NFL Game Pass alennuskoodi

gamepass.nfl.com

Alennuskoodit NFL Game Pass Suomi - huhtikuu 2024

NFL Game Pass Ilmainen kokeilujakso käyttämällä tarjous!

Näytä tarjous

NFL Game Pass tarjous jolla 7 päivän kokeilu vain 16,50€!

Näytä tarjous

NFL Game Pass: Offseason-tilaisuudet

Näytä tarjous
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

3.7 tähteä / 99 Ääntä

Amerikkalainen jalkapallo livenä tai pelin jälkeen missä ikinä liikutkin

NFL Game Pass on mullistava ohjelma, jonka avulla voit katsoa amerikkalaista jalkapalloa juuri siellä missä liikutkin. NFL on maailman suurin ja suosituin amerikkalaisen jalkapallon liiga. Tämä jalkapalloliiga pitää sisällään kuuluisat ja suositut NFL joukkueet kuten Denver Broncos, Washington Redskins, Minnesota Vikings, Green Bay Packers, New England Patriots ja tietysti New York Giants. Amerikkalainen jalkapallo päättyy aina konferenssien voittajien kohtaamiseen, joka on maailman seuratuin yksittäinen urheilutapahtuma, Super Bowl. NFL Game Pass päästää sinut seuraamaan suosikkejasi missä ikinä liikutkin. Voit ladata applikaation mobiililaitteeseen tai älypuhelimeen ja jenkkifutis kulkee mukanasi missä ikinä liikutkin. Voit katsoa palvelua tietysti myös isolta ruudulta, niin saat parhaimman mahdollisen jalkapalloelämyksen. NFL, eli National Football League, vie helposti mukanaan, sillä amerikkalainen jalkapallo perustuu ennen kaikkea oman joukkueen kannattamiselle. Vedonlyönti liittyy läheisesti lajiin ja nyt et menetä enää hetkeäkään kun käytössäsi on loistava NFL Game Pass. Valitse sinulle ja omiin tarkoituksiisi parhaiten soveltuva paketti ja aloita katselu jo tänään. Jalkapallokausi kattaa ison osan vuodesta ja aikaeron takia on todella helppoa katsoa pelit myös jälkikäteen Game Pass palvelussa. Ja mikäli pelkästään 256 kauden omaa peliä ei riitä, näet palvelun käyttäjänä myös 65 esipeliä, jotka pelataan ennen varsinaista NFL kautta.

Monipuoliset paketit ja palvelut joista jokainen löytää omansa

NFL Game Pass tarjoaa erilaisia paketteja erilaisille käyttäjille. Voit tilata paketin koko vuodeksi, jolla näet kaikki pelit livenä aloitusotteluista Super Bowliin asti. Vaihtoehtoisesti, jos et vielä tiedä, onko palvelu käytännöllinen sinulle, tilaat helposti 7 päivän paketin, jolla pääset kokeilemaan miltä jalkapallo maistuu toisella puolella maailmaa. Paketista riippumatta saat käyttöösi aina monipuoliset palvelut. Kun haluat nähdä livepelit, käytössäsi ovat uusinnat aina kun niitä tarvitset, voit katsoa pelejä eri alustoilla kuten puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja televisiolla. Ja jos tämä ei ollut vielä tarpeeksi, saat ympäri vuorokauden sisältöä NFL Networkilta, näe jokainen touchdown livenä NFL Redzone Live palvelulla, saa lähetykset ilman mainoksia ja hae vanhoja pelejä palvelun arkistosta vuodesta 2009 eteenpäin. Kaupan päälle voit myös ladata pelit valmiiksi ja katsoa niitä offline-tilassa kun et ole yhdistettynä internetiin. Jalkapallo ei ole koskaan ollut näin helppoa seurata. Urheilu tulee nyt suoraan olohuoneeseesi juuri silloin kun haluat.

Netin parhaat tarjoukset urheilijoille ja NFL Game Pass alennuskoodi penkkiurheilijoille

Saleduck tietää miten säästää niin urheilussa kuin penkkiurheilussakin. Keräämme aina internetin ajankohtaiset tarjoukset ja alennukset yhdelle sivulle, jotta sinä voisit keskittyä enemmän urheilun seuraamiseen ja vähemmän tarjousten etsimiseen. Ota nyt Saleduck.fi aktiiviseen seurantaan ja olet aina nopeasti tietoinen netin tarjouskentästä. NFL Game Pass alennuskoodi voi tuoda sinulle Super Bowlin alennettuun hintaan, mutta meiltä löytyy alennuskoodi myös muuhun edulliseen viihtymiseen. Katso kaikki alekoodit helposti yhdeltä sivulta ja kerää talteen ne, jotka hyödyttävät sinua eniten. Näin säästät rahaa ja hermojasi ja voit keskittyä mahdollisimman paljon siihen, mistä oikeasti nautit.

NFL Game Pass kokemuksia

NFL Game Passia käyttävät käyttäjät pitävät palvelun toimivuudesta ja luotettavuudesta. Super Bowlin näkee nyt aina kokonaisuudessaan ilman sen suurempia kommervenkkejä ja kaikki kauden pelit on helppo katsoa livenä tai lähetysten jälkeen. Edullinen hinta on myös kehujen kohteena usein, sillä tässä palvelussa hinta ja laatusuhde on kohdillaan.

NFL Game Pass asiakaspalvelu

Käy NFL Game Pass kotisivujen ohjeet tarkasti sillä, näistä saat usein vastauksen kysymyksiisi. Mikäli kuitenkin haluat olla yhteydessä palveluun, täytä sähköinen lomake, johon vastataan mahdollisimman pian lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Lisää verkkokauppoja