Valikko

WordDive alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset WordDive Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Huippudiilillä YO-kirjoituksista E tai M kun tilaat WordDive kielikurssit - säästä jopa -79€!

Näytä tarjous!

Opi Espanjaa WordDive avulla - Alkaen vain 9,99€/kk

Näytä tarjous!

2 viikon kielikurssi 0€ WordDive

Näytä tarjous!

Paranna kielitaitoasi WordDive kurssien avulla

Haluaisitko oppia puhumaan sujuvasti englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa, saksaa, venäjää, kiinaa tai ruotsia? WordDive kielikurssit ovat tutkitusti nopea tapa oppia uusi kieli pysyvästi, koska tämä menetelmä yhdistää kaikkien aistien käyttämisen. Worddive kielikurssit suoritetaan netissä ja ne sopivat sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi tarjolla on erityisesti ylioppilaskirjoituksiin valmistavia abikursseja, jotka nostavat kirjoittajan kielten osaamista jopa Laudaturiin asti.

Uuden kielen oppimisen ei tarvitse olla kallista. Saleduck etsii parhaat alekoodit ja tarjoukset, joiden avulla kielen opiskelun aloittaminen on superedullista. Katso ajankohtaiset koodit ja säästä selvää rahaa! Sukella kielten maailmaan ja laajennat osaamistasi ennen kuin huomaatkaan.

WordDive tuotevalikoima

Aloituspaketti sivustolla on kahdeksi viikoksi täysin ilmainen. Voit valita kielen laajasta tarjonnasta. Haluatko opetella uuden kielen vaikka ulkomaanmatkaa varten? Vai haluatko kehittää osaamistasi uudella alueella? Erotu joukosta työnhaussa opettelemalla uusi kieli. Valikoimassa on tarjolla Euroopan yleisimmät kielet, kuten espanja, ranska ja saksa, mutta myös eksoottisempiakin kieliä on tarjolla, kuten kiina ja turkki.

Opi englantia

Englanti on tänä päivänä välttämättömyys. Matkustellessa tai muissa monikulttuurisissa tilanteissa sujuvalla englanninkielen taidolla pääsee pitkälle. Jos tunnet olosi epävarmaksi, ei huolta! Varaa kielikurssi WordDivelta. Täydellinen kurssipaketti uuden kielen oppimiseen on edullinen tällä sivustolla.

Opi ruotsia

Tämä toinen kotimainen kieli tulee olemaan hyödyllinen monissa elämän vaiheissa. Lisäksi kielten opiskelu avartaa ajatusmaailmaa ja avaa uusia mahdollisuuksia. Älä jätä käyttämättä hyväksesi tätä etua oppia tämä hyödyllinen kieli.

Worddive kokemuksia

WordDive oppii tuntemaan jokaisen kielikurssilaisen ja sovittaa sisällön yksilölliseksi. Näin on mahdollista saavuttaa pysyviä oppimistuloksia jopa viikossa! Voit valita oman tasosi helposti kurssivalikoimassa. Näin saat omiin taitoihisi sopivaa valmennusta, olit sitten aloittelija tai edistynyt kielen käyttäjä. WordDive on yli 190 000 kielenopiskelijan käyttämä ohjelma, ja se on todettu toimivaksi tavaksi opetella uusi kieli. Sillä on käyttäjiä yli 150 maassa. Oppimasi asiat pysyvät mielessäsi pysyvästi, kiitos WordDive oppimismetodien.

Miten WordDive toimii?

Kielen oppimisessa on kolme tasoa, jotka ovat huomioitu tässä ohjelmassa. Ensimmäinen taso koskee oppimisen aloittamista ja sanojen harjoittelua. Toisella tasolla opittuja asioita harjoitellaan kertaamalla. Viimeisellä, eli kolmannella tasolla ovat pysyvästi opitut asiat, joiden käyttö on automaattista.

WordDive metodi sopii kenelle tahansa, ja on tutkitusti toimiva keino oppia uusi kieli. Ainutlaatuisten menetelmiensä ansiosta sillä on jo paljon tyytyväisiä käyttäjiä maailmassa, joten liity sinäkin heidän joukkoonsa!

Ekslusiivinen alennuskoodi jolla ilmainen kuukausi Worddive kielikurssille!

Katso alennuskoodi

3-6 kkn kielikurssi tai lahjakortti WordDive sivustolta nyt -20% käyttämällä alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

WordDive 15% alennus joululahjat

Näytä tarjous!

5% alennuskoodi WordDive kielikurssit

Katso alennuskoodi