Sea Life tarjous

visitsealife.com

Alennuskoodit Sea Life Suomi - toukokuu 2024

Sea Life tarjous merimaailmaan: säästä -1,5€ pääsylipuista ja nappaa jopa -11% alennus!

Näytä tarjous

Pääsylippu ryhmälle merimaailmaan - käytä Sea Life tarjous jolla lippu lapsille vain 7,50€!

Näytä tarjous

Vuosikortti lapselle merimaailmaan vain 32€ - hyödynnä toukokuun Sea Life tarjous!

Näytä tarjous

Sea Life 5% alennus koko päivän lipusta

Näytä tarjous
Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.1 tähteä / 48 Ääntä

Sea Life - merimaailma lapsille sekä aikuisille

Sea Lifessa tutustut vedenalaiseen elämään hauskalla ja opettavaisella tavalla. Tästä näyttelystä löydät huimat 50 erilaista akvaariota, joista löydät erilaisia merien asukkeja ja niiden luontaisia elinalueita. Merenelävien kirjosta löydät muun muassa katkaravut ja erilaiset kalat sekä myös hait ja mustekalat. Opit paljon uutta merenalaisesta maailmasta ja sen suojelemisesta. Lasten eikä aikuistenkaan aika varmasti käy tylsäksi, sillä nähtävää ja koettavaa on paljon. Sea life sijaitsee lähellä Linnanmäkeä, ja saat vierailtua molemmissa saman päivän aikana niin halutessasi!

Paljon nähtävää ja koettavaa

Sea life Helsinki tarjoaa sinulle paljon nähtävää ja koettavaa. Yli 50 akvaariosta löydät loputtoman määrän erilaisia mereneläviä ja näät niiden luontaista elinympäristöä. Löydät muun muassa valtamerialtaan, josta löydät suuremmat merenelävät hait ja rouskut sekä sademetsäosaston, jossa pääset kuulemaan muun muassa nuolimyrkkysammakoiden kosiolaulua. Pääset tutustumaan niihin kaikkiin lähempää kuin koskaan aikaisemmin! Saat paljon tietoa eri lajeista, niiden ominaisuuksista ja niiden elinympäristöstä. Sealife haluaa myös levittää tietoutta merien suojelemisesta, ja opit siitäkin paljon vierailusi aikana.

Sea life liput aina halvimpaan hintaan verkkokaupasta

Ostamalla liput nettikaupasta etukäteen saat hoidettua maksamisen ennen vierailuasi ja saat liput kätevästi sähköpostiin. Lippua ei ole pakko tulostaa, vaan voit ottaa mukaasi vain lipun tilausnumeron! Sealifen omasta verkkokaupasta saat liput aina halvimpaan mahdolliseen hintaan, ja säästät eurot parempaan tarkoitukseen. Sealife hinnasto on nähtävilläsi verkkokaupassa.

Erilaiset lippuvaihtoehdot ja ohjelmat

Sealife verkkokaupasta saat ostettua lastenliput ja alennusta saavat myös opiskelijat, varusmiehet, liikuntarajoitteiset ja työttömät. Saat ostettua myös vuosilipun, jolla vierailet rajoittamattomasti merimaailmassa koko vuoden ajan! Ryhmälipuilla pääset sisälle edullisemmin vähintään 10 hengen porukalla. Voit valita elämykseesi myös paljon erilaisia opastuksia ja ohjelmia, kuten elämysvartin tai Haikorkeakoulun. Sealifen asiantunteva henkilökunta on aina apunasi ja osaa kertoa mielenkiintoisimmat faktat merimaailman eläimistä ja merien suojelusta.

Sea life tarjous ja alennuskoodit

Sea life alennuskoodi saattaa säästää omastasi tai perheesi retkestä useita euroja, joille keksit varmasti käyttöä muuallakin! Tarjouskoodi Sea life verkkokauppaan on helposti kopioitavanasi sivultamme, josta saat sen mukaan lippuostoksille. Lisäät sen vain ostoskoriisi ja luvattu Sea life alennus vähentyy tilauksestasi!

Sealife aukioloajat

Merimaailma on auki niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Löydät varmasti sopivan ajan vierailla Sealifessä, sillä se on auki maanantaista sunnuntaihin kello 10-17 keskiviikon pidennetyllä aukiololla kello 19 saakka.

Lisää verkkokauppoja