Kaiverrus alennuskoodi ja tarjoukset

kaiverrus.com
4.3 tähteä / 32 Ääntä

Alennuskoodit Kaiverrus Suomi - syyskuu 2021

Ota käyttöösi syyskuun Kaiverrus.com tarjous ja säästä jopa 20% tilauksissasi!

Näytä tarjous

Kaiverrus.com verkkokaupassa paljon tuotteita alkaen 10€ - katso tarjous!

Näytä tarjous

Häälahjat ja muut lahjaideat aina 2€ toimituksella - käytä Kaiverrus.com tarjous!

Näytä tarjous

Paras Kaiverrus alennuskoodi tosite

5Kaiverrus suosituimmat tosite- ja tarjouskoodit Alennus Voimassa
Ota käyttöösi syyskuun Kaiverrus.com tarjous ja säästä jopa 20% tilauksissasi! -20% 01/11/2021
Kaiverrus.com verkkokaupassa paljon tuotteita alkaen 10€ - katso tarjous! alk. 10€ 01/11/2021
Häälahjat ja muut lahjaideat aina 2€ toimituksella - käytä Kaiverrus.com tarjous! 2€ 01/11/2021
Säästä jopa 20% kaiverrus.fi tarjous Päättynyt
Paljon tuotteita alk.10€ kaiverrus.fi 10€ Päättynyt

Säästä jopa 20% kaiverrus.fi

Voit säästää jopa 20% tilaamalla mm. ovikilvet, nimikyltit, musitolaatat, saunamittarit, lemmenlukot, palkinnot ja valokuvakaiverrukset kaiverrus.fi verkkokaupasta. Aina halvoilla hinnoilla varustetuista tuotteista voit tehdä uniikit suunnittelutyökalulla.

Sulje

Näytä tarjous

Paljon tuotteita alk.10€ kaiverrus.fi

Aina edulliset kaiverretut tuotteet tai nimineulat voi saada nyt alle 10€ huippuhalpaan hintaan. Isommat erät (yli 10kpl) on mahdollista saada vieläkin edullisemmin. Suunnittele oma tuotteesi ja lisää se ostoskoriin. Siirry tarjouksiin tästä linkistä.

Sulje

Näytä tarjous

Edulliset häälahjat ja muut lahjaideat Kaiverrus.com

Mitä lahjaksi äidille, isälle, tyttöystävälle tai ylioppilaalle? Kaiverrus.com valmistaa uniikit ja arvokkaat tuotteet kuten mustekynät, valokuvakehykset ja muut tuotteet. Tilaa persoonallinen kuin itse tehty lahja läheisellesi!

Sulje

Näytä tarjous

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Kauppa tarjoaa tällä hetkellä yhteensä 3 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.

Persoonalliset ja uniikit tuotteet Kaiverrus.com verkkokaupasta

Kaiverrus on suomalainen yritys, joka tarjoaa persoonallisia tuotteita ja lahjaideoita moneen lähtöön. Oli kyseessä sitten tyttöystävä, ristiäiset, ylioppilas, äiti tai isä, löydät takuuvarmat lahjaideat Kaiverrus verkkokaupasta. Saat kaiverrettua tuotteisiin toiveidesi mukaisen tekstin tai kuvan! Voit tilata ovikyltit, nimikyltit, muistolaatat, lahjaideat, saunamittarit, suomileijona tuotteet ja monet muut yksilöidyt tuotteet kotiisi. Kaiverrus on myös kätevä sivusto, kun olet hukassa lahjaideoiden kanssa. Laser-kaiverrukset toteutetaan laadukkaasti ja toiveidesi mukaisesti.

Kaikki tämä on helppoa: suunnittele oma kaiverrus ja lähetä tilaus. Valmis tuote toimitetaan sinulle postitse. Kaiverrus.com takaa asiakkailleen kiinteän toimituksen hintaan 2€ määrästä riippumatta.

Saleduck.fi tarjoukset ja alennuskoodit tuovat säästöä arkeen. Meidän avullamme tilaat netistä lempituotteesi vaivatta ja saat vielä alennusta niistä.

Laaja valikoima tuotteita eri tarkoituksiin

Kaiverruksia tarvitaan usein erilaisissa tilanteissa. Kaiverrus toimittaakin esimerkiksi liikelahjat kustomoituina kätevästi, samoin kuin nimineula pysyy suosittuna tuotteena valikoimissa. Myös muistolaatat saat Kaiverrus verkkokaupasta ammattimaisella laadulla.

Vankkaa ammattitaitoa jo lähes 10 vuoden ajalta

Kaiverrus.com on perustettu vuonna 2007 ja luottaa vankkumattomaan ammattitaitoon, aivan kuten monet firman asiakkaatkin. Yritys palvelee niin muita yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Myös tuotevalikoima on rakennettu niin, että sieltä löytyy jokaiselle asiakkaalle jotain, eikä kenenkään tarvitse lähteä tyhjin käsin. Tuotteisiin on mahdollista saada esimerkiksi oma logo ja uusimpana trendinä Kaiverrus.com voi tehdä myös jopa valokuvasta tyylikkään taulun kaiverrettuna puulle tai muoville. Voit tilata myös hautalaatat verkkokaupasta. Toimitusajat ovat yleensä nopeita ja tavara lähteekin yleensä jo saman päivän aikana tilauksen tekemisestä.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita vuosien varrelta

Monet asiakkaat ovat kehuneet Kaiverrus kokemuksia ja palanneet yrityksen asiakkaiksi yhä uudestaan ja uudestaan. Firma on saanut paljon kiitosta nopeista ja edullisista toimitusajoista, helposta suunnittelutyökalusta, ymmärrettävistä verkkosivuista ja laadukkaista, mutta edullisista tuotteista. Suomalaiset luottavat rautaisiin ammattilaisiin ja niin myös Kaiverrus.comin kohdalla. Kun jälki on kerran hyvää, tekijään luotetaan myös jatkossakin ja kaikki kaiverrustyöt tilataan yhdeltä kaivertajalta. Verkkokauppa ymmärtää asiakkaan tarpeet ja esimerkiksi kilpikaiverrukset voidaan tehdä myös tilaustyönä mikäli verkkokaupasta ei löydy juuri asiakkaan tarpeita vastaavaa tuotetta.

Suomalainen asiakaspalvelu palvelee suomalaisia asiakkaita

Fyysisen toimipisteen lisäksi voit aina soittaa Kaiverrus asiakaspalveluun tai olla yhteydessä myös sähköpostitse. Mikäli haluat kysyä tuotteiden laadusta, kaiverrustuloksista tai toimituksista, asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Mikäli et halua tuotettasi postissa, Kaiverrus tarjoaa myös noutopisteen tuotteilleen Espoossa.

Turvalliset ja luotettavat maksutavat

Kaiverrus.com luottaa turvallisiin kotimaisiin maksutapoihin ja helpottaa näin myös asiakkaidensa elämää. Maksaa voit monien eri pankkien nettipankkien kautta, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diner's Club ja American Express käyvät maksukorteista, mutta voit käyttää myös PayTrailia, Jousto laskua tai osamaksua tai Collector laskua.

Lisää verkkokauppoja