×

Miten käyttää alennuskoodi?

Saleduck Widget

 

Etsimme Suomen markkinoilla yhteistyökumppaneita verkkosivustoista sekä internetissä toimivista yrityksistä, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan sivustollaan enemmän laadukasta sisältöä sivustonsa käyttäjäryhmälle. Widget on loistava tapa saada lisätuloja yrityksellesi ja tuottaa samalla lisäarvoa sivustollesi tarjoamalla käyttäjäkunnallesi relevantteja tarjouksia ja alennuskoodeja Suomen suosituimmista verkkokaupoista.

 

 

Mikä on Saleduck Widget ?

Widget on sivustolle asettuva informatiivinen sivupalkki, jonka kautta voidaan julkaista diilejä ja tarjouksia, jotka näkyvät suoraan verkkosivuston käyttäjille.

Hankkimalla sivustollesi widgetin Saleduck maksaa sinulle sivustosi lisäpalvelusta, jonka avulla kerrytät lisää vierailijoita, saat sivustollesi laadukasta sisältöä ja lisäät palaavien asiakkaiden määrää.

 

 

Widgetin edut :

bullet-1.png   Taattu tulonlähde                                                             

bullet-1.png   Mobiiliystävällinen                                                            

bullet-1.png   Avaimet käteen ratkaisu                                                   

bullet-1.png   Lisää liikennettä verkkosivustolla                                      

bullet-1.png  Laajempi näkyvyys ja ajankohtainen sisältö sivustolla        

bullet-1.png  Lisää kuluttajien aktiivisuutta ja tuo lisäarvoa sivustollesi    

 

Widget on helppo asentaa sivustolle ja sen ulkoasu voidaan suunnitella täysin toiveiden mukaan. Widgetin ylläpito ei vaadi mitään toimenpiteitä, vaan on täysin Saleduckin vastuulla.

Näytä käyttäjillesi, että olet ajan hermolla ja tarjoa heille loistava lisäpalvelu sivustollasi!

 

Usein kysytyt kysymykset 

 

Kuinka Widget toimii? 

Saleduckin IT toimittaa yrityksellesi sivustollenne kustomoidun linkin, jonka voitte asettaa suoraan sivustolle. Päivitämme ja julkaisemme widgetin diilit päivittäin, joten widgetin päivitys tai huolto eivät vaadi yritykseltäsi mitään toimenpiteitä. 

 

Millaisia diilejä widgetissä julkaistaan ja miten ne päivitetään?

Verkkokaupat ja niiden tarjoukset voidaan valita täysin yrityksenne käyttäjille sopiviksi. Kun haluat tietyn tarjouksen julkaistavaksi tai haluat päivittää tarjontaa, ota meihin yhteyttä ja päivitämme tarjoukset pyyntösi mukaan. 

 

Kuinka Widget asennetaan? 

Tarjoamme sinulle selkeän ohjeistuksen sekä IT tuen widgetin asennukseen. Widgetin asentaminen vie vain muutaman minuutin ajastasi.