumin sähkö on tuotettu 100 % ilman hiilidioksidipäästöjä. Voit valita uudistuvan tai aurinkoenergian.

Älykäs sähköauton lataus

Lataa sähköautosi edullisimpana aikana Fortum Älylataus-sovelluksen avulla. Ensimmäiset 6 kuukautta ilman kuukausimaksua.

Joustavat sähkösopimukset

Useita sopimusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, kuten Fortum Duo ja Fortum Vakio. Hallitse menojasi helposti kiinteällä kuukausimaksulla.

Tarkka pörssisähkö

Hyödynnä pörssisähkön edullisimmat tunnit ja säästä sähkölaskussa. Seuraa tuntihintoja Oma Fortum -mobiilisovelluksen kautta.

Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.4 tähteä / 53 Ääntä

Fortum sähkösopimus tuo edullista sähköä suomalaisiin koteihin

Kilpailuta sähkö ja solmi uusi sähkösopimus! Fortum tuo nyt edullista sähköä ympäri Suomea ja sinä voit nyt säästää suuria summia vuosittain. Loistavat sopimusehdot ja edulliset hinnat takaavat sen, että Fortum on loistava valinta kun etsit edullista sähköä ja haluat uusia sähkösopimuksesi. Miksi maksaisit sähköstä liikaa, kun voit hankkia sitä huomattavasti muita edullisemmin? Vertaa sähkö helposti Fortumin kotisivuilla ja huomaat eron. Ja mikä parasta, voit nyt myös huolehtia luonnosta, sillä Fortum sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa. Uusiutuva energia on tärkeää maailman kehityksessä ja luonnon varjelemisessa, minkä takia tuulivoima, vesisähkö ja aurinkoenergia ovat yhä tärkeämpiä energiamuotoja tulevaisuudessa. Katso siis ajankohtainen sähkötarjous ja vaihda edullisempaan sähköntarjoajaan. Halvin sähkö löytyy nyt helposti kun vain tiedät mistä etsiä! Älä pelkää vaihtamista, sillä Fortum tekee kaiken sinulle todella helpoksi, solmi vain uusi sopimus ja nauti suurista säästöistä joiden avulla voit tehdä vaikka ylimääräisen lomamatkan! Fortum huolehtii sopimuksen jälkeen tehtävistä käytännön asioista puolestasi.

Fortum Vakaa on huoleton sähkösopimus sinun tarpeisiisi

Suorita sähkövertailu netissä ja huomaa, kuinka edullista sähkö voi olla Fortumin asiakkaana. Fortum Vakaa on loistava sähkösopimus, sillä saamasi sähkö on 100% vesisähköä ja sähkön hinta päivittyy sopimuksessa 2 kertaa vuodessa. Sopimus sisältää myös edullisen, kiinteähintaisen ja määräaikaisen aloitusjakson, jonka aikana huomaat nopeasti kuinka sähkölaskusi loppusumma tippuu huomattavasti. Sähkön kulutus vaihtelee vuodenajasta riippuen, joten hyödyt aina hinnan päivityksistä sopimuksen edetessä. Näet päivittyvät sähkön hinnat Fortumin verkkosivuilla aina kuukautta ennen päivitystä, mikä lisää hintamuutosten ennakoitavuutta ja tuo lisää vakautta talouteen. Sopimukseen kuuluu myös e-lasku, jonka voit aktivoida automaattisesti maksettavaksi omassa verkkopankissasi. Vähemmän tekemistä tarkoittaa vähemmän huolia! Ei enää postiluukusta kolahtavia ikäviä sähkölaskuja, vain sähköistä laskutusta ilman toimenpiteitä.

Sähkön kilpailutus on loistava säästömuoto ja Fortum tarjoaa sinulle kaikki avaimet hintavakauteen ja suuriin säästöihin. Edullinen sähkönsiirto on tietysti aina osa sopimusta, sillä myös sähkön siirtohinta vaihtelee huomattavasti eri yrityksien välillä.

Fortum alennukset

Lukuisat sähkötarjoukset tekevät sähkösopimuksen vaihtamisesta vieläkin kannattavampaa. Katso esimerkiksi uuden sähkösopimuksen edut ja alennukset, jotka saatat saada uuden sopimuksen yhteydessä! Fortum pitää huolta, että vältyt pettymyksiltä ja saat juuri sitä mitä yritys lupaa, ja hieman enemmän. Sähkön kilpailuttaminen kannattaakin tehdä aina tasaisin väliajoin, jotta pysyt kärryillä uusista tarjouksista, hinnoista ja eduista!

Vakaampi talous käyttämällä Fortum alennuskoodi ja loistavat tarjoukset

Saleduck tuntee verkon parhaat tarjoukset ja alennukset, oli kyse sitten uusista vaatteista, sähköstä tai vaikka auton varaosista! Sivuiltamme löydät joka päivä uudet ja ajankohtaiset alekoodit ja suomalaisten suosimien verkkokauppojen tarjoukset. Hyödynnä Fortum alennuskoodi edullisempaan sähköön tai katso lukuisat sähkötarjoukset ja edut, jotka saat solmiessasi uutta sopimusta. Kilpailuta sähkösopimus meidän avulla ja saat enemmän kuin pelkästään sähköä! Sivustollamme on alennuskoodi lähes jokaiseen tarkoitukseen. Tee kaikki nettiostoksesi Saleduck.fi -sivuston kautta ja säästät aina rahaa. Täysin arkisetkin ostokset onnistuvat nyt huomattavasti normaalia edullisemmin ja helpommin, kun löydät lukuisista tuotekategorioistamme hakemasi verkkokaupat ja tuotteet. Säästäminen tekee elämästä nautinnollisempaa, sillä rahaa riittää nyt enemmän itse elämiseen!

Fortum kokemuksia

Fortum asiakkaat ovat uskomattoman tyytyväisiä saamaansa, huomattavasti muita sähköfirmoja monipuolisempiin palveluihin. Esimerkiksi Oma Fortum sovellus on tehnyt sähkön hallinnoimisesta helpompaa, sillä sen avulla muun muassa seuraat ja vertaat sähkön hintaa sekä kulutusta, löydät sähkölaskut, asiakastiedot ja sopimustiedot sekä saat käyttöösi etukoodit ajankohtaisiin tarjouksiin. Fortum Valpas - ja Oma Fortum -palvelut ovatkin monen asiakkaan suosikkeja Fortumilla! Asiakkaat ovat kiitollisia myös asiantuntevasta palvelusta sekä edullisista hinnoista. Sähkösopimus onkin helppo tehdä osoitteessa www fortum fi ja Fortum sähkön hinta on maltillista, joka on monelle myös tärkeä asia! Yhä suuremmalle osalle myös uusiutuva energia on tärkeä tekijä sähkösopimusta tehdessä ja myös tähän Fortum tarjoaa täydellisen ratkaisun. . Vertaa sähkön hinta ja näe itse!

Fortum asiakaspalvelu

Ota yhteyttä Fortum asiakaspalveluun, mikäli haluat tietää lisää kotikuntasi mahdollisuuksista tai sinulla on kysyttävää yrityksen toiminnasta tai uudesta sähkösopimuksesta. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijat varmistavat, että tiedät kaiken tarpeellisen uudesta sähkösopimuksestasi ja mahdollisuuksistasi sähkön saralla. Jos taas sähköösi tulee Fortum vika, saat asiakaspalvelusta apua ongelman ratkaisemiseen. Hintavertailu saattaa onnistua helposti myös puhelimitse, sillä Fortum asiakaspalvelu on asiantuntevaa!

Kun siis etsinnässä on uusiutuvasta energiasta tuotettu sähkö, tilaa Fortum sähkösopimus!

Lisää verkkokauppoja