Silmäasema tarjoukset

silmaasema.fi
4.6 tähteä / 78 Ääntä

Alennuskoodit Silmäasema Suomi - kesäkuu 2021

Silmäasema ilmainen näöntutkimus nyt € 0.-

Katso alennuskoodi 021 Suosittu 1

Silmäasema tarjous: Jopa 70% alennusta silmälasikehyksistä

Näytä tarjous
Uusi

30% Silmäasema alennus kaikesta

Näytä tarjous

Silmäasema tarjous: Jopa 20% alennusta piilolinssien kestotilauksesta

Näytä tarjous

Silmäasema kaihineuvonta alkaen € 0.-

Näytä tarjous

Silmäasema silmälasit alkaen € 19.90.-

Näytä tarjous

Silmäasema näöntutkimus optikolla € 0.-

Näytä tarjous

Silmäasema RayBan tuotteet alkaen € 99.-

Näytä tarjous

Silmäasema laserleikkaus alkaen € 995.-

Näytä tarjous

Silmäasema tarjous: Säästä jopa 15% koko tilauksestasi

Näytä tarjous

30% alennus Silmäasema piilolinssit

Näytä tarjous

Silmäasema Bille Beino aurinkolasit jopa 40% alennuksessa

Näytä tarjous

Silmäasema aurinkolasit vahvuuksilla alkaen € 40.-

Näytä tarjous

Paras Silmäasema alennuskoodi tosite

5Silmäasema suosituimmat tosite- ja tarjouskoodit Alennus Voimassa
Silmäasema ilmainen näöntutkimus nyt € 0.- € 0.- 01/08/2021
Silmäasema tarjous: Jopa 70% alennusta silmälasikehyksistä 70% 01/08/2021
30% Silmäasema alennus kaikesta 30% 27/06/2021
Silmäasema tarjous: Jopa 20% alennusta piilolinssien kestotilauksesta 20% 01/08/2021
Silmäasema kaihineuvonta alkaen € 0.- € 0.- 01/08/2021

Silmäasema alennuskoodi: 25% alennusta aurinkolaseista

Käyttö: Aurinkoisina päivinä
Kenelle: Naisten, miesten, lasten
Voimassa: Vappuun asti

Sulje

Katso alennuskoodi

Silmäasema alennuskoodi: 25% alennusta kaikista aurinkolaseista

Saat myös: Tuplabonuksen
Voimassa: Koko viikon aikana
Säästät: 25 prosenttia

Sulje

Näytä tarjous

Silmäasema tarjous: 15% alennusta kaikista aurinkolaseista

Koodisi: Lisätään kassalla
Valitse: Sinulle sopivimmat aurinkolasit
Ale päättyy: Kevään aikana

Sulje

Katso alennuskoodi

Silmäasema tarjous: 40% alennusta kaikesta

Miten: Vain piilarit ja aurinkolasit
Alennuksesi: Riippuen mikä kampanja käynnissä
Aleehdot: Saattaa muuttua

Sulje

Katso alennuskoodi

Silmäasema tarjous: 15% alennusta kaikista aurinkolaseista

Kategoriassa: Aurinkolasit
Voimassa: Loppuu maaliskuun aikana
Mitä tuotteita: Vain merkityt

Sulje

Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Verkkokaupalla on tällä hetkellä 13 toimivia alennuskoodeja. Kaikki tämänhetkiset tarjoukset näkyvät meidän sivuillamme.
Klikkaa tarjousta. Kun olet maksamassa löydät ostoskoristasi kentän alennuskoodille. Syötä promokoodi kenttään ja alennus näkyy automaattisesti.
Valitse sinulle paras vaihtoehto kuljetukseen, oliko se nopeampi tai halvempi vaihtoehto. Katso myös, onko sinulla mahdollista lunastaa ilmaisen kuljetuksen.
Soita numeroon 010 190 200 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@silmaasema.fi. Halutessasi voit myös varata ajan, Silmäasema ajanvaraus on erittäin helppoa.
Jaana

Jaana

Nettishoppailun asiantuntija

Kauppa on Suomen tunnetuin optikko - nyt piilolinssit, aurinkolasit ja silmälasit netistä

Avaa verkkokauppa ja tee edullisia silmälasiostoksia netissä! Kuten monet varmasti jo tietävätkin, kauppa on Suomen ehkä tunnetuin optikko, jonka valikoimasta löytyvät niin aurinkolasit, piilolinssit kuin silmälasitkin! Verkkokaupan laaja tarjonta, edulliset hinnat ja monipuolinen merkkivalikoima tekevät myös verkkokaupasta yhden Suomen suosituimmista lasien toimittajasta. Klikkaa verkkokaupa auki ja tee mahtavia löytöjä uskomattoman edullisin hinnoin!

Monipuoliset silmälasit jokaiseen tyyliin

Kaupalta löydät aina monipuolisen valikoiman miesten sekä naisten silmälaseja moneen eri tyyliin ja näköön. Valitse silmälasikehykset suosituilta merkeiltä kuten Carrera, Dolce & Gabbana, Fendi ja monet muut! Mikäli tavoittelet modernia tyyliä, löydät täältä lasit sekä kehykset kuin suoraan Hollywood elokuvista! Olipa tarkoituksenasi sitten löytää lukulasit tai moniteholinssit, kauppa tarjoaa aina loistavan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Ja koska kyseessä on oikea optikko, voit myös varata ajan näöntarkastukseen netissä! Edullinen näöntarkastus onkin loistava tapa päivittää silmälasit ajan tasalle samasta paikasta nopeasti ja edullisesti. Kun tilaat tyylikkäät kehykset netistä, säästät rahan lisäksi aikaa. Sinun ei tarvitse enää lähteä optikolle vaan voit tehdä tilauksen nopeasti netissä ja jäädä odottelemaan nopeaa toimitusta!

Tilaa aurinkolasit netistä kun haluat rahoillesi enemmän vastinetta

Kaupan valikoima ei missään tapauksessa rajoitu vain silmälaseihin! Nyt sinun on mahdollista tilata myös aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman samasta osoitteesta! Oakley aurinkolasit soveltuvat urheilulliseen kaupunkityyliin, siinä missä Bolle aurinkolasit palvelevat rankemmissakin urheilusuorituksissa aurinkoisella säällä. Valitse taas polaroid aurinkolasit kun olet lähdössä valkoisille hangille tai veneilemään. Näin saat ylimääräistä suojaa lumen ja veden voimakkailta heijastuksilta ja liikut aina oikeaan suuntaan. Naisten aurinkolasit ovat tunnetusti kuin kruunu täydentämässä tyylikästä asukokonaisuutta, kun taas miesten aurinkolasit sopivat usein jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Aurinkolasien klassikko on tietysti Ray-Ban aurinkolasit! Nämä lasit eivät koskaan poistu muodista ja pitävät kutinsa jokaisessa tyylissä vuosienkin päästä. Hoida kesälukemiset helpommin ja nappaa mukaasi aurinkolasit voimakkuuksilla edullisemmin kuin muualta. Tämä aurinkolasikauppa ei jätä ketään siristelemään silmiä, sillä kaupalta saat myös lasten aurinkolasit! Jos siis etsinnässä ovat uudet aurinkolasit, laita hakuun Silmäasema aurinkolasit, tarkista kaupan hinnasto ja tilaa monipuolisesta valikoimasta suosikkisi.

Klikkaa itsellesi piilarit netistä kun haluat enemmän aikaa itsellesi

Nettiostoksien tekeminen on tehty nyt mahdollisimman helpoksi, jotta sinulla olisi enemmän vapaa-aikaa itsellesi. Unohda pitkälliset kauppareissut ja tilaa piilolinssit netistä! Säästät edullisissa hinnoissa aina ja voit tilata kerralla vaikka koko kesän linssit suoraan kotiin toimitettuna. Halvat piilolinssit tekevät elämästä helpompaa ja edullisempaa. Laaja kaupan valikoima kattaa tietysti kertakäyttölinssit, mutta myös viikko- sekä kuukausilinssit omien toiveidesi mukaisesti. Laaja valikoima onkin ehdottomasti tämän verkkokaupan valttikortteja, sillä näin se onnistuu palvelemaan lähes koko Suomen tarpeita todella vaivattomasti. Vertaa piilolinssit kätevästi yhdellä sivulla, valitse sinulle paras vaihtoehto ja tilaa vaikka värilliset piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna.

Silmäasema tarjous

Jos joku on varmaa, niin se, että löydät kaupalta aina edullisia tuotteita ja tarjouksia jokaiseen tarkoitukseen. Käytä tarjoukset aina kun mahdollista ja säästä tarpeellisissa ostoksissa! Laadukkaat merkit, kuten Ray Ban ja Oakley, tekevät ostoksista entistä miellyttävämpiä ja lisäät ripauksen luksusta jokaiseen tyyliisi.

Hyödynnä  alennuskoodi ja loistavat tarjoukset näkyvämpään elämään

Aina kun tavoitteenasi on löytää alennuskoodi verkkokauppaan, voit olla varma että Saleduck toimittaa sen sinulle ensimmäisenä. Mikäli alekoodit ovat tällä hetkellä piilossa, hyödynnä muut monipuoliset verkkokaupan tarjoukset ja alennukset, joilla löydät kaiken tarpeellisen nenälle laitettavan tyylin muita edullisemmin. Olipa tarpeenasi sitten pyöräilylasit tai lukulasit, Saleduck.fi kannattaa tallentaa suosikkeihin. Meidän avullamme onnistut arjen tavallisimmissakin ostoksissa aina edullisemmin ja säästät vuosittain jopa satoja euroja! Meillä on alennuskoodi moneen eri tarpeeseen ja jos alekoodit eivät riitä, listaamme myös suomalaisten rakastamien verkkokauppojen monipuoliset ja ajankohtaisimmat alennusmyynnit sivuillemme päivittäin. Hyödynnä silmälasitarjous ja näe maailma kirkkaammin ja edullisemmin!

Silmäasema kokemuksia

Kauppa palvelee lähes koko Suomea, eikä syyttä. Asiakkaiden mukaan on vihdoin helppoa tilata niin silmälasit kuin aurinkolasit vahvuuksilla netistä. Laadukkaat merkit ja tyylikkäät kehykset takaavat, että jokainen suomalainen löytää omaa tyyliään palvelevat lasit ja piilarit. Jos siis Silmäasema Tampere tai Silmäasema Kuopio ovat liian kaukana, kokeile nyt verkkokauppaa ja ihastu loistavaan palveluun!

Silmäasema toimitus ja maksuvaihtoehdot

Toimitus Silmäasema verkkokaupasta kestää noin 1-3 arkipäivää. Toimituskulut ovat aina 5€ tilausta kohden, ellei kyseessä ole yli 35 euron arvoinen kestotilaus, jolloin käytössä on aina ilmainen toimitus. Voit maksaa tilauksesi Visa, Visa Electron ja MasterCard maksukorteilla, suomalaisilla verkkopankeilla, mobiilimaksulla, -osamaksulla, -tilillä tai -laskulla.

Silmäasema asiakaspalvelu

Ota yhteyttä ensiluokkaiseen Silmäasema asiakaspalveluun sähköpostilla tai verkkosivujen chat-toiminnon avulla. Saat vastauksen kysymyksiisi nopeasti ja vankalla ammattitaidolla.

Lisää verkkokauppoja