BetteBox alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset BetteBox Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Kesäkuun BetteBox tarjous jolla tilaus vain 16,90 euroa kuussa!

Näytä tarjous!

BetteBox tarjous - Tilaa BetteBox 6:ksi kuukaudeksi ja saat 7. kuukauden ilmaiseksi loistavalla tarjouksella!

Näytä tarjous!

Käytä BetteBox tarjous jolla 3 kuukauden tilaus vain 50,70€!

Näytä tarjous!

LivBox on nyt BetteBox joka tuo kotiisi kuukausittain yllätysboksin kosmetiikkaa!

Haluaisitko kurkistuksen tulevan sesongin kauneustuotteisiin edullisesti ja nautitko yllätyksistä? Tilaa BetteBox ja vastaanotat joka kuukausi ajankohtaisimmat ja mielenkiintoisimmat kauneudenhoitotuotteet kotiovellesi! Tuotteet kootaan sinulle puolestasi, ja niiden saavuttua voit aloittaa niiden testaamisen ja löytää itsellesi sesongin uudet suosikkimeikit tai muut kosmetiikan tuotteet.

Nimi vaihtui mutta tuote säilyi

Ennen LivBoxina tunnettu BetteBox on nyt parempi kuin koskaan! Nimenvaihdos ei tarkoita sen suurempaa muutosta kuin entistä parempia tuotteita ja uutta nimeä. Tilaaminen on edelleen helppoa ja saat aina kuukausittain kosmetiikan uutuudet kotiisi toimitettuna ja nautit aivan kuten ennenkin uuden kauden uutuuksista ja helmistä.

BetteBox alennuskoodi säästää sinulta tilauksestasi

BetteBox alekoodi sekä muut mahdollisuutesi säästää boksin tilauksesta löytyvät Saleduckin sivuilta. BetteBox kampanjakoodi on helppo käyttää tehdessäsi tilausta lisäämällä se sille tarkoitettuun kenttään, jolloin tilauksesi loppusumma pienenee. LivBox koodi on helppo kopioida täältä mukaan ja siirtyä tilaamaan verkkosivuille!

BetteBox sisältö

Boksi sisältää aina 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on näyte- tai matkakokoja. Tuotteet ovat aina sesongin uutuuksia ja mielenkiintoisia tulokkaita. Esimerkiksi kesällä bokseista löytyy erilaisia itseruskettavia ja aurinkosuojia, ja talvella löydät tuotteita kuivan suomalaisen talvi-ihon hoitoon. Boksista löytyy paljon kotimaisia tuotteita muun muassa merkeiltä Lumene, Rfsu sekä Vuokkoset, ja löydät tietysti myös suositut ulkomaiset merkit Aco, Biozell, Carmex sekä Osis+.

Miesten BetteBox

Myös miehille on tulossa oma LivBoxinsa! Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi verkkosivulle, ja saat tietää ensimmäisten joukossa kun boksien myynti aloitetaan. Myöskin miesten boksi sisältää laadukkaita ja suosittuja kosmetiikan uutuuksia, mutta vain miehille.

LivBox tilaus helposti netissä

Tilaaminen onnistuu helposti osoitteessa bettebox.fi, jossa täytät vain tilaustiedot ja saatkin jo seuraavan kuukauden boksin itsellesi! Voit valita jatkuvan tilauksen, tai määräaikaisen tilauksen kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi. Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen milloin haluat. Voit maksaa määräaikaisen tilauksen verkkopankeilla tai luottokorteilla, ja jatkuva tilaus veloitetaan automaattisesti luottokortiltasi kuukauden 16. päivä. Boksin voi tilata myös lahjaksi! Tilattuasi paketin, saat täytettyä kauneusprofiilin, jonka mukaan jotkin tuotteet valitaan esimerkiksi sinun ihonvärillesi sopiviksi.

BetteBox toimitus

Boksit lähtevät varastolta aina kuun alussa, joten vastaanotat sen kuun ensimmäisen viikon aikana. Voit valita noutopaikaksesi lähimmän Postin palvelupisteen tai näppärän pakettiautomaatin.

BetteBox blogi

Verkkosivuilta löydät mielenkiintoisen blogin, jossa käsitellään kaikkea kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää. Löydät tuotearvosteluja boksien tuotteista ja myös esimerkiksi meikkivinkkejä vastaanottamillesi tuotteille.

BetteBox kokemuksia

96% boksin tilaajista suosittelisi sitä ystävilleen! Tämä luku kertoo jo siitä, ettet tule katumaan tilaustasi! Tuhannet suomalaiset naiset ovat rakastuneet tähän kuukausittain ilmestyvään pakettiin täynnä mielenkiintoisimpia meikkiuutuuksia ja muuta kosmetiikkaa, ja löytäneet monta uutta uutuustuotetta itselleen. Tilaaminen käy todella edulliseksi, etkä sitoudu pitkiin tilausaikoihin.

Kolmen kuukauden BetteBox tilaus -12% edullisemmin - käytä BetteBox alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

BetteBox alennuskoodi jolla 3 kuukauden kosmetiikkaboksit -10€ alennuksella!

Katso alennuskoodi

BetteBox Äitienpäiväksi - alennuskoodi vähentää 3kk tilauksesta -13%!

Katso alennuskoodi

BetteBox alennuskoodi jolla 3kk kosmetiikkatilaus -10% alennuksella!

Katso alennuskoodi

Käytä BetteBox alennuskoodi ja saat Green Boxin kaupan päälle tilaukseesi - vain tänään!

Katso alennuskoodi